Bankkártyával is igénybe vehető a Westel WLAN

forrás Prim Online, 2004. január 30. 12:14

2004. február 1-jétől bankkártyával is kiegyenlíthető a Westel WLAN szolgáltatásának díja. Ezentúl tehát a Westel ügyfelein túl mindenki, aki dombornyomott hitelkártyával és megfelelő WLAN eszközzel rendelkezik internetezhet a szupergyors vezeték nélküli hálózat segítségével.

A Westel 2003. december 1-je óta a hazai mobilszolgáltatók közül Magyarországon elsőként, az ország 30 pontján - így a Ferihegy 2A, 2B Terminálokon és számos Westel üzletben - kereskedelmi szolgáltatásként kínálja a vezeték nélküli helyi hálózatelérést (Wireless Local Area Network) az arra alkalmas eszközökkel rendelkezőknek. A WLAN nagysebességű internet elérést eddig kizárólag a Westel előfizetéses és Domino kártyás ügyfelei használhatták, februártól azonban dombornyomott bankkártyával is elérhető a szolgáltatás, függetlenül attól, hogy a felhasználó a társaság ügyfele vagy sem. Bankkártyás fizetés esetén bárki - külföldiek, belföldiek egyaránt - könnyen, gyorsan és biztonságosan vásárolhatnak WLAN használatot. A bankkártyás fizetési módot választva az ügyfél automatikusan az OTP Bank weboldalára lép, ahol a bankkártya számát, lejárati dátumát és a kártya azonosítóját kell megadni. A bankkártyás fizetési mód teljesen biztonságos, mivel a kommunikációt lebonyolító alkalmazás segítségével az adatátvitel az OTP Bank Rt. számítástechnikai rendszere által védett csatornán történik, ezáltal biztosítva azt, hogy a vásárlók adatai illetéktelenek kezébe ne kerüljenek.

A szolgáltatás 15 perces egységekben kerül kiszámlázásra, a WLAN használatának azonban nincs belépési vagy havidíja és a kifizetett időszakon belül az adatforgalomnak sincs korlátja. 15 percnyi felhasználás díja a Westel Domino és előfizetéses ügyfelei, valamint a bankkártyával fizető vásárlók részére egyaránt bruttó 625 forint. 15 vagy 30 pernyi időtartam 1 hónapon belül, ennél nagyobb egység 3 hónapos időtartamban használható fel. Az elektronikus úton kifizetett szolgáltatás díjáról a Westel az ügyfél kérésére és az általa megadott címre díjmentesen számlát küld ki.

Kulcsszavak: Westel MTR WLAN

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36