=letoltes kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: =letoltes

Megjelent az avast legújabb változata - a Letöltés.com-on is

Megjelent az avast legújabb, 6.0-s változata. A népszerű ingyenes vírusírtó számos új funkcióval gazdagodott, melyel még nagyobb biztonságot nyújt a felhasználóknak, és a Letöltés.com-nak köszönhetően könnyen elérhető olvasóink számára is.

Kulcsszavak: security AVAST! =letoltes
2011. február 25. 18:33

Letöltési rekordok 2010

Több mint egymilliárd programot töltöttek le 2010-ben a CNET download.com oldaláról. Az első három helyet a vírusirtó programok szerezték meg, és más, a számítógép biztonságát szolgáló szoftverek is igen népszerűek. De az első tízben szerepel tömörítőprogram vagy YouTube fájlletöltő szoftver is. A download.com és a magyar letoltes.com top 10-es listájából közös a WinRar, de Magyarországon élmezőnybe tartozik az Adobe Reader vagy a Firefox is, sőt a top tízes listába belefért a Google Earth is.

Kulcsszavak: =letoltes
2010. december 31. 11:09

Pénzzel támogatja a legális zeneletöltést a francia kormány

A francia kormány olyan előre feltöltött hitelkártyákat fog forgalmazni fiataloknak, amelyekkel a legális zeneletöltő oldalakról fél áron vásárolhatnak majd dalokat és albumokat.

Kulcsszavak: EU mp3 =letoltes zene
2010. október 19. 08:32

A játékletöltések megelőzték a fizikai eladásokat Amerikában

Az NPD legfrissebb adatai szerint az amerikaiak a történelemben először idén több játékprogramot töltöttek le az internetről, mint amennyit a boltokban optikai lemezen megvásároltak.

Kulcsszavak: =letoltes játék
2010. szeptember 24. 06:48

Letölthető a vadonatúj 3.6.8 - két nap után újból frissült a Firefox

A Mozilla ismét a pluginek által okozott stabilitási problémákkal veszi fel a küzdelmet az újnál is újabb Firefox 3.6.8-cal.

Kulcsszavak: =letoltes Firefox
2010. július 24. 17:27

Letölthető a Windows 7 SP1 béta

A Microsoft kibocsátotta a Windows 7 operációs rendszer első nagy átfogó szervizcsomagjának, az SP1-nek első nyilvános béta tesztváltozatát, amely, egyelőre legalábbis, nem tartalmaz újdonságokat.

2010. július 13. 08:24

Letölthető a Firefox 4.0 béta

A népszerű Firefox Európában már az Explorer babérjaira tör, most elérhetővé tették a böngésző vadonatúj változatának első bétaverzióját.

Kulcsszavak: =letoltes Firefox
2010. július 7. 08:37

Letölthető a Skype 5.0 bétája

A Skype fejlesztői kiadták az 5.0-s VoIP-szoftver első béta-verzióját, amely már támogatja a több résztvevős videóhívásokat is.

Kulcsszavak: Skype =letoltes
2010. május 16. 17:29

Megújult formában a Prim Online

Külsejében és szolgáltatásaiban is megújult a Prim Online, Magyarország legrégebbi, ma is aktív informatikai hírportálja. Az átalakított szerkezetnek köszönhetően mostantól egy közös ernyőportál fogja össze a népszerű Prim.hu, Hírek.com és Letöltés.com domaineket. A megszépült külső mellett új, kényelmi funkciók segítik az egyszerűbb navigációt, és hamarosan önálló videórovat is indul az oldalon. A letöltés szekción belül már most elérhető egy praktikus új szolgáltatás, a Letöltés Varázsló, ami megkíméli a felhasználót a különböző programok egyenként való letöltésétől és telepítésétől.

Kulcsszavak: =letoltes Prím
2010. május 11. 16:12

Letöltésajánló: K-Lite Codec Pack Full

A K-Lite Codec az egyik legnépszerűbb és legmegbízhatóbb kodekcsomag, melynek segítségével szinte az összes videóformátumot gond nélkül lejátszhatjuk számítógépünkön. HD filmek (720p, 1080p) lejátszásához különösen ajánlott.

Kulcsszavak: =letoltes
2010. március 15. 14:33

Letöltésajánló: Skype Portable

A Skype azonnali üzenetküldő, telefonáló, videokonferencia program hordozható, pendrive-ról futtatható verziója.

