modem kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: modem

Prémium wifi eszköz a UPC internet előfizetésekhez

Az eddigieknél gyorsabb és erősebb wifi modemet kínál a UPC Magyarország előfizetőinek, ráadásul kedvezményesen. Az új készülék, amely a UPC anyavállalata, a Liberty Global saját fejlesztése, a 2,4 és az 5 GHz-es tartományban is működik, a legmodernebb AC-s wifi szabvány szerint, és az eddigi routerekhez képest sokkal nagyobb távolságra tudja továbbítani az erős jelet.

2016. augusztus 16. 12:35

Az MWC-n debütált a Huawei LTE Cat4-képes CarFi készüléke

A Huawei bemutatta autókhoz kifejlesztett 4G LTE mobil WiFi készülékét, a Huawei CarFi-t. A kütyü kényelmesebbé teszi a mindennapjainkat azáltal, hogy használatával lehetővé válik a WiFi csatlakozás az autókban is.

2015. március 4. 17:08

Komplett 4G képes megoldásokkal rukkolt elő a ZyXEL

A 4G LTE képes, távolról is menedzselhető eszközeivel komplex megoldást kínál különösen a kisvállalkozások és a végfelhasználók számára a ZyXEL. Routereit, mobil- és CPE eszközeit többek között a februári Mobil World Congress szakmai konferencián is bemutatta a gyártó.

2014. március 26. 16:20

Huawei: új mobil Wi-Fi és Wi-Fi modem készülékek

A Huawei a GSMA Mobile Asia Expo 2012 szakkiállításon mutatta be Wi-Fi termékeinek új kínálatát. A bemutatott készülékek egyike a Huawei Mobil Wi-Fi E5331, amely Németországban elnyerte a Red Dot Design-díjat, és 4500 pályázó termék közül az egyetlen díjazott volt a mobil Wi-Fi kategóriában.

2012. június 24. 08:02

Motorola Wimax modem asztali számítógépekhez

A Motorola egy tisztán Wimax modemet, illetve egy kombinált WiFi/Wimax routert mutatott be a a Chicago-i Wimax World kiállításon, mindkettőt kifejezetten asztali számítógépekhez.

Kulcsszavak: Motorola modem WiMax Wi-Fi
2007. szeptember 29. 08:15

GPRS-modem a laptopról való mobilozáshoz

Egy német gyártó bemutatott egy GPRS-modemet, amelyet ha noteszgépre csatlakoztatunk, akkor alkalmas lesz a laptop a mobilozásra, internetezésre.

Kulcsszavak: notebook mobilszolg GPRS modem
2007. július 11. 20:41

Letiltották az ír hatóságok a közvetlen telefonhívásokat 13 országba

A radikális lépésre az utóbbi idők nagyarányú internetes csalásai miatt került sor, amelyek során több száz tárcsázós modemes kapcsolattal rendelkező ír felhasználó számítógépét és telefonvonalát drága távolsági hívások bonyolítására állították át.

Kulcsszavak: vezetékes modem security
2004. szeptember 22. 22:30

Virágzik a kábelmodempiac

A Gartner Dataquest piackutató cég legfrissebb adatai szerint az idei esztendő harmadik negyedévében világszerte mintegy 3 millió kábelmodemet hoztak forgalomba, ami 19,4 százalékos növekedést jelent a megelőző negyedévben eladott megközelítőleg 2,5 millió darab kábelmodemhez képest.

2002. december 14. 20:07

Nokia: multifunkciós notebookmodem

A Nokia képviselői hétfőn bemutatták a cég azon új, kifejezetten hordozható számítógépekhez kifejlesztett mobilmodemét, mely a 802.11b hálózati szabvánnyal való kompatibilitása révén képes csatlakozni a különböző vezeték nélküli hálózatokhoz, emellett pedig a mobiltelefonos hálózatokra is képes felcsatlakozni.

