LLP Hungary: továbbra is vezető szerep a cégcsoporton belül

forrás: Prím Online, 2016. június 8. 15:37

Továbbra is őrzi vezető szerepét az LLP Csoporton belül az LLP Hungary, derül ki a tíz országban jelen lévő üzleti tanácsadási és szoftvermegoldásokat nyújtó vállalat évértékelő jelentéséből.

A magyar divízió 2015-ben is kimagaslóan teljesített, hiszen közel 1,8 millió eurós bevétele a teljes csoport forgalmának 20%-át adta. A 10 országban jelen lévő LLP csoportszinten 3%-kal, 8,7 millióról 8,95 millió euróra növelte árbevételét. A vállalatirányítási szoftverspecialista adózás előtti globális profitja elérte az 1,25 millió eurót. Az LLP tapasztalatai szerint már a pénzügyi szoftverek területén is növekszik az érdeklődés a felhő alapú megoldások iránt. A vállalatvezetők az analitikai és üzleti intelligencia eszközök beszerzését érzik a legsürgetőbbnek – áll a tanácsadó cég legfrissebb jelentésében.

 

A 10 országban jelenlévő, üzleti tanácsadási és szoftver-szolgáltatásokat nyújtó LLP Csoport 3%-os növekedéssel 8,95 millió euróra növelte árbevételét 2015-ben. A magyar divízió 2014 után 2015-ben is kiemelkedően teljesített, hiszen a közel 1,8 millió eurós árbevételével a teljes csoport forgalmának 20%-át termelte meg. A magyar tagvállalat a tavalyi év során tovább bővítette sikeres tanácsadási profilját. 

 

„Az LLP Hungary nemcsak a forgalom szempontjából produkál figyelemre méltó számokat, de egyúttal igen aktív a határokon átívelő projektek és az irodák közötti együttműködés tekintetében is. A budapesti iroda projektjeinek jelentős hányada több LLP-irodát is foglalkoztató cross-border megbízás volt” – jellemezte a hazai iroda teljesítményét Barbara Dreska, az LLP Hungary ügyvezető igazgatója.

 

A magyarországi iroda működése egyébként leképezi az LLP Csoport kínálta ügyfélelőnyöket: egyablakos rendszerben – különböző földrajzi helyek, időzónák és nyelvek között koordinálva – teljes körű kiszolgálást és támogatást nyújt az általa forgalmazott szoftvermegoldásokhoz. Kínálatában olyan sikeres termékek és szolgáltatások szerepelnek, mint az Infor SunSystems, az Infor BI, az Infor EAM (vállalati eszközgazdálkodás), a Microsoft Dynamics CRM, a pénzügyi zárást kezelő BlackLine szoftver, továbbá a saját fejlesztésű szoftvermegoldások az LLP Csoport leányvállalatától, a systems@worktől. 

 

Sikerek a vállalat központjában, Csehországban is

„A 2015-ös esztendő a csehországi LLP ügyfélkapcsolat-kezelő (CRM) részlegének további kiugró fejlődését hozta. Ez a gyorsan növekvő üzletág többnyire a bővülő helyi piacot veszi célba specializált technológiai fejlesztéseivel. Ebben az üzleti modellben kimondottan jelentős szerep hárul a lokális menedzsmentre. Habár a vállalatirányítási rendszerek (ERP) piaca mára telítetté vált, mégis sikerült megközelítenünk a 2014-es eredményeket. A systems@work, amely nem csupán fejleszti, de globális viszonteladói hálózatán keresztül piacra is dobja saját professzionális szolgáltatásait és költségnyilvántartó szoftverét, számottevő növekedést produkált az iPhone és Android App-technológia megjelenésének köszönhetően” – hangsúlyozta Adam Bager, az LLP Csoport elnöke.

 

A vállalat bizakodóan tekint a CRM üzletágra, nem véletlenül. Az LLP Csoport prágai részlegének teljesítményét 2016-ban a 18. éve kiosztott Microsoft Awardscal ismerték el a Customer Engagement kategóriában. A versenyben a Microsoft hivatalos partnereinek legkiválóbb projektjei vesznek részt, a díj kimagasló szakmai elismerésnek számít.

 

Növekedési kilátások az IT szolgáltatások piacán

Az IDC nemrégiben készült előrejelzése szerint 4,7%-os növekedés várható a teljes IT szolgáltatási piacon. Az üzleti folyamatok hatékonyságának növelése továbbra is kiemelt szerepet kap majd az IT beruházások során, legyen szó akár a munkatársak egyéni teljesítményét támogató alkalmazásokról vagy épp egy átfogó vállalatirányítási rendszer bevezetéséről. 

 

„Tapasztalataink szerint a vezetők az analitikai és üzleti intelligencia eszközök beszerzését érzik a legsürgetőbbnek. Növekszik az érdeklődés a felhő alapú megoldások iránt, már a pénzügyi szoftverek területén is” – mondta el Barbara Dreska. 

 

„Szolgáltatási portfóliónkat elsősorban a piaci trendek és saját tapasztalatainknak megfelelően alakítjuk. A tavalyi év végén a BlackLine aranyfokozatú viszonteladó partnerévé váltunk.  A BlackLine a pénzügyi auditfolyamatok első számú IT szolgáltatójának számít. Szoftvermegoldásaik szinte bármely rendszerhez hozzákapcsolhatóak és olyan szoftveróriások hivatalos ajánlását élvezi, mint az SAP. Mindezek figyelembevételével bátran bővítettük szolgáltatási palettánkat a BlackLine pénzügyi automatizáló szoftverérével” – tette hozzá Barbara Dreska. 

 

Az LLP Csoport legnagyobb ügyfelei olyan iparágak képviselői, mint a média, a gyógyszeripar, a telekommunikációs szféra, továbbá az informatikai és bankszektor.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05