T-Systems-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: T-Systems-hu

Legyél te is informatikus!

Az informatikus szakemberhiányon kíván enyhíteni a Magyar Telekom és a T-Systems a „Legyél Te is informatikus!” programjával, amelyet - néhány hónapos pilot működtetés után - ma jelentett be hivatalosan Chris Mattheisen, a cég vezérigazgatója, a budapesti Móricz Zsigmond Gimnáziumban tartott rendhagyó informatika-óráján.

2016. február 11. 15:06

Emberi kérdések, technológiai válaszok − Symposium a digitalizációról

Az iparág legnagyobb, egész napos szakmai rendezvényeként a Symposium 2014-ben is arra vállalkozott, hogy teljes képet adjon a vállalatok jelenét és jövőjét érintő, elsősorban infokommunikációs gyökerű kihívásokról.

2014. november 13. 15:19

790 millió forint értékű fejlesztés a T-Systemsnél

Fenntarthatóbb működést és az ügyfelek számára is kedvezőbb üzleti konstrukciót tesz lehetővé a T-Systems Magyarország budapesti Adatközpontjában megvalósított, közel nettó 790 millió forint értékű fejlesztés, amelynek keretében többek között a mérési és hűtési rendszerek is korszerűsítésre kerültek.

2014. október 1. 12:45

A T-Systems és a Synergon üzemeltetheti a Futár rendszert

A T-Systems Magyarország Zrt. és a Synergon Integrator Kft. üzemeltetheti a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Futár rendszerét 5 éven keresztül - közölte a BKK.

2014. július 3. 10:26

Növekszik a magyar informatikai szolgáltató ágazat

Az informatikai szolgáltatások iránt jelentkező nagy nemzetközi keresletnek és a Magyarország által kínált kedvező lehetőségeknek köszönhetően erőteljes növekedést ért el az utóbbi években a T-Systems Intertational magyarországi leányvállalata az IT Systems Hungary (ITSH) - tájékoztatta Bőthe Csaba, a vállalat ügyvezető igazgatója a sajtó képviselőit.

2012. október 27. 10:38

E-útdíj - A T-Systems indul a tenderen

A hamarosan megjelenő, használattal arányos, elektronikus útdíj tenderen a műholdas GNSS technológiával indul a Deutsche Telekom érdekeltségébe tartozó T-Systems Magyarország Zrt. - jelentette be Horváth Gábor értékesítési vezető csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten.

Kulcsszavak: műhold T-Systems-hu
2012. szeptember 7. 07:31

Új marketingvezető a T-Systems Magyarországnál

2012. augusztus 6-ától Bánhegyi Zsófia látja el a T-Systems Magyarország Zrt. marketingvezetői pozícióját.

Kulcsszavak: CIO marketing T-Systems-hu
2012. július 16. 10:21

A T-Systems lett az év Microsoft-partnere

A Microsoft Magyarország minden pénzügyi évének végén kiválasztja 3000 magyarországi viszonteladó és oktatási partnere közül az adott esztendő legjobbját. A díjat 2012-ben a T-Systems Magyarország, a Magyar Telekom 100 százalékos tulajdonú leányvállalata nyerte meg.

2012. július 11. 12:10

Új, önkiszolgáó vállalati portál

A T-Systems új, online elérhető önkiszolgáló portált hozott létre vállalati ügyfelei számára, amelyen keresztül egyszeri belépéssel és egységes környezetben válnak elérhetővé a népszerű Virtualoso, Telematrix, EasyLine és Webshop szolgáltatások. Az új portál a számlákkal kapcsolatos teendők megkönnyítésére online ügyfélszolgálatot és chat szolgáltatást is biztosít. A kilenc hónapig tartó fejlesztés integrátora és a rendszer architekturális megtervezője a telekommunikációs szoftverek fejlesztésében évtizedes tapasztalattal rendelkező ITware Kft. volt.

2010. október 26. 13:09

Újabb virtualizációs megoldásokat fejlesztett a T-Systems

Bár az IDC piackutató felmérése szerint ma még csupán a magyar vállalatok 10 százaléka használ virtualizációs megoldásokat, abban minden hazai piaci szereplő egyetért, hogy két éven belül robbanásszerű fognak elterjedni idehaza is a hosztolt és a bérelhető informatikai szolgáltatások.

