Luxus mobiltelefonok 4500 dollártól

forrás Prim Online, 2004. február 21. 10:20
A Vertu piacra dobta új Ascent fantázianevű luxus mobiltelefonjait. A modern formatervezésű, speciális anyagok felhasználásával készült telefonok ára 4500 dollárnál kezdődik.

A gyártó, amely a készülékek formatervezésénél a nagy teljesítményű luxusautók formavilágát tartotta szem előtt, 2002 óta gyárt luxus mobiltelefonokat. A korábban a repülőgépgyártásban használt, ám mobilkészülékeknél most először alkalmazott, úgynevezett "Liquidmetal nemesfémötvözetből készült ház kivételesen tartóssá és strapabíróvá teszi a Vertu Ascent telefonokat, a finom bőrbevonat pedig kellemesen enyhíti ezt a rideg fémes hatást. A felhasználók az előző Signature kollekcióhoz hasonlóan, ezúttal is igénybe vehetik a cég különleges Vertu Concierge nevű szolgáltatását, amelynek segítségével egy diszkréten elhelyezett gomb megnyomásával a világ több, mint 170 országában egy speciális tanácsadó csapat révén éjjel-nappal tájékozódhatunk a legjobb utazási, szórakozási és egyéb lehetőségekről.

A fekete és barna bőrborításos kivitelben kapható készülékekhez kiegészítő bőrtok is kapható. A luxusmobilok kizárólag a cég párizsi és szingapúri márkaboltjaiban, illetve a legelegánsabb ékszerboltokban és áruházakban lesznek kaphatók.

Milkovits Gábor

Kulcsszavak: mobiltelefon Vertu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38