SAP-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: SAP-hu

SAP: volt IVSZ főtitkárt igazolt a szoftvercég

Új, kormányzati üzletfejlesztési pozíciót hozott létre az SAP, amelyre Klotz Tamást, az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetségének (IVSZ) korábbi főtitkárát nevezte ki.

Kulcsszavak: +céginfo SAP-hu SAP
2015. augusztus 7. 09:25

Új kinevezések az SAP-nál

Rosch Balázs személyében új igazgatót nevezett ki az SAP Hungary Kft. A projektigazgató feladata a hazai SAP-s rendszerbevezetések stratégiai előkészítése, összefogása, felügyelete, és a projektvezetők szakmai irányítása. Rosch Balázs elődje, Tóth István régiós feladatot kapott.

Kulcsszavak: CIO +céginfo SAP-hu SAP
2015. július 9. 15:47

Díjazta a SAP legjobb partnereit

A nagyvállalati szegmensben az ERP Consulting Zrt., a középvállalati szektorban a Fornax SI Nagyvállalati Megoldások Kft. kapta meg a legjobbaknak járó díjat. Kisvállalatok között a legeredményesebb partner az OnLive IT Kft. volt, amely számos regionális elismerést is bezsebelt az elmúlt években.

2015. április 2. 14:22

Duális képzés az informatikában - Németországba hívja a fiatalokat az SAP

A duális képzést népszerűsíti az SAP szoftvercég új pályázata. A program különlegességét az adja, hogy a nyertesek Németországban szerezhetnek felsőfokú diplomát, a gyakorlatot a világcég központjában szerezhetik meg, miközben a tandíjat és az ösztöndíjat is az SAP állja.

Kulcsszavak: SAP SAP-hu oktatás
2015. február 13. 13:22

Magyarország legjobb munkahelyei között az SAP

Kihirdették Magyarország legjobb munkahelyeit. Az Aon Hewitt által szervezett versenyben 77 szervezet 34 500 alkalmazottját kérdezték meg, és vetették össze a kitöltött kérdőívek, interjúk adatait.

Kulcsszavak: munkahely SAP-hu SAP
2014. december 1. 13:37

Novemberig lehet pályázni a legjobb SAP bevezetés címért

Ismét várható hazai díjazott a régió legjobb SAP bevezetéséért folyó versenyen. E címért november 7-ig lehet pályázni öt kategóriában. Eddig szinte minden évben volt magyar vállalat a díjazottak között, mint az MVM Magyar Villamos Művek Zrt., a Hungimpex Kft., vagy az iData Kft.

Kulcsszavak: SAP SAP-hu pályázat
2014. szeptember 26. 10:33

Hat Infoprog versenyző kapott ösztöndíjat az SAP-tól

Informatikai eszközökre, tankönyvekre, és van, aki kollégiumi szállására fogja költeni azt az ösztöndíjat, amelyet az SAP Hungary Kft. ajánlott fel a XIX. Infoprog számítástechnikai verseny legeredményesebb résztvevői számára.

2014. június 26. 09:07

Régi-új HR vezető az SAP-nál

Horváth Krisztinát választották az SAP Hungary Kft. HR igazgatójává. A szakember ezt megelőzően ideiglenes vezetőként látta el feladatait a több mint 500 főt foglalkoztató szoftvervállalatnál.

Kulcsszavak: HR CIO SAP-hu SAP
2014. május 8. 10:22

Menedzserváltás az SAP hazai fejlesztőközpontjánál

Az SAP Hungary Kft. bejelentette, hogy Markus Hilkent nevezték ki a szoftvercég hazai fejlesztőközpontjának igazgatójává. A német születésű menedzser emellett megtartja eddigi tisztségét, az itteni támogatási központ vezetését, melyet annak 2001-es megalakulása óta ellát.

Kulcsszavak: CIO +céginfo SAP-hu SAP
2013. november 8. 08:39

Hazai partnereit díjazta az SAP

Több kategóriában is díjazta legjobban teljesítő hazai partnereit az SAP. A hagyományos partnertalálkozón azon cégeket ismerte el a szoftvervállalat, melyek a legtöbb bevételt, és új ügyfelet hozták a tavalyi évben.

Kulcsszavak: SAP-hu +céginfo
2013. március 23. 13:45

Újabb rekordévet zárt az SAP

A német DAX legerősebb szereplője volt tegnap az SAP üzleti szoftvercég, mely közzétette előzetes gyorsjelentését. A részvények értéke 2,2%-al nőtt, a piaci kapitalizáció pedig 72,7 milliárd euróra emelkedett, ezzel a DAX második legértékesebb cége a Volkswagen után.

