IT-szolg kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: IT-szolg

LLP Hungary: továbbra is vezető szerep a cégcsoporton belül

Továbbra is őrzi vezető szerepét az LLP Csoporton belül az LLP Hungary, derül ki a tíz országban jelen lévő üzleti tanácsadási és szoftvermegoldásokat nyújtó vállalat évértékelő jelentéséből.

2016. június 8. 15:37

A Fujitsu három évig a legnagyobb tárolói helyett fizet

A Fujitsu egyes kiválasztott új ETERNUS modelleknél átvállalja ügyfeleitől az első három év hardverkarbantartási költségeit.

2015. december 8. 08:41

Szoftver-előfizetési szolgáltatást indít a Balabit

Költséghatékony finanszírozási konstrukcióban teszi elérhetővé több termékét a biztonságtechnikai szoftverek fejlesztésére szakosodott magyar vállalat.

Kulcsszavak: IT-szolg BalaBit IT
2015. október 14. 14:23

Három tanács az IT-szolgáltatások hatékony migrálásához

Ha két vállalat összeolvad, az egyik felvásárolja a másikat, esetleg amortizáció miatt le kell cserélni bizonyos hardvereket az infrastruktúrában, vagy egyszerűen csak új helyre költözik a cég, szükség lehet az adatközpontok és az informatikai szolgáltatások migrálására. Az átállás minden esetben komoly feladat, amely rengeteg időt és jelentős költségeket igényelhet, ugyanakkor minimalizálható a megfelelő eszközök és gondos tervezés segítségével.

2015. augusztus 7. 14:13

Új NetIQ megoldások egyszerűsítik a szolgáltatók tevékenységét

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy elérhetővé vált a NetIQ Cloud Manager 2.4. A felhőfelügyeleti termék egyszerűvé teszi az infrastruktúra-szolgáltatások (IaaS) kezelését a szolgáltatók és ügyfeleik számára egyaránt, az üzleti igény bejelentésétől kezdve a telepítésen és működtetésen át egészén a megszüntetésig.

2015. május 28. 17:28

Az Invitel a Microsofttal partnerségben bővíti felhőszolgáltatásait

Az Invitel partneri megállapodást kötött a Microsofttal, így ötvözheti saját adatközponti, felhő alapú megoldásait a Microsoft Cloud Platform szolgáltatásaival. A hibrid infokommunikációs megoldások infrastruktúrájának Európa egyik legmodernebb adatközpontja, az Invitel által tavaly megvásárolt Kozma utcai DataCenter ad helyet.

2015. február 27. 14:34

Magyar vállalkozások számára indít Digitális Vezető szolgáltatást az XAPT

Új szolgáltatást indít az XAPT, amelynek hazai és nemzetközi sikertörténete a digitális technológiára és az innovációra épít. A piaci és technológiai fejlődés dinamikája miatt a vállalatoknak egyre többször van szükségük egy „digitális coach”-ra, egy saját és nemzetközi tapasztalattal, kialakult módszertannal rendelkező tudásközpontra, amely a kihívások leküzdésében segíthet. Ezt a folyamatot támogatja az XAPT „Digitális Vezető” (Chief Digital Officer-as a Service) szolgáltatása.

Kulcsszavak: IT-szolg Xapt-hu
2014. június 26. 12:36

Szolgáltatóközpontot nyitott Budapesten a brit Computacenter

Szolgáltatóközpontot hozott létre Budapesten a brit Computacenter Plc., a befektetés értéke mintegy 1,2 millió euró, csaknem 360 millió forint.

2014. január 14. 16:57

Ingyenes Wi-Fi szolgáltatást indított Gyulán az Invitel

A tavalyi évben átfogó programot indított az Invitel az ellátási területéhez tartozó városokkal együttműködve. A Gödöllőn, Veszprémben és Cegléden megvalósult fejlesztéseket követően idén januárban Gyulán folytatódik az ingyenes vezeték nélküli internet-szolgáltatások átadása.

Kulcsszavak: IT-szolg Wi-Fi Invitel
2014. január 14. 13:47

Számlázz és fizess online!

A Számlázz.hu online számlázóprogram a PayU Hungary közreműködésével mostantól bankkártyás fizetési szolgáltatást is nyújt a számlakibocsátók részére, így a Számlázz.hu-t használó vállalkozók az általuk kibocsátott számlákat online is kifizettethetik vevőikkel. Mindez semmilyen fejlesztést nem igényel részükről, a szolgáltatáshoz online szerződéskötés után lehet csatlakozni.

2013. november 26. 08:23

Az IT szolgáltatók piacára lép a Konica Minolta

Vállalati tartalomkezelés, adatbiztonság, testreszabott és optimalizált munkafolyamat alkalmazások, felhőszolgáltatások vagy mobileszköz integráció – egyebek mellett ezek a területek szerepelnek kiemelten a japán nyomtatóipari nagyvállalat most közzétett növekedési stratégiájában.

