HPQ-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: HPQ-hu

Gonda Gábor a HP Magyarország új ügyvezetője

A 2012. június 25-től Gonda Gábor felel a HP magyarországi működésének irányításáért, valamint azért, hogy a HP széles körű hardver-, szoftver- és szolgáltatási portfóliójára építve a vállalat elérje növekedési terveit. 

Kulcsszavak: CIO +céginfo HPQ-hu HP-hu HP
2012. július 11. 07:41

Új irányzatok és nyomtatócsaládok a HP-tól

A héten több új fejlesztésű tintasugaras-, valamint lézernyomtató-családot mutatott be a Hewlett-Packard (HP) a budapesti New York Kávéházban. Az eseményen a HP Képalkotási és Nyomtatási Divíziójának vezetői elemezték a nyomtatópiacot és bemutattak néhányat a legújjabb nyomtatók közül, melyeket ki is lehetett próbálni.

2011. december 4. 10:08

HP: lassan tér magához a számítógép-piac

A HP Magyarország az idén még nem vár fellendülést a magyar számítógép-piacon, már csak azért sem, mert tovább késnek a nagyobb állami megrendelések, s a vállalatok kereslete sem bővül.

Kulcsszavak: HPQ-hu trend IT
2010. október 7. 08:40

Paál Péter a HP Magyarország új vezetője

2010. szeptember 16-tól Paál Péter látja el a HP Magyarország ügyvezető igazgatói feladatait. Ezen pozícióban Paál vezeti a HP hazai vállalati üzletágát is, szoros ügyfélkapcsolatokat építve az ügyfelek legmagasabb szintű kiszolgálásának érdekében.

Kulcsszavak: +céginfo CIO HPQ-hu
2010. szeptember 7. 18:30

Saját rekordjait döntögeti a HP

A hazai számítógépes piacot messze túlszárnyalva növekedett 2010. második negyedévében a Hewlett-Packard (HP) számítógépes üzletága (PSG). A cég piaci részesedése 24 %-os, míg az őt követő versenytárs majd 10%-al kevesebbet hasít ki a piacból. A válság ellenére a HP az asztali- és a hordozható számítógépek eladásait is növelni tudta, mellyel erősítette piaci elsőségét.

Kulcsszavak: HP HPQ HP-hu HPQ-hu +céginfo
2010. augusztus 19. 12:58

Egyedülálló új Integrity szerverek

Birnbauer Péter a HP Magyarország május 20-án Budapesten tartott sajtótájékoztatóján többek között bejelentette: Magyarországon is rendelhetők már a következő generációs, egységes infrastruktúrájú, üzletkritikus Integrity szerverek.

Kulcsszavak: szerver HPQ HPQ-hu
2010. május 21. 10:30

Jövőre már növekedhet az informatikai piac

Az idén az informatikai piac 20-25 százalékkal esett vissza válság hatására, jövőre az első félévben az alacsony bázis miatt stagnálás várható, s csak a második félévben lesz némi fellendülés a szakemberek szerint.

Kulcsszavak: HPQ-hu trend IT Intel-hu
2009. december 28. 10:10

HP: a piaci átlagnál kisebb mértékű éves árbevétel-csökkenés

Hegedüs Gábor vezérigazgató, illetve Czinege László és Takáts Kristóf vezérigazgató-helyettesek ma sajtótájékoztató keretében adtak számot a HP Magyarország Kft. október 31-én zárult 2009-es gazdasági éve eredményeiről. A vállalat mindhárom üzletága árbevétel-visszaesést volt kénytelen elkönyvelni (összességében 14%, szemben a teljes piac 17%-os visszaesésével), ugyanakkor számos területen zsugorodó piacokon sikerült megtartania vagy növelnie piaci részesedését.

Kulcsszavak: HPQ-hu +céginfo
2009. december 11. 20:10

Új üzletágvezető a HP Magyarországnál

Kroó Győző személyében új vezető került a HP Magyarország Enterprise Services üzletágának élére.

Kulcsszavak: CIO +céginfo HPQ-hu
2009. november 24. 17:45

Válságenyhítő finanszírozási program a HP-tól

Több milliárd eurós finanszírozási és szolgáltatási programot indít a vállalat a fontos üzleti technológiák beszerzésének támogatására.

Kulcsszavak: HPQ-hu IT-szolg
2009. július 15. 14:00

HP szuperszámítógép a Széchenyi Egyetemen

A Széchenyi István Egyetemen végzett kutató-fejlesztő munkákat mostantól egy HP gyártmányú szuperszámítógép is segíti.

2009. június 22. 20:25

Hogyan lehetséges optimalizálni a szoftverek minőségét?