Kulcsszavak: T-Systems-hu
2010. április 15. 23:40

T-Systems TóPARK outsourcing együttműködés

Budapest nyugati kapujában, a Törökbálinti-tónál megvalósuló TóPARK városközpont fejlesztői a közelmúltban hosszú távú együttműködést kötöttek a Magyar Telekom Vállalati Szolgáltatások Üzletágával, a T-Systems-szel.

Kulcsszavak: T-Systems-hu outsourcing
2010. január 18. 16:41

GVH-engedély a T-Systems-nek az ISH Informatika felvásárlására

Engedélyezte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Magyar Telekomnak (MT), hogy felvásárolja az integrált kórházi informatikai szolgáltatásokat kínáló ISH Informatika Kft.-t.

Kulcsszavak: T-Systems-hu +céginfo
2009. december 3. 09:30

ITware: teljes körű vállalati e-szolgáltatások

Az ITware arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy új fejlesztésének és a T-systems Virtualoso szolgáltatásának köszönhetően ma már az e-szolgáltatások közel teljes skálája havidíjas konstrukcióban is hozzáférhető a vállalatok számára. A T-Systems által a Virtualoso szolgáltatásban eddig kínált email, szerver és virtuális konferenica funkciót most BackUp és IVR (Interactive Voice Response) funkcióval egészítették ki az ITware fejlesztései.

2009. november 30. 16:17

IT-szolgáltató központot adtak át Debrecenben

Új, zöldmezős beruházást adtak át kedden Debrecenben, az IT Services Hungary 4 milliárd forintból épült high-tech irodakomplexumát Bajnai Gordon miniszterelnök avatta fel.

Kulcsszavak: T-Systems-hu
2009. július 29. 10:36

Szervertermet nyitott Győrben a Magyar Telekom

A Magyar Telekom 2008. december 3-án szervertermet nyitott Győrben. A két budapesti és a szegedi után ez már a negyedik szerverterem, mely szerverhoszting és virtualizációs szolgáltatásokkal áll az ügyfelek rendelkezésére. A 350 m2 alapterületű modern adatpark közel 1500 db szerver biztonságos befogadására és üzemeltetésére alkalmas.

2008. december 3. 11:28

Havidíjas informatikai csomag kkv-knak

A T-Systems és a Cisco új szolgáltatása szélessávú internetet, IP telefonszolgáltatást, alközponti és számítógépes hálózatüzemeltetést, biztonsági funkciókat és modern irodai készülékeket nyújt kezdeti beruházás nélkül, tervezhető havidíjért.

Kulcsszavak: T-Systems-hu Cisco-hu kkv
2008. november 21. 06:27

T-Systems - nehéz időszak vár az infokommunikációs szektorra

Jövőre az első háromnegyed év nehéz lesz a távközlési-infokummunikációs szektorban, ám a Magyar Telekom Nyrt. stabil vállalat, s ezért nem tervezi stratégiájának, így a korábban elhatározott hálózatfejlesztések ütemének módosítását.

2008. november 10. 08:10

Magyar Telekom: Erős teljesítmény, pozitív eredmények

A Magyar Telekom ma közzétette 2008. első három hónapjára vonatkozó Nemzetközi Pénzügyi Jelentési Szabványok (IFRS) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit.

2008. május 8. 07:21

Készenléti Tetra: tudatosítás a Tölösiben

Professzionális Mobiltávközlési Nap 2008 címmel, a Miniszterelnöki Hivatal Készenléti Szervek Irodája, a Magyar Telekom T-Systems, a Pro-M Zrt. és a TETRA Forum Hungary Egyesület közös rendezésében tartottak ma Budapesten konferenciát. A tavaly hagyományteremtő szándékkal útjára indított rendezvény idén már a hazai Egységes Digitális Rádió-távközlő (EDR) rendszer működési tapasztalatairól adott átfogó képet, a felhasználók és az üzemeltetők szempontjából egyaránt. A megnyitót követően a mintegy 250 résztvevő összesen 13 előadást hallgatott meg.

Kulcsszavak: Tetra Pro-M MeH T-Systems-hu
2008. április 3. 16:59

A T-Online-tól igazolt kommunikációs vezetőt a T-Systems

2008. január 1-től Györke Orsolya személyében új kommunikációs vezetőt nevez ki a Magyar Telekom vállalati üzletága, a T-Systems.

Kulcsszavak: T-Systems-hu CIO +céginfo
2008. január 3. 09:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47