BTel kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: BTel

Az MNB 48,7 millió forintra bírságolta a BTelt

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 48,7 millió forint bírságot szabott ki a Business Telecomra (BTEL) a piacbefolyásolás tilalmára vonatkozó jogszabályi előírások, illetve közzétételi mulasztások miatt - közölte a jegybank.

2015. május 19. 08:24

Felszámolás indult a BTel ellen

Felszámolási eljárást kezdeményezett az Altera Nyrt. a Business Telecom (BTel) Nyrt. ellen, az eljárás a Kecskeméti Törvényszéken elindult

2015. április 22. 14:47

Megállapodott a BTel a hitelezőjével

A Business Telecom (BTel) Nyrt. megállapodott a hitelezőjével, az ElastOffice AG. így visszavonta a BTel ellen kezdeményezett felszámolási eljárást.

2015. március 21. 13:51

Az Externet veheti át a szolgáltatás nélkül maradt vidéki BTel-ügyfeleket

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az Externet Nyrt. számára jelölte ki a 47-es, 72-es és 93-as körzet azon számtartományait, amelyek korábban a Business Telecom Nyrt. birtokában voltak. A hatóság döntése alapján ezen körzetekben az ügyfelek az Externetnél igényelhetik újra telefonszámukat és szolgáltatásukat.

2015. március 4. 11:48

A BTel 950 millió forintos tőkeemelést hajt végre

A Business Telecom Nyrt. (BTel) 950 millió forintos tőkeemelést hajt végre, így a társaság alaptőkéje mintegy 2 milliárd forintra nő - tette közzé a cég a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján az igazgatóság döntésé.

2014. december 31. 14:57

A BTel kivonul a távközlési piacról

A Business Telecom (BTel) az  ügyfél és hálózati elemek értékesítésével folyamatosan kivonul a távközlési szolgáltatói piacról, első számú üzleti céljává az általa kifejlesztett Xprime szolgáltatás franchise terjesztését teszi a hazai és nemzetközi piacon, erről határozott a társaság hétfőn tartott rendkívüli közgyűlése.

2014. december 30. 16:19

Helyreállt a BTel szolgáltatása

Helyreállt a Business Telecom (BTel) távközlési cég szolgáltatása, amely országosan 22 órán keresztül szünetelt áramellátási probléma miatt. A hibát szerdán délutánra sikerült elhárítani, így a szolgáltatás ismét problémamentesen működik minden ügyfelet érintően - közölte a vállalat az MTI-vel szerda este.

2014. november 12. 20:26

Műszaki problémák a BTel szolgáltatásában

Műszaki problémák miatt fennakadások vannak a Business Telecom (BTel) szolgáltatásában, a cég a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) egyik telekommunikációs szolgáltatója, emiatt a tőzsde vezetékes telefon és fax elérhetősége sem működik.

2014. november 12. 14:13

Kétmilliós bírságot kapott a Business Telecom

Kétmillió forint bírságot rótt ki a Business Telecom Nyrt.-re a BÉT vezérigazgatója, mert a társaság elmulasztotta rendkívüli tájékoztatási kötelezettségét.

2014. szeptember 23. 12:33

Repíti a Business Telecomot az export

A Business Telecom Távközlési Nyrt. (BTel) nettó árbevétele 69 százalékkal nőtt az idei év első félévében az előző év hasonló időszakához viszonyítva - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

2014. augusztus 15. 11:21

Rendezte vitatott tartozását korábbi beszállítója felé a BTel

A közlemény szerint azért született a kifizetésről döntés, hogy a szállító által kezdeményezett felszámolási eljárás semmilyen módon ne sérthesse a befektetők és a vállalat érdekét. Ezzel a felszámolási eljárás megszűnt. A BTel jogi lépéseket fontolgat jó hírneve megsértése miatt - írta a társaság.

2014. június 5. 08:09

Felszámolási eljárást kezdeményezett a BTel egyik beszállítója

A Business Telecom Nyrt. (BTel) egyik - szerződésben vállalt kötelezettségeit nem teljesítő - beszállító partnere felszámolási eljárást kezdeményezett - jelentette be a BÉT honlapján hétfőn a társaság.

