MP3 kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: MP3

A Sony új WS620 vízálló Walkman sorozatot extrém körülményekre tervezték

A Sony új víz- és porálló WS620 Walkman sorozata lehetővé teszi, hogy az csak az edzésre koncentráljunk, legyünk akár vízben vagy a szárazföldön. 

Kulcsszavak: MP3 walkman WS620 Walkman Sony
2017. április 27. 15:07

Húszéves az mp3

 Tegnap volt húsz éve annak, hogy a világ legismertebb, legelterjedtebb, a zenehallgatási szokásokat is forradalmasító zenei számítástechnikai formátuma megkapta az mp3 nevet.

Kulcsszavak: mp3 MP3
2015. július 15. 11:11

EISA: hat kategóriában remekelt a Sony

A Sony azon törekvését, hogy termékeivel a fogyasztói számára ne csak technikai eszközöket, hanem élményeket is nyújtson – ez a Kando filozófia - már az EISA (Európai Kép- és Hang Szövetség) is díjazta, mivel hat kategóriában is Sony terméket választottak a legjobbnak.

2014. augusztus 17. 15:29

Három az egyben zenei élmény a Sony Walkman WH szériával

A legújabb Sony Walkman széria készülékei egyszerre 3 különböző zenehallgatási módot tesznek lehetővé egy innovatív, vezeték nélküli formába öntve. Az NWZ- WH505 és NWZ-WH303 egyszerre MP3 lejátszók, fejhallgatók és hangszórók, így bármilyen körülmények között tökéletesen hallgathatók a kedvenc zeneszámok.

2013. szeptember 16. 14:40

Tizenöt éves az MP3

Tizenöt éves születésnapját ünnepli szerdán a világ legismertebb, egyben legelterjedtebb zenei formátuma, az MP3, amely az internet terjedésével együtt a digitális zenehallgatási szokásokat is forradalmasította.

2010. július 14. 08:53

MusicDNA lehet az Mp3 örököse

Fejlesztők csoportja új digitális zenei formátum bevezetését tervezi, amely a népszerű Mp3-fájloknál is megszokott lemezborító-, illetve dalszöveg-megjelenítés mellett internetről frissíthető háttérinformációk tárolására is képes.

Kulcsszavak: zene mp3 MP3
2010. január 25. 11:01

AIMP2 zenelejátszó: díjnyertes és ingyenes

Ez a kis szoftver teljes verzióban telepíthető és Winamp műsorlisták betöltésére is képes, egyszerre kezeli az internetes rádiókat, vagy akár ébresztőóraként is használható.

Kulcsszavak: audioplayer mp3 MP3 zene
2010. január 3. 09:12

Utcai viseletre termett: Sennheiser MX 55 VC Street

Sok mobiltelefon, vagy MP3 lejátszó tulajdonosának életét keseríti meg a nem megfelelő fülhallgató, például az iPodok ilyen kiegészítőiről sincs túl jó véleménnyel a szakma. Új készülék vásárlása helyett sokkal olcsóbban megúszhatjuk, ha inkább a fülhallgatók háza táján nézünk szét.

Kulcsszavak: MP3 mp3 zene fülhallgató
2010. január 2. 09:56

MP3-as számok hallgatása kazettáról

A figyelemfelkeltő elektronikai divatcikkek amúgy is széles palettája egy újabb színes darabbal, a kazetta formájú digitális zenelejátszóval bővült, amely visszarepíti tulajdonosát a nyolcvanas évekbe.

Kulcsszavak: MP3
2009. szeptember 5. 18:49

Letöltésajánló: ingyenes multimédiás mindenes

A Songbird egy nyílt forráskódú, ingyenes MP3-, zene- és filmlejátszó, médiatár és multimédiás fájlkezelő. Internetes rádiók vételére is alkalmas, bővítményekkel és felületekkel bővíthető, alakítható. Tud magyarul is.