2002. március 18. 22:34

Mobilból drót nélküli modem

A Starfish Software olyan eljárást fejlesztett ki, amelynek segítségével a mobiltelefonokat drót nélküli modemként lehet használni. A szoftver mind a Pocket PC-kkel, mind Windows alapú laptopokkal kompatibilis, ezek a gépek bármilyen GPRS-kész telefonon keresztül, vezeték nélkül az internetre kapcsolódhatnak.

Kulcsszavak: mobiltelefon modem GPRS +fohir
2001. szeptember 16. 18:44

ADSL modemek: komoly piaci verseny van kialakulóban

A nagyobb tajvani gyártócégek reményei szerint a jövőben egyre komolyabb piaci verseny alakul majd ki az ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line) modemek piacán, ami nagyrészt annak lesz köszönhető, hogy az ilyen modemek forgalmazói a közeljövőben már nem kizárólagosan a telefonos szolgáltatásokat nyújtó cégek lesznek, hanem a számítástechnikai kiskereskedések is megkezdik az ADSL termékek forgalmazását.

Kulcsszavak: ADSL modem
2001. szeptember 13. 21:04

A TechX kiállítás apróbb újdonságai

A korábbi években PC Expo nevet viselő New York-i TechX számítástechnikai szakkiállításon, ahogy az várható volt, sokkal kevesebb PC-s újdonságot mutattak be, mint az elmúlt években, ennek ellenére azért szinte minden kisebb-nagyobb cég bemutatott valamilyen újdonságot a kiállításon. A kiállítás középpontjában egyébként a kéziszámítógépek és a hozzájuk kapcsolódó kiegészítők, illetve szolgáltatások vannak.

2001. június 28. 22:28

Ingyenes modem a Palmhoz

Az egyik szoftvergyártó cég ingyen adja oda a szükséges hardvert, ha feliratkozunk a szolgáltatására. Ez a megoldás már ismert Európa egyes országaiban, ahol az operátorok az előfizetésért cserébe ingyen telefont adnak.

Kulcsszavak: +fohir Palm modem palmtop
2001. május 6. 17:19

Biztonsági rés az Alcatel DSL modemjeiben

Számítógépes biztonsági szakemberek úgy vélik, hogy gyenge pontot fedeztek fel némely, a francia kommunikációs eszközöket gyártó cég által készített nagy sebességü modemben.

Kulcsszavak: Alcatel security modem
2001. április 12. 21:42

Új Eicon Networks ADSL modem

Az Eicon Networks cég piacra dobta legújabb termékét, mely a DIVA 2430 SE (Second Edition) nevet viselő, radikálisan egyszerűsített üzembehelyezési eljárással büszkélkedő, végfelhasználói ADSL modem. A DIVA 2430 SE ideális megoldást jelent mind az interneten való szélsebes szörfözéshez, mind az egyéb telekommunikációs hálózatokhoz való csatlakozáshoz.

Kulcsszavak: ADSL modem
2001. január 24. 23:55

Ericsson kábelmodem a Time Warnernek

A Time Warner Cable az Ericssont választotta egyik fő kábelmodem-szállítójának.

2001. január 11. 18:31

A dobozba zárt iroda

mikor egy új technológiát a nagyobb múlttal rendelkező, komoly válla-latok is átvesznek, az vitathatatlanul növeli a megoldás legitimitását. A Panasonic, a hagyományos faxkészülékek egyik legismertebb gyártója be-mutatta az első Internet-fax készüléket, amely vélhetően nagy sikerre számíthat a vállalati felhasználók körében.

Kulcsszavak: modem Panasonic fax
1999. augusztus 13. 13:16

Xircom modemek Nokia GSM telefonokhoz

A Xircom cég 56 kbps-os GlobalACCESS nevű modemjei újabban már a népszerű Nokia 5110/6110 sorozatú mobiltelefonokat is támogatják.

1999. július 19. 21:21

56 K-s GSM-modem

A 3Com Corporation a Windows 95 és Windows 98 alapú mobil PC-khez fejlesztette ki a Megahertz 56K Global GSM Winmodem PC Card nevű termékét.

Kulcsszavak: GSM Nokia 3Com notebook modem
1999. március 1. 13:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47