opsys kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: opsys

Letölthető iOS-re a Firefox

Megjelent a böngésző almás rendszerhez szánt verziója. Megtalálható benne (majdnem) minden, ami miatt szerethető a Firefox.

Kulcsszavak: Firefox Mozilla opsys iOS Apple
2015. november 22. 12:40

PC-ről is válaszolhatunk majd a mobilra küldött üzenetekre

A Windows 10 mobilverziójának legújabb beta kiadása egy hasznos funkciót hozott magával. A felhasználók PC-n is nyomon követhetik elmulasztott hívásaikat, és az egyes üzenetekre a telefonjuk megérintése nélkül is válaszolhatnak.

2015. október 25. 13:00

Ingyenes oprendszer, ami öreg gépen is fut

Megjelent a legkevesebb erőforrást igénylő Linux Mint új verziója, a Rafaela. Nincs olyan vénséges PC, amin ne futna kényelmesen.

2015. július 20. 12:11

Saját, Linux-alapú operációs rendszert fejlesztett Kína

Az új operációs rendszer asztali változata várhatóan októberre készen lesz, a mobilverzió még kicsit várat magára.

2014. augusztus 26. 13:35

Samsung Z - Tizen platformmal az Android ellen

A koreai óriás ma mutatja be San Franciscoban az első nem Android operációs rendszerrel működő okostelefonját, amellyel már az utóbbi idők második nagy lépését teszi meg a Google-tól való távolodásában.

2014. június 3. 12:16

OpenSUSE 13.1: Stabilabb működés, gyorsabb szolgáltatások

A Linux kernel 3.11 változatára épülő, új openSUSE továbbfejlesztett hálózati, fájlkezelési és egyéb szolgáltatásokat tartalmaz, támogatja a 64 bites ARM eszközöket, és a legújabb KDE asztali környezet előnyeit is elérhetővé teszi.

2013. november 21. 10:22

Újít a HP: Új generációs gépek, többféle operációs rendszer, felhő alapú szolgáltatások

Stílusos személyi számítógépeket, táblagépeket és új szolgáltatásokat mutatott be a HP. Többek között a világon első Leap Motion technológiával integrált notebookot, az első ventillátor nélküli, kettő az egyben leválasztható ultrabookot negyedik generációs Intel Core processzorral és új hardverrel, valamint új, a személyes információk könnyebb kezelését szolgáló megoldásokat.

2013. szeptember 25. 12:51

A Windows 8.1 Enterprise előzetese már elérhető

A Windows 8.1 Enterprise verziója immáron ingyenesen letölthető, és tesztelhető. Az Enterprise operációs rendszer a már elérhető Windows 8.1 előzetesen alapul.

2013. július 31. 11:45

Átlépte a 3 milliót a Mountain Lion letöltések száma

Az Apple bejelentette, hogy az OS X Mountain Lion rendszert az első négy nap alatt több mint 3 millió alkalommal töltötték le, ezzel a mostani kiadás az Apple történetének legsikeresebb fogadtatást kapott új OS X verziója lett.

2012. július 30. 19:54

Letölthető az Apple Mountain Lion operációs rendszere

Az Apple bejelentette, hogy az OS X Mountain Lion, a világ egyik legfejlettebb asztali operációs rendszerének kilencedik fő kiadása letölthető a Mac App Store alkalmazás-áruházból. A Mountain Lion kétszáznál is több új, innovatív funkciója között megtalálható a rendszerbe épített iCloud szolgáltatás, a megújult Messages üzenetkezelő, a Notification Center értesítéskezelő, a rendszerszintű megosztási funkció, a Facebook beépített támogatása, a Dictation diktálási funkció, az AirPlay Mirroring tartalomtükrözés és a Game Center játékszolgáltatás. A Lion és a Snow Leopard operációs rendszer felhasználói 15,99 eurós áron frissíthetnek a Mountain Lion rendszerre.

Kulcsszavak: Apple opsys Mac OS X
2012. július 25. 19:58

Több mint 200 új funkcióval érkezik az Apple iOS 6

Az Apple bemutatta az iOS 6 előzetes verzióját, mely idén ősztől érhető el az iPhone, iPad és iPod touch készülékek felhasználói számára: többek közt megújult Térképek, új Siri-funkciók, Facebook integráció, megosztott fotóadatfolyamok és új Passbook alkalmazás is érkezik.

