Új autós és motoros oldalak az origo-n

forrás Prim Online, 2004. szeptember 14. 14:38
Szeptember 13-tól új autós és motoros oldalakkal várja a virtuális benzingőzt kedvelő olvasóit a [origo]. A http://www.origo.hu/auto/index.html és a http://www.origo.hu/motor/index.html címen elérhető lapok kialakításában a portál partnere a nagy múltú Autó Motor Magazin, míg a rali hírekkel kapcsolatban a www.duen.hu, Magyarország legnépszerűbb rali portálja szolgáltatja a tartalmat.
Az [origo] szerkesztői az új oldalaktól azt várják, hogy az indulásuk után röviddel már több olvasót vonzanak, mint a korábbi autós partner oldala, és jövő márciusra pedig piacvezető pozíciót hoz az autós portálok versenyében. Erre enged következtetni az oldal első napon mért látogatottsága is: 42 872 egyéni látogatótól 55 807 látogatást regisztrált az oldalt auditáló webaudit.hu, míg ugyanezen a napon 30 080 egyéni látogatótól 48 030 látogatást ért el a piacvezető TotalCar oldala.

Az új autós site az első olyan autózással kapcsolatos tartalom és szolgáltatás együttes, amely a [origo] szerkesztőségében készült. Az oldalakon minden információ fellelhető, amely az autózással és nem utolsó sorban a motorozással kapcsolatos: a fejlesztés során ugyanis önálló életre kelt, és végül külön oldalt kapott a kétkerekűekről szóló tartalom.

Mindkét oldal új és használt jármű adatbázissal, illetve áttekinthető járműkeresővel rendelkezik. A használt járművekkel kapcsolatos adatokat a mobile24.hu szolgáltatja, az adatbázisban több mint 10 000 autó keresi új gazdáját. A Hírgarázsba folyamatosan parkoltak be a legfrissebb hírek az autózás világából, a sportélettől kezdve az autósokat érintő jogi szabályozásig mindenről. A Képdepóban a vizuális ingerekre vágyók csillapíthatják éhségüket kedvenc járműveikről, vagy éppen a legutóbbi autóversenyen készült fotósorozatokkal. Természetesen nem maradhat el az új gépek próbája sem: a Teszt rovatban a legújabb autókról és motorokról szerzett tapasztalatokat olvashatják a látogatók. Külön oldalak várják a Forma-1 és a Rali rajongóit, a Gazdaság rovat pedig az autózás pénzügyeket is érintő kérdéseiről ad hírt, legyen szó akár benzinárról vagy regisztrációs adóról.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14