Navigator kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Navigator

Synergon: lezárult a Navigator és a Vilati felvásárlása

A Synergon Informatika Nyrt. lezárta a Navigator Informatika Zrt. és az utóbbi 100 százalékos tulajdonában lévő Vilati Zrt. felvásárlására irányuló tranzakciót, amelynek révén tovább növelte piaci részesedését az infokommunikációs szektorban - jelentette be a társaság a BÉT honlapján szerdán.

Kulcsszavak: Navigator Synergon
2013. augusztus 15. 07:57

A NAVIGATOR nyerte a Telenor informatikai rendszerének üzemeltetésére és karbantartására kiírt tendert

A NAVIGATOR Informatika Zrt. üzemelteti 2012. augusztus 1-től a Telenor informatikai rendszereit. 

Kulcsszavak: +céginfo Navigator
2012. augusztus 11. 14:30

Felhőtévhitek és a valóság

A felhőalapú informatikai rendszer bevezetése hatékony megoldás lehet szinte bármely szervezet számára, a különböző szolgáltatási típusokkal szemben azonban még mindig nagy a bizonytalanság a vállalatvezetők körében. A NAVIGATOR Informatika Zrt. ezért összegyűjtötte a legfontosabb tévhiteket, amelyek cáfolatának megismerése nagymértékben hozzájárul a felhőalapú informatika megértéséhez és a szolgáltatás által kínált előnyök felismeréséhez.

2012. július 4. 10:10

Azt mondod: nagyvállalat. Azt mondom: privát felhő

A felhőalapú informatika napjaink egyik hívószava az üzleti életben, és habár néhány nagyvállalat már sikerrel alkalmazza az új technológiát, sokan még idegenkednek tőle. A legtöbb kérdőjel az adatok védelmével, valamint a jogi és adatvédelmi szabályok betarthatóságával kapcsolatban merül fel.

2012. április 12. 11:32

Évtizedes lemaradásban a KKV-k

A NAVIGATOR felmérése rávilágít, hogy a kis- és középvállalkozásoknak több mint egy évtizedes hátrányt kell behozniuk az informatikai fejlesztések területén.

Kulcsszavak: Navigator kkv trend
2012. március 13. 17:52

A felhőalapú it-szolgáltatás ad új piaci lehetőséget

Költséges beruházások kiváltására alkalmas, kis- és közepes cégeknek (kkv) nyújtandó úgynevezett felhőalapú informatikai szolgáltatásokban (cloud computing) lát üzleti lehetőséget a NAVIGATOR, amely 2012 végéig 1.000 új felhasználót szeretne kiszolgálni. Az első egy évben mintegy 100 millió forintos plusz bevételre számít, miközben az igazi áttörés a cég szerint ebben a szegmensben 1-2 év múlva várható.

2011. november 15. 09:58

Havidíjas, felhő alapú, nagyvállalati szintű IT-szolgáltatás KKV-knak

A NAVIGATOR új szolgáltatásaival a kis- és középvállalkozások is nagyvállalati szintű informatikai támogatáshoz juthatnak, és 3 év alatt az informatikai költségek akár 36 százalékát is megtakaríthatják.

2011. november 8. 15:12

A Navigator üzemeltetheti a MÁV-Start Zrt. informatikai rendszerét

A MÁV-Start Zrt. a NAVIGATOR Informatika Zrt.-t bízta meg informatikai rendszerének üzemeltetésével és karbantartásával. A NAVIGATOR többek között 1281 munkaállomás, 690 kiegészítő eszköz, és 27 szerver üzemeltetését, és távmenedzsmentjét látja el. A megbízás 1 évre szól, és több mint 60 millió forint értékű.

2010. szeptember 1. 09:58

Navigator: az idén már nő az IT-erőforrás-kihelyezési piac

Az idén már növekedésnek indulhat a válság hatására beszűkült, stagnáló informatikai erőforrás kihelyezési (outsourcing) piac a Navigator Informatika Zrt. várakozásai szerint.

Kulcsszavak: Navigator outsourcing
2010. augusztus 1. 08:22

Mi történt veled, IT-outsourcing?

A Navigátor Informatika Zrt., a hazai informatikai piac egyik vezető IT-outsourcing szolgáltató vállalata összegyűjtötte tapasztalatait azzal kapcsolatban milyen elvárásai voltak a piacot illetően a gazdasági válság kezdetén, hogyan alakul a jelenlegi piaci helyzet, és ennek hatására mit tervez a vállalat a jövőben.

2010. július 20. 14:13

Navigátor: a költségcsökkentés mellett az IT-outsourcing összes előnyét ismerni kell

A Navigátor Informatika Zrt. informatikai outsourcing szolgáltató vállalat szerint az informatikai erőforrás-kihelyezés számos előnyt kínál a humánerőforrás területén is.

