Zorp tűzfal már a Flag termékportfoliójában is

forrás Prim Online, 2005. szeptember 14. 12:03
A Flag Informatikai Rt. - információbiztonsági üzletágának megalakulásával szoros összefüggésben - partneri szerződést írt alá a BalaBit IT Securityvel. A Flag hálózati határvédelemmel kapcsolatos termékkínálatába a Zorp magas biztonságú tűzfal is bekerült.
Az idén 15 éves születésnapját ünneplő Flag Informatikai Rt. stratégiai terveinek megfelelően létrehozta a tervezéssel, tanácsadással és üzemeltetéssel egyaránt foglalkozó információbiztonsági üzletágát, melynek élére egy elismert szakembert, Tarján Gábort nyerte meg.

"Az új partnerségtől nem azt várjuk, hogy a Zorp hagyományosnak számító kormányzati és nagyvállalati piacain újabb forgalmazó szálljon ringbe a termékünkkel. A Flag információbiztonsági üzletága a hazai vállalatoknak azt a körét célozza meg, amelyek csak manapság értek meg arra, hogy IT biztonsági beruházásokat eszközöljenek. Tehát a BalaBit olyan ügyfélkör megnyerésére számít a Flag révén, amelynek eddig senki nem akart komoly tudású eszközöket eladni" - mondta Böröcz Róbert, a BalaBit értékesítési vezetője.
Kulcsszavak: Flag BalaBit IT

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38