2014. június 3. 08:25

Bekerül a BTel a BUX indexbe

A Business Telecom (BTel) is bekerül a BUX index kosarába március 24-től. A félévente esedékes felülvizsgálat alapján hétfőtől változik a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexeinek összetétele.

Kulcsszavak: tőzsde BTel
2014. március 22. 11:18

Tíz nap alatt közel 9000 háztartás választotta az Xprime szolgáltatást

Február 1-jén elindult a BTel legújabb szolgáltatása, az Xprime, melynek segítségévek az ügyfelek jelentősen csökkenthetik az internet szolgáltatásuk havidíját. Az indulás óta eltelt 10 nap alatt 8847 háztartás választotta az új terméket, ami a BTel ügyfélkörének közel 10%-a. 

2014. február 13. 17:14

Hét százalék feletti részesedést szerzett a SkillInvest a BTelben

A SillInvest Kft. 7,48 százalékra növelte részesedését a Business Telecom (BTel) Nyrt.-ben, miután az igazgatótanács jóváhagyta a tőzsde standard kategóriájában jegyzett cég tőkeemelését - közölte a BTel a tőzsde honlapján. Az alternatív távközlési szolgáltató alaptőkéje 50 millió forinttal 935 millió forintra nőtt.

Kulcsszavak: SillInvest +céginfo BTel
2014. február 13. 08:04

A BTel régiós terjeszkedésről és sajátrészvény-vásárlásról döntött

A Business Telecom Távközlési Nyrt. (BTel) a régióban szeretne terjeszkedni, akvizíciós elképzeléseinek megvalósításához pedig saját részvényeket is felhasználna.

Kulcsszavak: +céginfo BTel
2013. december 20. 08:01

Kiemelkedő negyedévet zárt a BTel

Kiemelkedő negyedévet zárt a Business Telecom Távközlési Nyrt.(BTel), a harmadik negyedévben a társaság nettó árbevétele másfélszeresére emelkedett, üzemi eredménye több mint háromszorosára nőtt a tavalyi év azonos időszakához képest.

Kulcsszavak: +céginfo BTel
2013. november 29. 11:44

Nyilvános részvényértékesítést hajt végre a Business Telecom

A Business Telecom Nyrt. (BTel) 900 ezer darab, korábban forgalomba hozott részvényét ajánlja fel tőzsdén kívüli nyilvános értékesítésre szeptember 9-19. között - közölte a vállalat.

2013. szeptember 3. 08:50

BTel a frankfurti tőzsdén

Bevezette részvényeit a frankfurti tőzsdére az alternatív távközlési szolgáltató, a kecskeméti Business Telecom Nyrt. (BTel) augusztus 27-én - közölte a cég kedden az MTI-vel.

Kulcsszavak: tőzsde BTel
2013. augusztus 29. 12:27

BTel: az 50 fő feletti vállalkozásoknál népszerűek az infokommunikációs szolgáltatások

A hazai vállalkozások jellemzően az 50 feletti munkavállalói létszámnál érik el azt a méretet, ahol felmerül az igény az informatikai és távközlési szolgáltatások hatékonyabb kezelésére, amellyel a cégek 10-20 százalékos költségmegtakarítást is el tudnak érni - közölte a Business Telecom Nyrt. (BTel).

2013. augusztus 22. 09:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

Exkluzív budapesti esemény keretében mutatták be a hazai szakmai közönségnek május 23-án, az Everguest Intelligence-t. A mesterséges intelligencia a szemünk előtt alakítja át és forgatja fel a turizmus és a vendéglátás mindennapjait. Az Everguest legújabb fejlesztése pedig már a piaci bevezetése előtt jelentős figyelmet kapott, mostanra pedig már több mint 250 szálláshely iratkozott fel a várólistára. Azóta a szoftvert már nemzetközi környezetben, Bécsben, Barcelonában és Amszterdamban is bemutatták, mindenhol kitörő sikert aratva. Az eseményen szó esett az AI emberi vonatkozásairól is.

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37