Universal kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Universal

A Universal összes zenéjével feltöltve érkeznek a HP legújabb gépei

A Windows 8-at futtató, otthoni felhasználásra szánt HP számítógépekre telepített HP Connected Music platform segítségével a felhasználók a Universal Music páratlan zenei katalógusának kínálatán túl exkluzív tartalmakhoz is hozzáférhetnek, és akár kedvenc előadójuk társaságában is részt vehetnek különböző eseményeken a következő év során.

2012. november 13. 14:22

Elindult a magyar netezőkre hangolt online zenehallgatás

A magyar internetezőkre hangolva Superbox néven indult az a több mint 300 ezer zeneszámot tartalmazó oldal, amely 790 forintos havidíjért nyújt korlátlan online zenehallgatást.

Kulcsszavak: Universal zene
2011. április 14. 16:38

Engedélyezték a Comcast és az NBC Universal összeolvadását

Az amerikai igazságügyi minisztérium és a Szövetségi Kommunikációs Bizottság (FCC) kedden, több feltétel mellett, engedélyezte az Egyesült Államok legnagyobb internet- és kábelszolgáltatója, a Comcast és az NBC Universal összeolvadását.

2011. január 19. 09:02

Korlátok nélküli letöltést kínál az Universal

Korlátok nélküli zeneletöltést kínál a brit internetezőknek az Universal lemezcég; a Virgin Media szolgáltatónál előfizető internetfelhasználók havi díj ellenében tehetnének szert a zeneszámokra.

Kulcsszavak: zene Universal =letoltes
2009. június 16. 19:32

Meglepetés a zeneiparban: nyereséges a Universal

Jean Bernard Lévy, a Vivendi Universal vezetője a sajtó és az elemzők meglepetésére arról számolt be, hogy a Universal Music hosszú évek óta először ismét nyereséget termelt, ami akár az elektronikus letöltési konstrukció sikerét is bizonyíthatja.

Kulcsszavak: Universal zene +céginfo
2008. szeptember 18. 18:31

Az EMI után a Universal is teszteli a DRM-mentes zeneforgalmazást

A Vivendi csoporthoz tartozó Universal Music Group, a világ legnagyobb lemezkiadója bejelentette, hogy DRM-mentes zeneforgalmazás tesztelésébe kezd az interneten.

Kulcsszavak: EMI zene Universal
2007. augusztus 11. 20:33

Universal zenei CD-k többféle csomagolásban

A Universal Music Group, a világ legnagyobb lemezkiadója azt tervezi, hogy zenei CD lemezeit ezentúl háromféle csomagolásban, illetve ennek megfelelően különböző árakon forgalmazza a jövőben.

Kulcsszavak: CD Universal
2006. július 5. 19:55

A Universal Music a Blue-ray DVD mellett tette le a voksát

A jelentős piaci befolyással rendelkező Universal Music Group a HD DVD és a Blue-ray DVD közötti harcban ez utóbbi mellett tette le a voksát, nem csillapul a formátumháború.

Kulcsszavak: Universal Blu-ray DVD
2005. augusztus 17. 09:02

A Universal Music forgalma egynegyedét szeretné elérni az internetes letöltéssel

A Universal Music International elnöke, Jörgen Larsen azon véleményének adott hangot legutóbb, miszerint ő nem bízik a cd-üzlet szignifikáns fellendülésében, és vállalatuk a cd-k iránti kereselet megcsappanása miatt a veszteségeit internetes zeneletöltéssel szeretné pótolni.

Kulcsszavak: Universal zene
2005. április 22. 22:01

P2P online zenei szolgáltatást tervez 3 nagy lemezkiadó

Három nagy lemezkiadó olyan közös projektben állapodott meg, amelynek keretében egy új online fájlcserélő szolgáltatást indítanak legális zenei tartalmak üzleti célú terjesztésére.

2004. november 27. 10:35

A Universal kiadó feléleszti a 8 cm-es CD-kislemez formátumot

A Universal Music lemezkiadó brit leányvállalata azt tervezi, hogy a kislemezek piacának felélesztése érdekében ismét alkalmazni fogja a 8 cm-es CD formátumot.

