800 internet-előfizetőt vesz át az Externet Kft.

forrás Prim Online, 2004. július 21. 16:11
A szolnoki székhelyű Externet Kft. 800 internet-előfizetőt vesz át az Inform Média Kft.-től július 21-től.
Az előfizetők között magánszemélyek és vállalkozások egyaránt megtalálhatók. Az érintett előfizetőknek semmilyen technikai lépést nem kell tenniük az Internet-elérésük folyamatosságának biztosítására, nem változnak meg az e-mail címek és változatlanok maradnak a díjak is. Ugyanakkor a felhasználók jelentős többletszolgáltatást kapnak, mert az országos szintű internetszolgáltatásokat biztosító Externet Kft. ügyfeleiként az ország bármely részéről elérhetik az internetet, szemben az eddigi helyi jellegű szolgáltatással. Az Inform Média Kft. részéről Újvári Józsefné online értékesítési vezető elmondta, hogy az internetes ügyfelek átadásával sikerült racionalizálni profiljukat, s a továbbiakban a fő tevékenységeikre koncentrálhatnak.
Kulcsszavak: Externet

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már Magyarországon is kapható a Huawei zászlóshajó-okostelefonja

Már elérhető hazánkban a Huawei legújabb zászlóshajó okostelefonja, a HUAWEI Pura 70. A gyártó épp egy hete bővítette hazai termékportfólióját a HUAWEI WATCH GT 5 okosóra-modellekkel, és ezúttal az okostelefonok piacán erősíti jelenlétét a HUAWEI Pura 70 okostelefonnal. Az új sorozat a Huawei P széria mobilfotózás és dizájn terén szerzett tapasztalatait építi tovább: többek között az Ultra Lighting XMAGE kamerarendszernek köszönhetően lehetővé teszi a gyors és éles fényképek készítését is. 

2024. szeptember 28. 13:30

A Galaxy S24 széria még több felhasználónak kínál Galaxy AI funkciókat

A Samsung bemutatja a Galaxy S24 FE okostelefont, a Galaxy AI ökoszisztéma legújabb tagját, amely még több felhasználónak kínál prémium kategóriás mobilélményt.

2024. szeptember 27. 16:46

Xiaomi 14T: Kiváló éjszakai fényképezés fejlett mesterséges intelligenciával

A Xiaomi büszkén mutatja be legújabb zászlóshajó okostelefon-sorozatát, a Xiaomi 14T sorozatot, amelyet a csúcskategóriás képalkotási képességeket kereső fotózás-rajongóknak terveztek. Az okostelefon-fotózás újragondolásával, különös hangsúlyt fektetve a kivételes éjszakai fotózásra, a Xiaomi 14T sorozatot erőteljes mesterséges intelligencia-funkciók egészítik ki. 

2024. szeptember 27. 09:57

Kiderült, milyen felújított telefonokat vásárolnak a diákok

Egy diákkedvezményes kuponnal rendelő ügyfél fejlettebb és újabb okostelefont vásárol egy átlagos vásárlónál. A Rejoy a Diverzum diákkedvezményes platformmal közösen vizsgálta meg, miként befolyásolta az iskolai mobilhasználati szokások változása a diákok készülékvásárlási szokásait.

2024. szeptember 25. 18:16

A Viber ismertette a megbízható márka-felhasználói kommunikáció jövőjét Magyarországon

A Rakuten Viber, a vezető globális kommunikációs platform, amely világszerte több százmillió felhasználót köt össze biztonságosan több ezer márkával, bemutatta az alkalmazás legújabb funkcióit, amelyekkel még hatékonyabb és megbízhatóbb lehet a magyar vállalkozások és fogyasztók közötti kommunikáció, és interakció.

2024. szeptember 25. 13:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Éppen most robban a hazai előfizetéses e-kereskedelem

2024. szeptember 24. 15:10

Ezek a MI legnagyobb veszélyei az oktatásban

2024. szeptember 17. 11:37

Techóriások özönlöttek a Városligetbe

2024. szeptember 13. 17:00

Belföldön az elmúlt 2 évben megduplázódott a nyári adatforgalom

2024. szeptember 9. 13:10