Samsung-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Samsung-hu

A Samsung idei sikerei számokban

Saját értékesítési adatok és a GfK felmérései szerint idén tarolt a Samsung az okostelefonok, táblagépek és fényképezőgépek piacán: októberben minden második, hazánkban eladott okostelefon Samsung márkájú volt, a tavalyihoz képest megötszöröződött táblagép piac kiemelkedő képviselője a Samsung Galaxy Tab 2 7.0 WiFi (P3110) modell volt idén, és a Samsung a stagnáló fotós piacon is meg tudta többszörözni forgalmát 2013-ban.

2013. december 23. 13:36

Megérkezett a Samsung WiFi képes önképezőgépe - DV300F

Már Magyarországon is kapható a Samsung legújabb, dupla LCD kijelzős, Wi-Fi kapcsolattal rendelkező önképezőgépe, a DV300F, amellyel az elkészült önarcképek és fényképek akár azonnal, vezeték nélkül megoszthatók az interneten.

2012. március 27. 12:05

Bemutatkozott a Samsung Series 5 ultrabook – Mobilitásból (is) ötös

A Samsung március 21-én, budapesti sajtóeseményén rántotta le hazánkban a leplet első ultrabookjáról, melyet az ötös sorozat tagjaként ismerhettünk meg. Érdekesség, hogy a hihetetlenül vékony, ultrahordozható gépbe egy optikai meghajtót is be tudtak suvasztani a koreai gyártó mérnökei.

2012. március 23. 11:10

Erősít az üzleti számítógép-piacon a Samsung

A Samsung Electronics Hungary az elmúlt évben mintegy 40 ezer hordozható személyi számítógép eladásával 13-14 százalékos részesedést szerzett a magyar lakossági piacon, az idei cél ennek megtartása, kisebb növelése, illetve az üzleti szegmensben is a jelenleginél jobb pozíció elérése.

2012. március 22. 08:55

Ingyen netezhetünk a Nyugatinál

A mai naptól ingyenes WiFi várja a budapesti járókelőket a Nyugati téri forgóóránál a Samsung és a Magyar Telekom jóvoltából. A szélessávú,  12 MB/sec sebességű vezeték nélküli internet szolgáltatás az egész Nyugati téren elérhető. A népszerű találkozóponton létesített hálózatra egy időben akár 50 felhasználó is könnyedén tud csatlakozni saját WiFi képes eszközével.

2011. december 1. 15:30

Két új, zöld nyomtató a Samsung gyártósoráról

A Samsung egy-egy új modellel bővíti a mono lézernyomtató és a multifunkciós mono lézernyomtató kínálatát: az SCX-4728FD multifunkciós nyomtató, valamint az ML-2950ND mono lézernyomtató szuper választás lehet a kis- és középvállalkozások számára. A 28 lap/perces nyomtatási sebességű készülékek kevesebb energiát, papírt és festéket használnak, miközben pénzt és időt takarítanak meg, sőt a megtakarítást meg is mutatják a felhasználónak.

2011. november 16. 12:26

Már 30 millió Galaxy S és Galaxy S II mobil talált gazdára

A Samsung igen sikeresnek könyvelheti el az elmúlt időszakot, hiszen a 2010-es és 2011-es év csúcstelefonjaiból, a Samsung GALAXY S-ből (GT-I9000) és a Samsung GALAXY S II-ből (GT-I9100) világszerte immár összesen 30 millió példányt értékesített.

2011. október 17. 17:03

A Samsung bemutatta hazai mobil nagyköveteit

A Samsung a mai napon elindította új mobil nagyköveti programját hazánkban, és egyúttal bemutatta a hazai kiválasztottakat is. A Mob!lers névre keresztelt kezdeményezés célja, hogy lehetőséget adjon az okostelefonok világában jártas, vállalkozó kedvű felhasználóknak, hogy bepillantást nyerjenek abba, hogy mi zajlik a kulisszák mögött.

Kulcsszavak: Samsung-hu Samsung
2011. október 11. 12:09

Okos telefonok után jönnek az okos tévék

 

A Samsung Magyarországon is bemutatta legújabb SMART TV-it, amelyek az otthoni elektronikai berendezések központi kép- és hangmegjelenítő eszközeként új dimenziókat nyitnak az otthoni szórakozásban, és immár a középkategóriától elérhetővé teszik a prémium tartalmakat. A 3D megjelenítés, a kábel nélküli csatlakoztathatóság, az internetkapcsolat és az új, kizárólag a TV-re tervezett alkalmazások a legújabb generációs okostévéket az otthonok médiaközpontjává teszik.

Kulcsszavak: Samsung Samsung-hu TV
2011. április 14. 13:16

Kiemelt helye van Magyarországnak a Samsung világában

A Samsung világában kitüntetett helye van Magyarországnak, a dél-koreai cég itt nyitotta meg több mint húsz évvel ezelőtt az első európai gyárát, s azóta a kezdeti 10 millió dollárról 4,3 milliárd dollárra növelte itteni bevételét - mondta Seok Pil Kim (Szeok Pil Kim), a Samsung Electronics európai elnöke a Samsung Forum 2011 budapesti rendezvényének hétfői megnyitóján.

