A SecureLinx SLC16 a "legkiválóbb Konzol Menedzsment Megoldás"

forrás Prim Online, 2005. június 16. 13:07
A Lantronix, a berendezés-szerverek és az adatpark-menedzsment megoldások egyik vezető gyártója bejelentette, hogy a SecureLinx SLC 16 konzol menedzser elnyerte a Network Computing Magazine (Hálózati Számítástechnikai Magazin) 2005 Well-Connected (Kiváló Kapcsolat) díját, mint az ágazat legjobb konzol menedzsment megoldása. Ez a konzolszerver biztonságos, egységes menedzsmentet biztosít a szerverekhez, és az IT infrastruktúra berendezéseihez a teljes adatparkon, vagy akár a világon keresztül.
A Well-Connected díjak az ágazat egyetlen olyan díjai, melyeket olyan műszaki emberek döntése alapján ítélnek oda, akik valós körülmények között tesztelik, és értékelik a berendezéseket. „Ezen díjak a informatikai ágazat legjavát ölelik fel, és megmutatják mi az ami ma a legjobb az IT területén” - nyilatkozta Fritz Nelson, a Network Computing alelnöke, és kiadója. „Nagyon fontos eltérés a többi díjazási rendszerhez képest, hogy azok az eszközök, amelyek megkapják a Well-Connected díjakat, különlegesek abból a szempontból, hogy ugyanúgy választják ki őket, ahogy az IT szakértők beszerzési döntéseiket hozzák, tehát tényleg különleges termékek, a lehető legjobb szolgáltatási háttérrel nyerthetnek.

A SecureLinx SLC 2004 októberében már megkapta a számítástechnikai magazin Editor’s Choice (Szerkesztői választás) díjat, ezért került a Well-Connected díjak látókörébe. A SecureLinx SLC tökéletesen ötvözi magában a rugalmasságot, a könnyű felhasználást, és a belső képességeket. Több területen is kiemelték a magazin szerkesztői, mint például az egyetlen olyan eszköz, melyen egyszerű kezelő felület található az elején, illetve a legteljesebb belső adminisztrációs, és jelentési lehetőségekkel rendelkező berendezés.

A SecureLinx SLC díjazott felhasználóbarát, és telepítési tulajdonságaival, és minden típusnál elérhető különleges tápellátási (szimpla AC, dupla AC, vagy akár dupla DC belső tápellátással is) megoldásokkal minden igényt kielégíthet. Az egyedülálló SLC elején található kezelő felületen található egy LCD kijelző, és egy billentyűzet, mely megkönnyíti az üzembe helyezést (pl.: IP cím gyors megadása). Az SLC két 32-bites PC kártyahellyel is rendelkezik az egyszerű bővíthetőség érdekében. A menedzsment hálózati eléréséhez két redundáns Ethernet port áll rendelkezésre, továbbá az eszköz modemen keresztül is elérhető, melyen keresztül folyamatosan megfigyelhetőek, monitorozhatóak, üzemeltethetőek, vagy szükség esetén javíthatóak a szerverek, és a infrastruktúra menedzselhető berendezései. Minden modell széleskörű biztonsági megoldással rendelkezik, melyek kiterjednek az azonosítás, a titkosítás, és a tűzfal funkciókra, és megvédik a végfelhasználók erőforrásait, és eközben biztosítják a rugalmasság érdekében a távoli elérést.

sajtóanyag
Kulcsszavak: Lantronix hálózat

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50