Kopint-Datorg kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Kopint-Datorg

Közbeszerzési tendert nyert a Synergon leányvállalata

A Synergon Rendszerintegrátor Kft. egyrészt a KOPINT-DATORG Informatikai és Vagyonkezelő Kft.-vel, mint közös ajánlattevővel konzorciumban, másrészt önálló ajánlattevőként nyerte el az Országos Bírósági Hivatal (OBH) által az ügyvitel egyszerűsítése, az adminisztratív terhek csökkentése érdekében meghirdetett, két részfeladatból álló közbeszerzési tendert.

2012. március 22. 08:44

Egymilliós közbeszerzési bírság a Kopint-Datorgnak

Indokolatlanul mellőzte konzorciumvezetőként a közbeszerzést az elektronikus levéltár tervezése kapcsán a Kopint-Datorg Infokommunikációs Zrt., ezért 1 millió forint pénzbírságra büntette a Közbeszerzési Döntőbizottság (KDB) - a határozat a Közbeszerzések Tanácsa honlapján olvasható.

2010. március 25. 12:20

Vizsgálat indult a kormányzati portál leállása miatt

Azonnali vizsgálatot indítottak a kormányzati portál hétfői leállása miatt - közölte az üzemeltető Kopint-Datorg Zrt. sajtóirodája az MTI-vel; a működtető Miniszterelnöki Hivatal jóváhagyásával, a hiba kijavítását követően döntenek az új portálra történő átállás új időpontjáról.

Kulcsszavak: MeH Kopint-Datorg
2010. március 2. 17:44

"Kiváló Hálózatüzemeltetői Díjat" nyert a Kopint-Datorg Rt.

A Cisco Systems 2004. évi Networkers konferenciáján az „Operational Excellence” kategóriában a Kopint-Datorg Rt. vehette át a Networkers Innovation Award díjat. A rangos díjat a Kopint-Datorg Rt. a Miniszterelnöki Hivatal Elektronikus Kormányzati Gerinchálózatának (EKG) kifogástalan üzemeltetéséért kapta.

2005. március 8. 11:10

Többszörös digitális aláírás

Sajtótájékoztatón mutatta be kedden délelőtt a Kopint-Datorg Rt MultiSigno nevű termékét, amely képes több dokumentumból álló ún. csomagok kezelésére is.

Kulcsszavak: e-signo Kopint-Datorg
2003. szeptember 23. 19:40

Elektronikus szerződéskötés MultiSignóval

Kovács Árpád, a Kopint-Datorg Rt. vezérigazgató-helyettese arról tájékoztatta február 12-én szerkesztőségünket, hogy a Hírközlési Felügyelet (HíF) Hírközlési Területi Hivatala (HTH) hivatalosan nyilvántartásba vette a társaság szoftvertermékét, amely megfelel a digitális aláírásról szóló törvény követelményeinek a fokozott biztonságú elektronikus aláírás létrehozása és ellenőrzése vonatkozásában.

Kulcsszavak: e-signo Kopint-Datorg
2003. február 12. 08:32

KSH: 370 millió forintos informatikai fejlesztés

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) bruttó 370 millió forintot fordít a külkereskedelmi termékforgalom adatainak feldolgozását biztosító informatikai-statisztikai rendszer karbantartására, üzemeltetésére és követési feladatainak ellátására - derül ki a Közbeszerzési Értesítőből.

2003. február 12. 08:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

A Continental technológiai vállalat a 2024-es Consumer Electronics Show-n mutatta be új kijelzőjét, az úgynevezett Crystal Center Display-t. A prémium kategóriás járművekbe gyártott terméket egy elegáns, keret nélküli, félig átlátszó kristályba ágyazták, mely megjelenésével teljesen új lehetőségeket nyújt a minimalista luxus integrálására. 

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

A csevegőprogramok térhódításának folyamatát vizsgálta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legfrissebb kutatása. A hagyományos telekommunikációs eszközök folyamatos visszaszorulása évről évre megfigyelhető, és mára eljutottunk oda, hogy a „– Holnap hívlak. – Melyiken?” –párbeszéd már nem a vezetékes vagy mobiltelefonra vonatkozik, hanem valamelyik csevegőfelületre vagy alkalmazásra.

2024. április 2. 13:14