Power over Ethernet smart switch megoldás a D-Linktől

forrás Prim Online, 2004. december 19. 20:19
A D-Link egy új kis- és középvállalati Power over Ethernet smart switch megoldást mutatott be. Az új, kedvező árú hálózati eszköz kiválóan ötvözi a funkcionalitást a könnyű kezelhetőséggel.
A megoldás központjában egy 16 portos smart switch (DES-1316K) áll, mely egyben egy 10/100Mbps Ethernet switch és egy áramforrás, mely a 802.3af szabvány szerint hálózati kábelen biztosít áramellátást akár 100 méter távolságra is. A DES-1316K webes felhasználói felülettel és 16 porttal rendelkezik, melyből 8 kínál Power over Ethernet lehetőséget. A hagyományos hálózati kábelen történő áramvezetéssel a DES-1316K központi áramforrás szerepét töltheti be egy IP telefonokat, kamerákat és vezeték nélküli hozzáférési pontokat tartalmazó hálózati környezetben szükségtelenné téve ezek önálló áramellátását.

Az új smart switchet a D-Link Power over Ethernet adapterével (DWL-P50) kombinálva kimagasló teljesítményt érhetünk el. A DWL-P50 Power over Ethernet adapter egy egyszerű port csatlakozó, amely áramellátást biztosít nem PoE képes eszközök számára. Az adapter LAN switchekkel és más PoE-t támogató eszközökkel együttműködve a működéshez szükséges elektromos áramot biztosít a hálózatba kapcsolt eszközöknek, így azok olyan - elektromos árammal nehezen megközelíthető - helyekre is telepíthetők, mint például a tető vagy a mennyezet.

A smart switch megoldás telepíthető irodákba, gyárakba, iskolákba, kórházakba, de alkalmazható olyan nyilvános Wi-Fi hozzáférési helyeken is, ahol több hozzáférési pont szükséges, így például szállodákban vagy repülőtereken.

A smart switch telepítése költségtakarékos megoldás, mivel feleslegessé teszi az elektromos csatlakozás kiépítését minden egyes eszközhöz. További előnyt jelent az egyszerű kezelhetőség és a kedvező áron elérhető hálózati biztonság, QoS és áramellátás.

Kulcsszavak: D-Link hálózat

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36