2013. október 28. 13:20

Office 365 felhőalapú szolgáltatás KKV-k számára

A Microsoft Office 365-öt október 15-tól kínáló Telekom az első olyan vállalat, amely a felhőalapú szolgáltatást havidíjas, Windows 8-as készülékajánlatokkal párosítja.  A modern, megbízható informatikai hátteret biztosító Office 365 többé már nemcsak a nagyvállalatok kiváltsága, hanem a kis- és középvállalatok számára is reálisan elérhető, havidíjas formában, a Telekom informatikai támogatásával.

2013. október 16. 09:40

Újít a HP: Új generációs gépek, többféle operációs rendszer, felhő alapú szolgáltatások

Stílusos személyi számítógépeket, táblagépeket és új szolgáltatásokat mutatott be a HP. Többek között a világon első Leap Motion technológiával integrált notebookot, az első ventillátor nélküli, kettő az egyben leválasztható ultrabookot negyedik generációs Intel Core processzorral és új hardverrel, valamint új, a személyes információk könnyebb kezelését szolgáló megoldásokat.

2013. szeptember 25. 12:51

BTel: az 50 fő feletti vállalkozásoknál népszerűek az infokommunikációs szolgáltatások

A hazai vállalkozások jellemzően az 50 feletti munkavállalói létszámnál érik el azt a méretet, ahol felmerül az igény az informatikai és távközlési szolgáltatások hatékonyabb kezelésére, amellyel a cégek 10-20 százalékos költségmegtakarítást is el tudnak érni - közölte a Business Telecom Nyrt. (BTel).

2013. augusztus 22. 09:38

PowerEdge VRTX – nagyvállalatok számára is

Nem csak kis- és középvállalkozások száméra lehet alterneatíva a Dell megoldása, hiszen ezáltal egy nagyobb vállalatok is gyorsíthatják az üzleti alkalmazások, informatikai szolgáltatások telepítését, emellett pedig az adatközpont hatékonyságát és az informatikai szolgáltatás minőségét is javíthatják.

2013. július 7. 14:12

Új felhőszolgáltatási termékcsalád NetIQ alapokon

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy az informatikai szolgáltatásokat nyújtó Tieto vállalat a NetIQ megoldását választotta felhőalapú adatközponti szolgáltatásainak alapjául. A NetIQ Cloud Managert alkalmazó platform révén a Tieto olyan, mindenre kiterjedő, rugalmas és gyors felhőszolgáltatási portfóliót kínál, amely képes megfelelni a folyamatosan növekvő észak-európai ügyfélbázis egyedi elvárásainak.

2013. június 13. 08:53

Villámgyors nagyvállalati rendszerek a felhőből

Felhőszolgáltatásként is kínálja üzletkritikus nagyvállalati rendszereit az SAP. A szoftvercég a memória-alapú (HANA) vállalatirányítási, ügyfélkapcsolat, és adattárház megoldásait kínálja gyorsan hozzáférhető szolgáltatásként.

2013. május 15. 08:12

Kingston: új, pre-sales szolgáltatás szerverekhez

A Kingston bemutatta legújabb pre-sales KingstonConsult vállalati szolgáltatását. A KingstonConsult a már meglévő KingstonCare post-sales megoldás kiegészítéseként jött létre, számos funkcióval segítve a vállalatokat a kiszolgáló vásárlással és konfigurációval kapcsolatos döntések során. A teljesítmény, a kapacitás és az energiahatékonyság hármasára fókuszálva a Kingston szakértői együttműködnek a vállalatokkal, hogy a kiválasztott memória- és SSD-konfiguráció összhangban álljon a rövid és hosszú távú üzleti célokkal.

Kulcsszavak: IT-szolg Kingston
2013. február 25. 07:53

Új szolgáltatást fejlesztett uniós támogatással a KÜRT

Felhő alapú (Cloud) üzleti célú szoftverfejlesztést és biztonságos üzemeltetést támogató szolgáltatásokat fejlesztett ki a KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zrt., a kétéves, félmilliárdos projektet az Európai Unió háromszázmillió forinttal támogatta.

2012. november 29. 09:10

A Universal összes zenéjével feltöltve érkeznek a HP legújabb gépei

A Windows 8-at futtató, otthoni felhasználásra szánt HP számítógépekre telepített HP Connected Music platform segítségével a felhasználók a Universal Music páratlan zenei katalógusának kínálatán túl exkluzív tartalmakhoz is hozzáférhetnek, és akár kedvenc előadójuk társaságában is részt vehetnek különböző eseményeken a következő év során.

2012. november 13. 14:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

Az IKEA Magyarország elindította az IKEA Kreativ elnevezésű új eszközt, amely a legmodernebb technológiát használja a lakberendezési tervezéshez. Az eszköz minden vásárló számára elérhető mobilalkalmazásban és az IKEA.hu weboldalon. Az IKEA Kreativ rendkívül egyszerűen használható, és arra ösztönzi a vásárlókat, hogy használják ki kreativitásukat. Valósághű interaktív terveken keresztül mutatja meg, hogyan fognak kinézni az egyes bútorok az otthoni környezetben.

2024. május 15. 17:52