Új Panasonic merevlemezes Diga DVD-felvevő

forrás Prim Online, 2005. július 7. 16:34
Az új modell, a DMR-EH60-as kiemelkedő jellemzője a villámgyors reakcióidő - 1 másodperc - a bemelegedésnél, a felvételnél és az elektronikus műsorkalauz (Electronic Program Guide) megjelenítésénél egyaránt.
LP (hosszú lejátszás) üzemmódban a készülék akár 500 soros horizontális felbontásra is képes, így kétszer olyan éles képet biztosít, mint a tavalyi modellek. 12 bites analóg-digitális átalakítójának köszönhetően sokbites, nagysebességű mintavételezést biztosít, így képes megjeleníteni a képek finom részleteit, és egyenletes, gyönyörű, nagy mélységű felvételt tesz lehetővé. A beépített DV-csatlakozó DV-minőségű képek másolását teszi lehetővé digitális videokameráról a DMR-EH60 merevlemezére, illetve DVD-lemezre.

A DVD-RW (videoformátum) és +R felvételt, illetve +RW lejátszást támogató DMR-EH60 egyszerű kompatibilitást kínál a személyi számítógépekkel és a DVD-lejátszókkal.

Diga elődeihez hasonlóan a DMR-EH60 is rendelkezik azzal a számos előnyös tulajdonsággal, amelyet a DVD-RAM formátum biztosít. Ezek olyan jellemzőket foglalnak magukban, mint a szimultán felvétel és lejátszás, a gyors műsorszám elérés, a Chasing Playback (követéses lejátszás), az azonnali lemezszerkesztés, vagy a multiformátumos adatkompatibilitás, amely lehetővé teszi a tv-műsorok, mozgó- és állóképek egyazon lemezre történő felvételét.

Sokoldalú kompatibilitásának köszönhetően a DMR-EH60 készülékkel - formátumtól függetlenül - bármilyen DVD lejátszható. A készülék egyaránt képes felvenni a DVD-RAM, DVD-R, +R és DVD-RW lemezekre, illetve lejátszani a DVD-RAM, DVD-R, +R, DVD-RW, +RW, DVD-Audio, DVD-Video, SVCD, Video CD, Audio CD (CD-DA), valamint a CD-R/RW3 (CD-DA), Video CD, SVCD, MP3**/JPEG formátumú lemezeket.

Beépített 200 GB-os merevlemezén akár 355 órányi felvétel is tárolható, az elektronikus műsorkalauz (EPG) “GUIDE Plus+ System" rendszerével pedig a tv-műsorok felvétele ugyanolyan egyszerű, mint a PVR (házi videomagnó) használata, és még előfizetés vagy telefonhasználat sem kell hozzá. A felhasználóbarát “Smart Wheel-Remote Controlä" távvezérlővel akár 200-szoros sebességgel is kereshet, így a felvett műsor gyorsabban megtalálható és könnyebben hozzáférhető, mint bármikor korábban.

A készülék beépített SD-meghajtóval és a JPEG-képek számára SD képnézegetővel is rendelkezik. A felhasználók gyorsan és egyszerűen hozhatnak létre hálózatot és oszthatnak meg fájlokat a DMR-EH60 és több személyi számítógép, digitális fényképezőgép és videokamera, Panasonic VIERA sorozatú plazmaképernyők és egyéb SD-képes A/V-eszközök között.
Kulcsszavak: DVD Panasonic

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14