djuice a Sziget Fesztiválon

forrás Prim Online, 2004. augusztus 6. 10:56
A kulturális fesztivál idei fő támogatójaként a djuice olcsó SMS-ével, további kedvezményekkel, ingyenes szolgáltatásokkal és sok-sok mókával várja a szigetlakókat.
SMS 9 forintért - a djuice, valamint a Pannon GSM ügyfelei ezért az összegért küldhetnek szöveges üzenetet a fesztivál időtartama alatt a Sziget teljes területéről bármely hazai hálózatba. Az SMS-ár a négy helyszínen felállított Üzenőfalakra, valamint a Sziget programinformációs szolgáltatás aktiválására elküldött üzenetekre is vonatkozik.

Aki még soha nem MMS-ezett, annak érdemes a Szigeten kezdenie, hiszen azok a djuice- és Pannon GSM-előfizetők, akik innen küldik életük első multimédiás üzenetét, szeptemberben díjmentesen használhatják a szolgáltatást. Emellett a djuice-osok egész augusztusban - így a Sziget Fesztivál ideje alatt is - eleve ingyen küldhetnek MMS-t és vehetik igénybe a djuice zeneletöltő szolgáltatását, amelyek használatára a djuice ki is tanítja őket az Erő-Téren. Itt vetélkedők, játékok, kalandos Merőpróba, akkufeltöltő sarok, valamint a djuice teljes bolti választéka is várja a mobilosokat.

A djuice WAP oldala speciális háttérképekkel és többszólamú csengőhangokkal készül a Szigetre, valamint a Fesztivál részletes, kereshető programja is megtalálható lesz itt a ’Sziget 2004’ menüpont alatt. Még böngésznie sem kell annak, aki az SMS Programinfót választja: a ’SZIGET’ szót a 0620-202-2002-es számra elküldve naponta három üzenetben kaphatunk tájékoztatást a fesztivál legizgalmasabb eseményeiről.
Kulcsszavak: =Sziget2002 Pannon GSM

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36