SSA Global: befejezte az Epiphany felvásárlását

forrás Prim Online, 2005. október 2. 13:56
A nagyvállalati szoftvertermékeket és szolgáltatásokat értékesítő amerikai SSA Global vállalat szeptember 29-én bejelentette: teljessé vált a globális CRM-szállító Epiphany cég felvásárlása.
A fúzió eredményeképpen az Epiphany az SSA Global teljes tulajdonú leányvállalataként működik tovább. Mike Greenough, az SSA Global elnök-vezérigazgatója szerint: "Az Epiphany felvásárlása abban erősíti ügyfeleink felé partnerségi pozíciónkat, hogy jelentős üzleti értéket és versenyelőnyt generáló, bizonyítottan kipróbált nagyvállalati kiterjesztett IT megoldásokat tudunk számukra kínálni."

Az Epiphany révén az SSA Global mostantól olyan ügyfélkapcsolat-menedzsment megoldást kínálhat, amely outbound és inbound piacelemzést, kereskedelmet, szolgáltatást és CRM-analitikát is tartalmaz. Ezek az alkalmazások az SA Open Architecture-höz hasonló szolgáltatás-orientált architektúrán alapulnak (Java 2 Enterprise Edition, azaz J2EE technológia).

További, az SSA Globallal kapcsolatos hír: a héten négy napon, négy különböző nyugat-európai helyszínen tartják az "SSA Global Client Forum 2005" nemzetközi ügyféltalálkozóját, illetve konferenciáját. Október 4-én Amszterdam, 5-én Berlin, 6-án Párizs, 7-én pedig London lesz a fórum helyszíne.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38