2010. június 1. 21:40

Csökkenő árak a bővülő IT-erőforrás-kihelyezési piacon

Miközben az informatikai outsourcing, az erőforrás-kihelyezés iránti igény az idén is tovább nő, a szolgáltatási árak a vártnál jobban csökkennek - mondta Juhász Lajos, az ezen a területen működő Navigator Informatika Zrt. vezérigazgatója az MTI-nek.

Kulcsszavak: Navigator +céginfo
2010. február 1. 08:38

Nő az érdeklődés az it-erőforráskihelyzés iránt

Élénk az érdeklődés az informatikai erőforráskihelyezés (outsourcing) iránt, amit mutat az is, hogy az ilyen szolgáltatást nyújtó Navigator Informatika Zrt. az idén a tavalyi 2 milliárd forint után 3 milliárd forint bevételt ér el.

Kulcsszavak: Navigator outsourcing trend
2009. november 26. 09:28

Ötven százalékos bevételnövekedést vár a Navigator az IT-piacról

Az informatikai erőforráskihelyezzésel, outsourcinggal foglalkozó Navigator Informatika Zrt. az első félévben 1,1 milliárd forint bevételre tett szert, az év egészében pedig a tavalyi 2 milliárd forint után 3 milliárd forint bevétel elérése a vállalat célja.

Kulcsszavak: Navigator +céginfo
2009. október 26. 09:12

Rendkívüli érdeklődés az IT-outsourcing iránt

A Navigator Informatika Zrt., a hazai informatikai piac egyik vezető informatikai outsourcing szolgáltató vállalata szerint beigazolódni látszik a Gartner és az IDC piaci elemző cégek év eleji előrejelzése, mivel az elmúlt időszakban jelentősen megnövekedett az IT-outsourcing iránti kereslet a hazai vállalatok körében.

Kulcsszavak: outsourcing trend Navigator
2009. október 20. 12:20

Nő az érdeklődés az informatikai erőforrás kihelyezés iránt

Az év első nyolc hónapjában legalább ötven százalékkal több cég érdeklődött az informatikai outsourcing, az erőforrás kihelyezés iránt, mint egy évvel ezelőtt - mondta Juhász Lajos, a Navigator Zrt. vezérigazgatója az MTI érdeklődésére.

Kulcsszavak: Navigator outsourcing
2009. szeptember 21. 08:03

SAP-rendszer üzemeltetést nyert a Navigator konzorcium

A Navigator Informatika Zrt. és a vele konzorciumban induló SAP Hungary Kft. nyerte az Állami Autópálya Kezelő Zrt. (ÁAK) új SAP rendszerének kiépítésére és üzemeltetésére kiírt közbeszerzési pályázatot.

Kulcsszavak: Navigator SAP SAP-hu
2009. július 20. 12:45

NAVIGATOR: 20 százalékkal nagyobb pénzforgalmi eredmény

A NAVIGATOR Informatika Zrt. az első félévben 20 százalékkal nagyobb, 156 millió forint kamat- és adófizetés, tőketörlesztés és amortizáció előtti eredményt (EBITDA) ért el az előző év hasonló időszakához képest.

Kulcsszavak: Navigator +céginfo
2009. július 17. 12:17

Tévhitek akadályozzák az erőforrás-kihelyezési piacot

Miközben a magyar informatikai outsourcing (erőforrás-kihelyezés) piaca stagnál vagy némileg csökkent, az ezen a piacon érdekelt Navigator Informatika Zrt. az első öt hónapban mintegy 15 százalékkal növelte bevételeit.

Kulcsszavak: outsourcing Navigator trend
2009. június 11. 13:13

Erőforrás-kihelyezéssel lehet IT-megtakarítást elérni

A válság és a bizonytalan gazdasági helyzet miatt az informatikai beruházásokra fordított összeg mintegy 20 százalékkal csökken az idén nemzetgazdasági szinten, miközben a szervezetek a nagy fejlesztések helyett a költséghatékony, hamar megtérülő projekteket részesítik előnyben - mondta Juhász Lajos, a Navigator Informatika Zrt. vezérigazgatója szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

Kulcsszavak: Navigator outsourcing
2009. április 30. 09:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

Az IKEA Magyarország elindította az IKEA Kreativ elnevezésű új eszközt, amely a legmodernebb technológiát használja a lakberendezési tervezéshez. Az eszköz minden vásárló számára elérhető mobilalkalmazásban és az IKEA.hu weboldalon. Az IKEA Kreativ rendkívül egyszerűen használható, és arra ösztönzi a vásárlókat, hogy használják ki kreativitásukat. Valósághű interaktív terveken keresztül mutatja meg, hogyan fognak kinézni az egyes bútorok az otthoni környezetben.

2024. május 15. 17:52