Kulcsszavak: MP3 =letoltes
2009. július 2. 14:54

Mp3HD a Thomsontól: veszteségmentes tömörítés

Az eredeti mp3 tömörített zenei fájlformátum kifejlesztésében is aktív szerepet játszó Thomson bejelentette, hogy sikerült olyan kompatibilis verziót kidolgoznia, amely veszteségmentesen adja vissza a wav fájlokon lévő zenei információt.

Kulcsszavak: MP3
2009. március 23. 10:52

Letöltésajánló: Readon TV Movie Radio Player

Ez a szoftver TV-tuner kártya nélkül is több ezer tévécsatorna és rádióállomás vételét teszi lehetővé, megtekinthetők a legújabb filmek, sőt, mindez akár rögzíthető mp3- és videofájlokban a lemezre. Mindemellett Flash játékokat is kereshetünk a segítségével. A vehető csatornák száma folyamatosan és automatikusan frissül.

2009. március 22. 14:52

Zune-lefagyás: a szökőév a hibás

Szerdán több ezer Zune zenelejátszó szoftvere fagyott le, amit a Microsoft hivatalos sajtóközleményében azzal magyaráz, hogy a készülék beépített órája valamiért nem kezelte megfelelően a szökőévet.

Kulcsszavak: Zune MP3
2009. január 2. 20:04

Parányi USB töltők a Hamától

Akinek mp3 lejátszója vagy más, USB aljzatról (is) töltendő elektronikus eszköze van, folyamatosan gondoskodnia kell kedvence áramigényéről. Ehhez korábban ormótlan szerkezetekre volt szükség − némelyik akár félöklömnyi is lehetett −, de ez már a múlt.

Kulcsszavak: HAMA USB MP3
2008. december 21. 12:33

SanDisk SlotMusic albumkártyás mp3-lejátszó

A SanDisk olyan mp3-lejátszókat hoz forgalomba, amelyeket kifejezetten a CD-lemezek utódjául szánt memóriakártya-albumok lejátszásához fejlesztett ki a cég.

Kulcsszavak: SanDisk MP3
2008. október 17. 08:09

Napelemes MP3-lejátszó

A szingapúri Shiro nevű cég egy olyan MP3-lejátszót mutatott be e hongkongi elektronikai kiállításon, amelynek akkumulátora menet közben napelemek segítségével feltölthető.

Kulcsszavak: MP3
2008. október 14. 21:08

Az MP3-lejátszók hangerejét is szabályozná az EU

Egy tegnapi bejelentés értelmében az Európai Unió tovább csökkentené a hordozható zenelejátszók által kibocsátott hangerő mértékét, mivel a túl hangos zene megsüketítheti a felhasználókat.

Kulcsszavak: EU MP3
2008. október 14. 20:39

Saját zeneáruházat tervez az EMI?

A Financial Times értesülése szerint az EMI lemezkiadó azt fontolgatja, hogy az iTunest és társait megkerülve saját internetes zeneáruházat nyisson.

Kulcsszavak: MP3 EMI
2008. október 9. 22:11

A világ legcsúnyább MP3-lejátszói

Az online boltok virtuális polcain újabban felbukkantak olyan MP3-lejátszók is, melyek tervezése koránt sem hasonlít a csinos és népszerű készülékekéhez.

Kulcsszavak: MP3
2008. október 3. 17:17

Vodafone: Korlátlan Zeneletöltő áruház már online is

A Vodafone szeptemberben indította el mobiltelefonon elérhető zeneáruházát, melyet októbertől már az interneten is használhatunk.

2008. szeptember 26. 13:35

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

Exkluzív budapesti esemény keretében mutatták be a hazai szakmai közönségnek május 23-án, az Everguest Intelligence-t. A mesterséges intelligencia a szemünk előtt alakítja át és forgatja fel a turizmus és a vendéglátás mindennapjait. Az Everguest legújabb fejlesztése pedig már a piaci bevezetése előtt jelentős figyelmet kapott, mostanra pedig már több mint 250 szálláshely iratkozott fel a várólistára. Azóta a szoftvert már nemzetközi környezetben, Bécsben, Barcelonában és Amszterdamban is bemutatták, mindenhol kitörő sikert aratva. Az eseményen szó esett az AI emberi vonatkozásairól is.

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37