 

2012. június 13. 10:14

A Mountain Lion 9 júliustól a Mac App Store kínálatában

A Mountain Lion kétszáznál is több új, innovatív funkciója között megtalálható az új Üzenetek alkalmazás, az Értesítési központ, a rendszerszintű megosztási funkció, a Facebook integráció, a Diktálás, a Power Nap, az AirPlay-alapú tükrözés, a Game Center és a fokozott biztonságról gondoskodó Gatekeeper szolgáltatás. Az OS X rendszer alapjaiba integrált iCloud szolgáltatás jóvoltából a Mountain Lion felhasználói még könnyebben tarthatják naprakészen adataikat minden eszközükön.

Kulcsszavak: Mac OS X Lion opsys Mac Apple
2012. június 13. 10:02

Új BS2000/OSD mainframe operációs rendszer a Fujitsu-tól

A Fujitsu BS2000/OSD operációs rendszerének új, 9.0-ás verziója, amely egyszerűsíti a felügyeletet, szinte teljesen automatikus telepítést biztosít, és továbbfejlesztett, szabványos jellemzőkkel támogatja az adattárolást és a biztonsági másolatok gyorsabb integrálását.

Kulcsszavak: opsys szerver Fujitsu
2012. március 27. 19:38

Elérhető a SUSE Linux Enterprise 11 Service Pack 2

Ez a szervizcsomag az első olyan kiadás, amely a SUSE új, jövőorientált fejlesztési modelljére épül. A legfontosabb szolgáltatások közé tartozik a frissített Linux kernel, a továbbfejlesztett fájlrendszer-támogatás és a virtualizációs lehetőségek szélesebb választéka.

Kulcsszavak: opsys Linux SuSE
2012. március 2. 10:28

Különleges Opera Mini a Vodafone-nál - Nem csak okostelefonhoz!

A Vodafone Magyarország és az Opera Software együttműködésének eredményeképp mától ingyenesen elérhetővé válik a mobilszolgáltató ügyfelei számára az Opera Mini mobil böngésző különleges kiadása, amellyel az okostelefonok kistestvérei, a hagyományos, ám Java-képes telefonok tulajdonosai is egyszerűen internetezhetnek.

2012. február 24. 10:01

Az Apple OS X Mountain Lion több mint 100 új funkciót tartalmaz

 Az Apple közzétette az OS X Mountain Lion rendszer előzetes fejlesztői verzióját. A fejlett operációs rendszer kilencedik fő kiadása a Mac számítógépeken is elérhetővé teszi az iPad számos népszerű alkalmazását és szolgáltatását, és még nagyobb lendületet ad az innovatív OS X rendszerek fejődésének.

Kulcsszavak: Mac Mac OS X Lion opsys Apple
2012. február 17. 14:20

Teljes körű Novell támogatás operációs rendszer váltáshoz

Az újabb és hatékonyabb operációs rendszerekre történő váltás előnyeivel a legtöbb vállalati döntéshozó tisztában van, ám a kivitelezést gyakran a folyamat nehézsége miatt halogatják. A Novell átfogó támogatást és eszköz-portfóliót nyújt a migrációhoz, legyen szó akár zárt, akár nyílt forráskódú operációs rendszerekről, illetve fizikai, virtualizált vagy felhő alapú környezetekről.

Kulcsszavak: opsys Linux Novell
2011. október 4. 08:40

A Microsoft növelte előnyét az operációs rendszerek piacán

A Microsoft a népszerűtlen Windows Vista operációs rendszert leváltó Windows 7-nek köszönhetően tudott tovább erősíteni uralkodó piaci pozícióján.

2011. április 28. 09:13

Mac OS X Lion - az operációs rendszerek oroszlánja

Bár a Mac OS X Lion új operációs rendszer bevezetését a nyárra tervezi az Apple, a kibocsátás előtti verzió már látható a CNET blogjában.  A rendszer és a szoftver könnyebb navigálását segítik az új eszközök.

Kulcsszavak: opsys Apple Mac OS X
2011. március 13. 17:12

Táblagépekre fejleszt a Microsoft

Táblagépek és okostelefonok processzoraihoz igazított operációs rendszer fejlesztésesén dolgozik a Microsoft - jelentette a Bloomberg gazdasági hírügynökség, amely szerint az új szoftvert a brit ARM processzoraira optimalizálják.

2010. december 23. 10:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47