Motorola kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Motorola

A Bullitt Group bemutatta a Motorola defy satellite linket

A Bullitt Group, az innovatív brit mobiltelefon-gyártó a Lenovo vállalathoz tartozó Motorola Mobilityvel együttműködve bemutatta a Motorola defy satellite linket. A Bluetooth-eszköz bármely iOS vagy Android okostelefonhoz csatlakoztatva műholdas kapcsolatot biztosít*. A kiegészítő Bullitt Satellite Messengerrel érkezik, amely a Bullitt Group műholdas üzenetküldést biztosító alkalmazása.

2023. március 1. 14:01

Megérkezett az új Motorola Defy

A Motorola bejelentette a Motorola Defy-t, a gyártó új, masszív kialakítású okostelefonját. A készülék a Motorola és a Bullitt Group együttműködésében készült. A Motorola Defy kompromisszumokat nélkülöző, erőteljes okostelefon, hosszú üzemidővel, így a szabadtéri kalandok során éppúgy megállja a helyét, mint mindennapos használat közben.

2021. június 17. 18:14

A Lenovo az intelligencia átalakulásokra helyezi a hangsúlyt 2018-ban

A Lenovo a 2018-as Mobile World Congress-en (MWC), megerősítve korábbi, technológiai újításaival kapcsolatos vízióit, bejelentette, hogy a kiterjesztett intelligenciát érintő fejlesztésekre (AI) helyezi a hangsúlyt idén. 

Kulcsszavak: MWC 2018 Motorola Lenovo
2018. február 27. 17:20

A Motorola zászlója alatt folytatja a Lenovo Mobile

Amióta a Lenovo megvette a Motorolát, sok spekuláció kapott szárnya, mit is fognak kezdeni meglévő mobilrészlegükkel. Úgy tűnik, most erre is megszületett a válasz: kiiktatják.

Kulcsszavak: +céginfó Motorola Lenovo
2015. augusztus 31. 16:26

Úton a nyereség felé a Motorola

A tavalyi év utolsó negyedévében rekordszámú, 10 millió okostelefot adott el a Motorola, mellyel jó úton halad afelé, hogy a Lenovo oldalán nyereséges legyen.

2015. február 3. 14:12

A harmadik legnagyobb okostelefon-gyártó lett a Lenovo a Motorola felvásárlásával

A Motorola márka, a Motorola innovatív okostelefon portfóliójának – Moto X, Moto G, Moto E és DROID sorozatai –, valamint a tervezett Motorola termékek akvizíciója a világ harmadik legnagyobb okostelefon-gyártójává pozícionálja a Lenovót.

2014. november 4. 12:13

30 éve adták el az első mobiltelefont

Négyezer dollárért kelt el az első mobiltelefon 30 évvel ezelőtt Amerikában. A készüléket a Motorola gyártotta.

2014. március 14. 15:56

A Dropboxhoz igazol a Motorola Mobility vezetője

Néhány hete, hogy a Lenovo kezébe került a Motorola Mobility, a vezető máris új vizekre evez. Dennis Woodside a Dropboxnál folytatja pályafutását.

2014. február 18. 15:07

A Lenovo megveszi a Motorola Mobilityt

A Google megerősítette szerdán, hogy eladja a Motorola Mobility mobiltelefon-üzletágat a Lenovónak, a kínai számítógépgyártó óriás 2,91 milliárd dollárt fizet érte.

Kulcsszavak: Google Motorola Lenovo
2014. január 30. 09:20

Amerikában az Apple uralja az okostelefon piacot

A comScore legfrissebb, okostelefonpiacot vizsgáló jelentése szerint az USA-ban az Apple dominanciája jellemzi az okostelefon piacot. A Samsung csupán fele olyan népszerű.

2013. december 6. 16:17

A Moto X gyáregysége a Google utcanézetén

Egyre több hellyel gyarapodik a Google Street View, melyeket akár otthon ülve is könnyedén bebarangolhatunk. A szolgáltatással már a Moto X gyáregységébe is bepillantást nyerhetünk.

2013. szeptember 11. 16:26

A Motorola domináns helyzetével próbál visszaélni

Az Európai Bizottság úgy látja, hogy az amerikai Google által birtokolt Motorola Mobility domináns piaci helyzetével visszaélve próbál Németországban érvényt szerezni egy olyan bírósági végzésnek, amely megállapítja, hogy az Apple megsérti alapvető mobilkommunikációs szabadalmaihoz fűződő jogait.

