RTL Klub és T-Mobile RoadShow

forrás Prim Online, 2004. május 20. 00:43
Több tízezer ember számára kínál szórakozást, igazi látványos programot az RTL Klub és a T-Mobile (korábban Westel) országjáró RoadShow-ja . A május 22. és szeptember 18. között az ország 12 helyszínére ellátogató showműsor rendezvényeire szombati napokon kerül sor.
A színpadi műsor és egyéb programok délelőtt 11 órától egészen este 10 óráig folyamatos kikapcsolódást nyújtanak az érdeklődőknek. Az előző évekhez hasonlóan a RoadShow háziasszonya Pokrivtsák Mónika lesz, ő hívja majd színpadra a közönség kedvenceit, az RTL Klub megannyi népszerű sztárját és a vendégművészeket.

Az olimpiai évre és a júniusi Labdarúgó Világbajnokságra tekintettel a programban újdonság lesz a tréfás RoadShow Olimpia, ahol barátaival csapatot alkotva bárki élő csocsóban, sumo birkózásban, vicces futball-játékokban, vagy éppen óriás hernyón futva próbára teheti ügyességét. Minden helyszínen kis házibajnokságokra kerül sor és érdemes készülni, mert a jutalom nem marad el! A sport a színpadon is szerephez jut, további nyerési lehetőséget kínál az olimpiai kvízjáték azoknak, akik a fizikai erőpróba helyett inkább csak szellemüket tornáztatják.

A nagyszínpad műsora mellett számos mutatványos is felvonul majd (kalandvár, körhinta, céllövölde stb.), illetve hangulatos sörsátrak gondoskodnak a közönség ellátásáról. Ezen a nyáron is közönségtalálkozóra érkeznek majd a Barátok közt sztárjai, akik minden évben a legnagyobb tapsvihar közepette lépnek a RoadShow színpadára. Idén csatlakoznak hozzájuk az RTL Klub új sorozatának, a Szeress most! című teleregénynek a szereplői is. Természetesen lesz Kölyök Klub Ördög Nórival és népszerű műsorvezetőtársával, a versmondó fiúval, lesz bőven ajándék a kicsiknek, akik a színpadon játszhatnak és maguk is meseszereplők lehetnek.

A felnőtteknek is nyerési lehetőséget és sok ajándékot biztosít majd az RTL Klub új interaktív játéka, a 06-81-320-320 színpadi változata - üres kézzel senki nem térhet haza. Lesz lufieső, látványos tánc, jókedv minden mennyiségben! A Találkozások sztármagazin, mint a korábbi években is, a nézők legnagyobb kedvenceit hozza el a színpadra. Idén is számíthatnak az RTL Klub népszerű képernyőseinek részvételére, akik igyekeznek eleget tenni a RoadShow meghívásának, hiszen ez az a fórum, ahol közönségükkel valóban szemtől szemben találkozhatnak.

Az RTL Klub sikerműsora, a ValóVilág tavalyi debütálása után ismét szerepel majd a RoadShow színpadán. A nézők személyesen találkozhatnak a valóságshow három sorozatának szereplőivel, műsorvezetőivel, akik játékkal, produkciókkal, dedikálással szórakoztatják majd rajongóikat.

A népszerű műsorok és sok játék mellett a színpad természetesen a jó zenének, bulinak is helyet ad. A sort a sztárvendégek kezdik majd: L.L. Junior, a Club 54, a Favágók, a Groovehouse, a Desperado, Zalatnay Sarolta, Csonka András, Zoltán Erika. A RoadShow programja minden helyszínen látványos élő koncerttel zárul, ahol a fellépő zenekarok a legnépszerűbb és leghangulatosabb műsorral szórakoztatják majd a nézőket. Az idei élő koncertek fellépői lesznek: Zanzibár, Back II Black, Jesse James és Bandája, Animal Cannibals, Ladánybene 27, Old Boys.

Érdemes a mobiltelefonokat is kéz közelben tartani a műsor folyamán, ugyanis a T-Mobile MMS-pályázatán mindenki részt vehet, aki a helyszínen fotót készít mobiljával és azt felküldi a színpadi SMS/MMS-falra. A legjobban sikerült felvételeket a T-Mobile ajándék mobiltelefonnal és Dominó SIM-kártyákkal díjazza.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egy új tévé színt visz a mindennapokba

Ma már nemcsak azért vásárolunk televíziót, mert a sugárzott műsorokat szeretnénk nézni, hanem mert a forradalmian új készülékek számtalan lenyűgöző funkcióval lettek ellátva. Hozzájárulnak ahhoz, hogy magasabb szintre emeljük a tévézés élményét.

2024. április 28. 22:16

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36