A HP és az ALVICOM Testcenter csütörtök délelőtt közösen szervezett egy szemináriumot, amelynek témája az alkalmazások minőségbiztosítás folyamata, azon belül is a fő fókusz a tesztelés automatizálásán volt.

2009. június 11. 15:34

SAP licenceket értékesít a HP Magyarországon

Az SAP Hungary Kft. partneri programjának (PartnerEdge) keretén belül együttműködési megállapodást kötött a HP Magyarország Kft-vel, melynek értelmében a HP a hazai középvállalatok részére önállóan értékesíthet SAP licenceket.

Kulcsszavak: SAP HPQ-hu HPQ
2009. április 12. 16:03

A HP Magyarország tavaly 30 százalékkal növelte eladásait

A HP Magyarország az elmúlt évben 30 százalékkal növelte az eladott számítógépeinek darabszámát, s hasonló mértékben nőtt a dollárban számolt bevétele is - mondta Takáts Kristóf, a társaság vezérigazgató-helyettese kedden sajtóbeszélgetésen, Budapesten.

Kulcsszavak: HPQ-hu +céginfo
2009. február 4. 08:50

HP ProCurve Networking regionális oktatási központ Budapesten

A HP ProCurve Networking a Trainer C Oktató központtal együttműködve regionális képzési központot hoz létre az üzletág eszközeinek és megoldásainak magas színvonalú oktatása érdekében.

Kulcsszavak: HPQ HPQ-hu oktatás
2008. december 11. 13:51

Személyi változás a HP-nál

A HP bejelentette, hogy augusztus 1.-jétől Takáts Kristóf (30) tölti be a HP Személyi Számítógép üzletág igazgatói, vezérigazgató-helyettesi pozíciót.

Kulcsszavak: +céginfo CIO HPQ-hu
2008. július 29. 20:00

NonStop BladeSystem: teljes a HP pengekiszolgáló családja

Az új HP Integrity NonStop BladeSystem, amellyel teljessé vált a HP pengekiszolgáló családja, főleg pénzügyi és távközlési nagyvállalatok, illetve az államigazgatás egyes szervezeteinek nyújthat a korábbi HP pengékénél és a konkurens rendszerekénél költséghatékonyabb (TCO) működést, kétszeres teljesítményt fele akkora helyen.

Kulcsszavak: HPQ HPQ-hu szerver
2008. július 15. 16:20

HP Magyarország: 30 százalékos növekedés a technológiai divízióban

A HP Magyarország technológiai és szolgáltatások divíziójának bevétele 30 százalékkal nőtt dollárban számolva a pénzügyi év első félében a bázishoz képest, míg az árfolyamhatást is figyelembe véve 20 százalékkal bővült.

Kulcsszavak: HPQ-hu +céginfo
2008. június 23. 08:43

A MAVIR újabb együttműködést kötött a HP-val

A MAVIR, a nemzeti villamosenergia-rendszerirányító vállalat megállapodott a Hewlett-Packard Magyarországgal a korábban üzembe helyezett valós idejű adattárház-alapú információs rendszer továbbfejlesztéséről. A HP és a BME által közösen kifejlesztett, Magyarországon egyedülálló megoldás a jövőben tovább segíti a villamosenergia-rendszer hatékony működését.

Kulcsszavak: HPQ-hu +céginfo
2008. április 11. 14:49

Sikeres Integrity migráció az OTP Banknál

A HP Itanium2 processzoros, magas szintű rendelkezésre állást, és elsőrangú teljesítményt nyújtó Integrity szerverei biztosítják az OTP Banknál az SAP modulok működését.

Kulcsszavak: HPQ HPQ-hu szerver OTP
2008. március 14. 14:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

A CEU Határtalan Tudás előadássorozatán részt vett kiváló magyar tudósok előadásaiból tanulhatnak a középiskolások a CEU digitális oktatási platformján. Ürge-Vorsatz Diana, Barabási Albert-László, Spiró György, Pléh Csaba, Falus András, Csaba László, Bányai Éva. Csak néhány név azok közül, akik előadásait a középiskolai pedagógusok segítségül hívhatják a tanítás során a tananyag kiegészítéséhez.

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

A Continental technológiai vállalat a 2024-es Consumer Electronics Show-n mutatta be új kijelzőjét, az úgynevezett Crystal Center Display-t. A prémium kategóriás járművekbe gyártott terméket egy elegáns, keret nélküli, félig átlátszó kristályba ágyazták, mely megjelenésével teljesen új lehetőségeket nyújt a minimalista luxus integrálására. 

2024. április 10. 14:55