Kulcsszavak: =letoltes Skype
2010. március 15. 11:14

Letöltésajánló kémprogramok ellen: Spyware Terminator 2.6.6.196

Ingyenes, magyarul is tudó kiváló kémprogram-eltávolító. Alaposan végigvizsgálja a lemezmeghajtókat, a memóriát, a rendszeradatbázist. Időzíthető a keresés, képes állandó figyelésre is. Alkalmas spyware, adware, worms, hijacks, keyloggers, IE Toolbars, BHOs stb. kártevők felismerésére és semlegesítésére.  Adatbázisa online frissíthető.

Kulcsszavak: =letoltes letöltés
2010. február 14. 16:23

Ingyenes, nagy tudású forráskód szerkesztő program

A Notepad++ 5.6.6 az alábbi nyelveket támogatja: C, C++, Java, C#, XML, HTML, PHP, CSS, makefile, ASCII art (.nfo), doxygen, ini file, batch file, Javascript, ASP, VB/VBS, SQL, Objective-C, RC resource file, Pascal, Perl, Python, Lua, TeX, TCL, Assembler, Ruby, Lisp, Scheme, Properties, Diff, Smalltalk, Postscript, VHDL, Ada, Caml. AutoIt, KiXtart, Matlab, Verilog, Haskell, InnoSetup, CMake.

Kulcsszavak: =letoltes
2010. február 14. 16:12

Kellemes karácsonyt!

Kellemes ünnepeket, békés karácsonyt kíván Olvasóinak a Prím Online szerkesztősége!

Kulcsszavak: =letoltes karácsony
2009. december 24. 13:40

Letölthető a legfrissebb, 3.5.6-os Firefox

A népszerű alternatív böngésző legújabb frissítését mindenképpen érdemes telepíteni, mivel számos stabilitást fokozó változtatás mellett több hibát, köztük három kritikus minősítésűt számol fel.

Kulcsszavak: =letoltes Firefox
2009. december 17. 07:49

A világ első számú ikonszerkesztője

Professzionális ikonszerkesztő, szinte bármit megtehetünk a Windows ICO fájljaival, tartalmaz előre elkészített rajzokat, True Color támogatással rendelkezik, készíthetünk vele animált ikonokat is.

Kulcsszavak: =letoltes
2009. december 5. 14:41

Letöltésajánló: az egyik legjobb FTP-kliens

Ez az FTP-kliens nem csak utánozza az Explorer (Intéző) felületét, hanem beépíti azt és annak segítségével lesz az egyik legjobb FTP-kliens.

Kulcsszavak: =letoltes FTP
2009. december 5. 14:34

Gyors kereső PC-re

Jól működő, gyors kereső számítógépünkre, amivel hatékonyan kutathatunk fájlok, e-mailek, csatolt fájlok után. Képes emellett Word, Excel dokumentumok, MP3-zenék, PDF-fájlok keresésére is.

Kulcsszavak: =letoltes
2009. december 5. 14:08

Letöltésajánló: Real Player 11

A RealPlayer lehetővé teszi a Real Media (.ra .ram) fájlok lejátszását a más, népszerű formátumok mellett. A legújabb verzióval zenét tudunk vásárolni és letölteni.

Kulcsszavak: =letoltes zene
2009. december 4. 20:06

Backup szoftver a rendszer driverjeihez

A DriverMax egy backup szoftver a rendszer driverjeihez: segítségével a rendszerben lévő meghajtó szoftverek elmenthetők, és ha mondjuk újrainstalláljuk a rendszert, akkor könnyedén visszaállíthatók.

Kulcsszavak: =letoltes
2009. december 4. 19:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

Exkluzív budapesti esemény keretében mutatták be a hazai szakmai közönségnek május 23-án, az Everguest Intelligence-t. A mesterséges intelligencia a szemünk előtt alakítja át és forgatja fel a turizmus és a vendéglátás mindennapjait. Az Everguest legújabb fejlesztése pedig már a piaci bevezetése előtt jelentős figyelmet kapott, mostanra pedig már több mint 250 szálláshely iratkozott fel a várólistára. Azóta a szoftvert már nemzetközi környezetben, Bécsben, Barcelonában és Amszterdamban is bemutatták, mindenhol kitörő sikert aratva. Az eseményen szó esett az AI emberi vonatkozásairól is.

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37