VIVAnet ADSL-akció: Év végéig akár ingyenes internetezés

Legális gyorshajtás! Októberben újra!

forrás Prim Online, 2004. szeptember 28. 13:14
A VIVAnet, nyári akciójának sikerére tekintettel, októberben is óriási ADSL akciót indít. Az ebben a hónapban hűségszerződéssel VIVAdsl és EXTRAdsl szolgáltatásokat megrendelők belépési díj nélkül, év végéig ingyen internetezhetnek.
2004. október 1-jén indul a VIVAnet óriási őszi ADSL előfizetési kampánya, amely a Legális gyorshajtás szlogent viseli. Az ajánlat keretében a VIVAnettől ADSL szolgáltatást rendelő ügyfelek, nemcsak belépési díj nélkül, de év végéig havidíj-mentesen élvezhetik a korlátlan internetes száguldás előnyeit.

A kampány része a VIVAnet általános stratégiájának, amelynek keretében a cég a szélessávú internetezést szeretné az országban elterjeszteni. Dr. Bödecs Béla, a VIVAnet ügyvezetője szerint ezért igyekszik a vállalat újra meg újra innovatív csomagokkal előrukkolni. Ilyen csomag volt a szeptember folyamán rendelhető felhasználásarányos-fizetésű FLEXIadsl - melyet a piac nagyon pozitívan fogadott - és most a Legális gyorshajtás kampány során a konstrukcióválasztási lehetőség. Ugyanis, azon első 1000 ügyfél, aki a családi 384-es csomagot 1 éves hűségszerződéssel rendeli meg, választhat, hogy folyamatosan egy alacsonyabb havi díjat fizet, amelyet a cég 2005. december 31-ig garantál, vagy él az év végéig érvényes ingyenes ADSL használati lehetőséggel, de 2005. január 1-jétől már az új havi díjakért internetezik.
Kulcsszavak: VIVAnet ADSL

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59