2013. május 6. 18:32

Motorola MT788 okostelefon Intel Atom Z2480 processzorral

Az új okostelefon 4,3 hüvelykes, 960 x 540 képpont felbontású Gorilla Glass képernyőt, 4 GB ROM tárat, frontoldali videokamerát és 8 megapixeles kamerát (hátoldalon) tartalmaz. A frontoldali kamera több képmódot – HDR, Night Vision, és Multi-Shot támogat. A Motorola MT788 a fentieken kívül még micro-SD csatlakozót és 1735 mAh-ás akkumulátort tartalmaz. Az új telefon az Ice Cream Sandwich Android 4.0 operációs rendszer felügyelete alatt működik és december közepén lesz kapható, először Kínában.

2012. november 21. 11:51

Munka nélkül marad a Motorola dolgozók ötöde

Sejthettük, hogy a Google nem a hardvergyártást érintő ambíciói miatt vásárolta fel a Motorola mobil részlegét, hanem a vállalat birtokában lévő szabadalmak voltak számára a mérvadók. A keresőóriás ennek ellenére szívügyének érzi a Motorola jövőjét, ezért a vállalt működési hatékonyságának jelentős növelését tűzte ki céljául, mely kevesebb készülék kiadását vetíti előre - de azok cserébe kiemelkedő minőséggel kecsegtetnek.

A folyamat fontos velejárója a nagyszabású leépítés, melynek keretében a vezetőség 40 százalékát és az alkalmazottak 20 százalékát elküldik, a világszerte felépített, 94 központi iroda harmadát pedig bezárják.

2012. augusztus 16. 11:55

Bemutatkozott a Motorola Atrix HD

A Motorola honlapján végre felbukkant a Dinara és Atrix 3 néven is ismert Atrix HD, mely Android 4.0 rendszerrel, RAZR ihlette külsővel, 1,5GHz-es duplamagos processzorral és 4,5 colos érintőképernyővel kápráztatja el a felhasználókat.

Kulcsszavak: Motorola AT
2012. július 6. 14:38

A Motorola felvásárolta a brit Psiont

Az amerikai gyártó 200 millió dollárért felvásárolta a London-központú Psiont, mely 32 éve van jelen a PDA piacon. A Motorola Solutions tervei szerint az új szerzeményéből származó plusz a magán- és üzleti szférába tartozó felhasználók számára egyaránt új megoldásokat hoz majd.

Kulcsszavak: Motorola Psion
2012. június 18. 16:45

A Google felvásárolta a Motorolát

Az akvizícióval a Google tovább fokozza az Android ökoszisztéma lendületét és élénkíti a versenyt a mobil számítástechnikában. A Motorola Mobility ezután is az Android licenc-engedélyese, az Android pedig változatlanul nyílt forráskódú termék marad. A Google külön vállalatként működteti a Motorola Mobilityt.

Kulcsszavak: Google Motorola +céginfo
2012. május 24. 08:33

Motorola DEFY MINI - Áprilistól a T-Mobile és a Vodafone üzleteiben

Várhatóan április végén kerül a magyar szolgáltatók kínálatába a por-, víz- és karcálló Corning Gorilla Glass kijelzővel ellátott új Motorola DEFY MINI.

2012. április 16. 15:54

Egy „beázott” Motorola Defy története

Egy olvasónk részletesen beszámol Motorola Defy készülékének meghibásodásáról, s az azt követő rögös útról, mely végül a mobil díjmentes cseréjéhez vezetett. Ha Defy-od van és nem vagy teljesen tisztában a masinád ellenállóképességével, illetve a rá vonatkozó garanciális feltételekkel, akkor feltétlenül olvasd el ezt a cikket.

2012. április 11. 17:42

Hamarosan Magyarországon a Motorola Mobility MOTOLUXE

Hamarosan a magyar divatrajongók számára is elérhető lesz a Motorola Mobility stílusos, új okostelefonja, ráadásul vonzó áron.  

Kulcsszavak: mobiltelefon Motorola
2012. április 5. 17:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

Ikonikus sporteseményekből – mint például az olimpia vagy a foci bajnokságok – idén nyáron sem lesz hiány. A szurkolók alig várják ezeket az eseményeket – nincsenek ezzel másként a kiberbűnözők sem, bár őket a versenyszellem vagy a közösség érzése a legkevésbé sem érdekli. A Foci EB és a 2024-es párizsi olimpiai játékok közeledtével az ESET biztonsági szakértői mutatnak 9+1 olyan esetet, amelyekben a kibertámadások áldozatai sportegyesületek, -események vagy a szurkolók voltak.

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

Június 10-én délután 3-kor kezdetét veszi a 2024. évi Startup Safari Budapest. A másfél napos rendezvény június 11-én is izgalmas programokkal várja az érdeklődőket. Az esemény célja, hogy összekapcsolja a startup közösség tagjait, inspirálja az új innovációkat és elősegítse a tudásmegosztást. A rendezvény különleges lehetőséget kínál a résztvevők számára, hogy betekintést nyerjenek a legújabb technológiai fejlesztésekbe és üzleti trendekbe.

2024. június 10. 11:40