Kulcsszavak: Universal CD
2004. június 21. 23:09

Csökkenti a CD-k árát a lemezkiadó

A világ egyik legnagyobb lemezkiadója azonnal reagált arra a napokban kiadott jelentésre, amely szerint az audió CD hamarosan a bakelit lemez sorsára jut.

Kulcsszavak: Universal zene
2003. szeptember 5. 12:03

A Roxio megvásárolná a Pressplay zeneszolgáltatást

[smallimage 1 left] A szoftverfejlesztő Roxio Inc. egyes hírforrások jelentése szerint közel áll a megállapodáshoz, amelynek értelmében a társaság megvásárolná a Universal Music és Sony Music Entertainment lemezkiadók tulajdonában lévő online zeneszolgáltatást.

2003. május 19. 08:50

Film mobiltelefonokon

A Siemens bejelentette, hogy olyan együttműködési megállapodást kötött a Universal Studios Networks German TV Channels Studio Universallal, illetve a 13TH Streettel, aminek az értelmében telefonjaiba integrálja a partnerei által nyújtott/fejlesztett video- és játékszolgáltatásokat. A folyamatos videoadás és a játékok mellett bizonyos fizetési rendszerek is megjelennek az újabb készülékek alkalmazási/szolgáltatási lehetőségei között.

2003. május 12. 21:57

Az Apple megvenné a Universal Music-ot

A Mac számítógépeket gyártó Apple Computer egyes hírek szerint megvásárolná a súlyos adósságokkal küszködő Vivenditől a Universal Music lemezkiadót.

Kulcsszavak: +céginfo Universal Apple
2003. április 12. 06:46

Legális zenék a Universal Musictól

A Universal Music nevű német cég péntek óta árusítja 99 (euró) centért interneten letölthető pop- és rocklemezeit.

Kulcsszavak: Universal zene
2002. augusztus 10. 21:09

Korlátlan letöltéseket kínál a PressPlay

A Sony Music és Universal Music által támogatott online zeneszolgáltatás az elmaradó sikerek miatt újabb, jelentős kedvezményekkel próbálja eltéríteni az internetezőket az illegális fájlcsere-szolgáltatásoktól.

2002. augusztus 1. 22:10

Universal, Sony: olcsó zeneletöltések

Az online zeneszolgáltatások előfizetési díjainak csökkentését, a szolgáltatások bővítését, illetve a zeneszámok CD-re írásának és hordozható eszközre másolásának biztosítását tervezi a két lemezkiadó.

Kulcsszavak: zene Universal Sony
2002. június 13. 21:14

Beindította online zeneszolgáltatását a Pressplay

A Pressplay azonos nevű, előfizetés-alapú online zeneszolgáltatásán a szerdai debütálást követően a Universal Music, Sony Music és EMI Recorded Music kiadók zenéit fogja kínálni felhasználóinak.

2001. december 19. 22:47

Szomorú dalok

Alig egy évvel azután, hogy a Napster óriási viharként robbant be a digitális zene világába, a szakemberek és elemzők sötét felhőket látnak gyülekezni az online zene és a zeneszolgáltatások felett.

2001. szeptember 2. 07:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

A CEU Határtalan Tudás előadássorozatán részt vett kiváló magyar tudósok előadásaiból tanulhatnak a középiskolások a CEU digitális oktatási platformján. Ürge-Vorsatz Diana, Barabási Albert-László, Spiró György, Pléh Csaba, Falus András, Csaba László, Bányai Éva. Csak néhány név azok közül, akik előadásait a középiskolai pedagógusok segítségül hívhatják a tanítás során a tananyag kiegészítéséhez.

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

A Continental technológiai vállalat a 2024-es Consumer Electronics Show-n mutatta be új kijelzőjét, az úgynevezett Crystal Center Display-t. A prémium kategóriás járművekbe gyártott terméket egy elegáns, keret nélküli, félig átlátszó kristályba ágyazták, mely megjelenésével teljesen új lehetőségeket nyújt a minimalista luxus integrálására. 

2024. április 10. 14:55