2011. február 22. 08:33

Ismerje meg az SOS-gyerekek életét, és szavazzon a fotóikra!

2010. októberében a Samsung Electronics Magyar Zrt. 45 db fényképezőgépet és 6 db netbookot adományozott a magyarországi SOS Gyermekfalvaknak. Az ünnepélyes átadásra és a Samsung szakemberei, illetve profi fotósok által tartott fotográfiai képzésre Battonyán, Kőszegen és Kecskeméten került sor az elmúlt két hétvége során.

2010. október 24. 15:42

Tíz százalékos részt akar a Samsung a hordozható gépek piacán

A Samsung az idén mintegy 35 ezer hordozható számítógépet tervez eladni a magyar piacon, s ezzel 7-10 százalékos részesedésre akar szert tenni.

2010. január 29. 08:27

Samsung: folyamatos növekedés a magyar mobilpiacon

A Samsung az elmúlt években folyamatosan és dinamikusan növelte részesedését a magyar mobilkészülék-piacon, s ma már csak 3-4 százalékponttal van mögötte a vezető márkának - mondta Kunos Balázs, a Samsung Electronics Magyar Zrt. telekommunikációs üzletágának értékesítési vezetője kedden az MTI-nek.

Kulcsszavak: Samsung-hu mobiltelefon
2008. szeptember 3. 09:02

Májusban a hazai boltokban a Samsung "legkeresettebb mobilja"

A Samsung új, 5 megapixeles kamerával felszerelt mobilja, a Soul áprilistól, illetve májustól Európa-szerte, többek közt Franciaországban, Nagy-Britanniában, Németországban, Hollandiában, Belgiumban és Magyarországon is kapható lesz.

2008. április 22. 18:40

Vészjelzés a Samsungtól: visszafogott értékesítés - Magyarországon bővít

A világgazdasági helyzet bizonytalansága miatt lefelé módosította idei bevétel-előrejelzését a jelentős magyarországi érdekeltségekkel rendelkező Samsung.

2008. március 31. 09:05

Ismét a Samsung forgalmazza a Samsungot

A forgalmazó megváltozása miatt 2008. január 1-jét követően a digitális kamerák bármilyen meghibásodása esetén a szerviztevékenységet a Samsung Electronics Magyar Zrt. illetve az általa megbízott szervizek végzik.

2008. január 17. 14:25

Operabál-szponzor a Samsung

A Samsung idén első alkalommal lett a rendezvény főszponzora. A választás kézenfekvő volt: a Samsung a világ egyik legerősebb szórakoztató elektronikai márkájaként elkötelezett híve a kultúrának, a kulturált szórakozásnak.

2007. február 11. 12:04

Tovább bővíti magyarországi beruházásait a Samsung

Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter 2007. január 12-én jelentette be, hogy a Samsung a tervek szerint tovább bővíti magyarországi beruházásait. A várhatóan 2007 közepén megnyíló jászfényszarui gyár 2010-re éri el teljes kapacitását. Az új tv-gyártó részleg a már 2006-ban megkezdett fejlesztésekkel együtt öszesen 20 milliárd forintos beruházással épül a tervek szerint, és mintegy 1000 új munkahelyet teremt a térségben.

Kulcsszavak: Samsung-hu
2007. január 12. 12:17

Samsung: örvendetes hazai IT üzletági eredmények

A Samsung Magyar Electronics Zrt. IT üzletágának mai sajtótájékoztatóján Németh László üzletágvezető és Szendi Horváth Ádám printer termékmenedzser értékelte a monitor és printer termékvonalak idei hazai teljesítményét. Megállapították, hogy a vállalat mind a lézernyomtatók, mind a monitorok terén megkerülhetetlen magyarországi szereplő.

Kulcsszavak: Samsung-hu
2006. december 5. 14:42

Samsung: 16 százalékkal nőtt a profit

Beért a sok külföldi beruházás és a japán Sonyval működő laposképernyő-gyártó vegyes vállalat, meredeken nőtt a képernyőeladás és már javultak a lapkaárak. Az utolsó negyedévre további sikereket jósoltak a Samsungnál.

2006. október 17. 08:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

Exkluzív budapesti esemény keretében mutatták be a hazai szakmai közönségnek május 23-án, az Everguest Intelligence-t. A mesterséges intelligencia a szemünk előtt alakítja át és forgatja fel a turizmus és a vendéglátás mindennapjait. Az Everguest legújabb fejlesztése pedig már a piaci bevezetése előtt jelentős figyelmet kapott, mostanra pedig már több mint 250 szálláshely iratkozott fel a várólistára. Azóta a szoftvert már nemzetközi környezetben, Bécsben, Barcelonában és Amszterdamban is bemutatták, mindenhol kitörő sikert aratva. Az eseményen szó esett az AI emberi vonatkozásairól is.

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37