Kulcsszavak: +céginfo +mérleg SAP-hu SAP
2013. január 25. 08:43

Több mint 10 százalékkal nőtt az SAP Hungary Kft. bevétele tavaly

Több mint tíz százalékkal, 15,2 milliárd forintra növelte árbevételét az SAP Hungary Kft. tavaly - mondta Ablonczy Balázs ügyvezető igazgató Tihanyban, a cég üzleti konferenciáján tartott háttérbeszélgetésen.

Kulcsszavak: +céginfo SAP-hu
2012. szeptember 10. 14:46

Hazai és nemzetközi márkaelismerés az SAP-nak

Kiosztotta a Business Superbrands díjakat a nemzetközi program magyar szervezőbizottsága a hazai üzleti szektor legnevesebb szereplőinek.

Kulcsszavak: +céginfo SAP-hu SAP
2012. augusztus 23. 13:47

SAP: Alapításának hetedik évfordulóját ünnepli a hazai fejlesztőközpont

Hétéves születésnapját tartja az SAP hazai fejlesztőközpontja, az SAP Labs Hungary. 2005 nyarán 70 fejlesztővel kezdte meg működését a világpiacra alkalmazásokat készítő központ, mely mára 250 magasan képzett szakember számára nyújt munkát.

Kulcsszavak: +céginfo SAP-hu
2012. augusztus 9. 05:52

A régió legjobb bevezetéseit keresi az SAP

Ismét a régió legjobban sikerült SAP bevezetéseit keresi a szoftvercég az idei Minőségdíján. Minden olyan implementációval lehet jelentkezni, amely 2011. január 1-je után valósult meg, és már legalább két hónapja használják a rendszert. Tavaly egy magyar kisvállalat, a GPS-es járműkövetéssel foglalkozó iData Kft. kapta meg a közép-keleti-európai régió ezüstdíját.

Kulcsszavak: díj SAP-hu SAP
2012. július 4. 13:48

Karrierhírek: feljebb lépő magyar SAP-s menedzserek

Új pozícióban, és helyszínen folytatja céges karrierjét Ádám László, az SAP Hungary Kft. beszerzési vezetője. A hazai szakma legnagyobb elismerését, az év beszerzési menedzsere címet tavaly elnyerő vezető az anyavállalat központjából kapott felkérést, hogy onnan segítse az európai beszerzési folyamatok, erőforrások és rendszerek átalakítását, a szervezet működési kiválóságának elérését.

Kulcsszavak: karrier +céginfo SAP-hu SAP
2012. május 28. 08:45

Felhőből jön a kisméretű cégek vállalatirányítási rendszere

Bejelentette új megoldását, a kisméretű cégeknek kínált vállalatirányítási rendszerének felhő verzióját az SAP. Az SAP Business One OnDemand Magyarországon az első kibocsátási hullámban, 2012 második negyedévében jelenik meg.

2012. március 8. 11:10

SAP: 34%-os növekedés a hazai kisvállalati ERP szektorban- díjazott partnerek

Díjazta legjobb kisvállalati partnereit az SAP Hungary Kft. A szoftvercég tavaly 34%-al növelte a kisméretű cégek számára kínált vállalatirányítási rendszerekből származó bevételeit, mely szektort a partnerhálózaton keresztül lát el. A 16 hazai kisvállalati partner közül a Hostlogic Kft. érdemelte ki a legnagyobb árbevételért, és az OnliveIT Kft. a legtöbb új ügyfelért járó elismerést.

Kulcsszavak: +céginfo kkv SAP-hu SAP
2012. február 28. 15:09

SAP: vecsési gyermekek robotlegókkal

A legjobb első induló címmel tért haza az SAP szoftvercég által szponzorált vecsési csapat a közép-európai First Lego League lengyelországi döntőjéről. A Gdanskban megrendezett versenyen saját építésű legórobotokkal mérkőztek meg a visegrádi országok iskoláscsapatai.

Kulcsszavak: robot verseny játék SAP-hu SAP
2011. december 19. 11:45

Üzleti etikai díjat kapott a magyar SAP

Egy vállalat nyert mindössze az informatikai szektorból a Magyar Public Relations Szövetség CSR versenyén. A szakmai szövetség negyedik éve rendezi a felelős vállalatok megmérettetését, melyet most több kategóriában is vizsgált. A zsűri 11 céget díjazott három csoportban. 

2011. december 18. 09:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

Exkluzív budapesti esemény keretében mutatták be a hazai szakmai közönségnek május 23-án, az Everguest Intelligence-t. A mesterséges intelligencia a szemünk előtt alakítja át és forgatja fel a turizmus és a vendéglátás mindennapjait. Az Everguest legújabb fejlesztése pedig már a piaci bevezetése előtt jelentős figyelmet kapott, mostanra pedig már több mint 250 szálláshely iratkozott fel a várólistára. Azóta a szoftvert már nemzetközi környezetben, Bécsben, Barcelonában és Amszterdamban is bemutatták, mindenhol kitörő sikert aratva. Az eseményen szó esett az AI emberi vonatkozásairól is.

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37