Dolgozói ADSL és költséghatékony adatátvitel az Inviteltől

forrás Prim Online, 2005. november 22. 14:02
Magyarország második legnagyobb távközlési és ADSL szolgáltatója, az Invitel kedvező feltételekkel, adó- és járulékmentesen igénybe vehető Dolgozói ADSL szolgáltatást kínál, amelyet mostani akciója keretében az év végéig 0 forintos havidíjért biztosít. Ezzel párhuzamosan olyan adatátviteli megoldást is kínál, amellyel a vállalkozások költségkímélő módon építhetik ki vagy bővíthetik virtuális számítógépes hálózatukat.
Az Invitel Dolgozói ADSL szolgáltatása hatékony segítséget kínál a cégek számára, hogy a törvényi szabályozás adta lehetőséget kihasználva adómentes bérjellegű juttatást nyújtsanak alkalmazottaiknak. Az 1995. évi CXVII. törvény 2003. januári módosításával a munkáltatónak lehetősége nyílik kedvezményes vagy ingyenes internethasználatot biztosítani dolgozói számára. Ez az adómentes természetbeni juttatás összességében akár 85%-os adó- és járulékmegtakarítást is jelenthet. Ennek a kihasználásában nyújt segítséget az Invitel megoldása.

A szolgáltatás mind a munkáltatóknak, mind pedig a munkavállalóknak számos előnnyel jár. Igénybevételével a cég járulékot takaríthat meg, ezzel bérköltségeit csökkentheti, ezen kívül a dolgozói prémiumrendszer vagy kompenzációs csomag keretében adott juttatások körét bővítheti, valamint megteremtheti alkalmazottai számára a távmunka, illetve az otthoni munkavégzés feltételeit. A szolgáltatás előnyei a munkavállaló oldalán elsősorban a kedvezményes otthoni internethasználat és munkavégzés lehetőségében jelentkeznek. Az Invitel garantálja a gyors kiépítést, segítséget nyújt az adminisztráció kezelésében, és éjjel-nappal hívható technikai ügyelettel biztos hátteret ad a szolgáltatás működéséhez. Ezen felül tíz vagy több Dolgozói ADSL egyidejű megrendelése esetén jelentős flottakedvezményt is kínálnak.

Példa a megtakarításra (a közlemény végén mellékelt táblázat):

Ha a munkaadó munkabérben fizet ki a dolgozó részére bruttó 10.000 Ft-ot (pl. fizetésemelés vagy prémium gyanánt), akkor a teljes bérköltsége 13.350 Ft, a munkavállaló pedig – az szja levonása utáni nettó összeget – csupán kb. 5.000 Ft-ot fog megkapni. Ezzel szemben ha a munkáltató adómentes dolgozói ADSL-hozzáférést biztosít a munkavállalónak természetbeni juttatásként bruttó 10.000 Ft-ért, akkor megtakaríthatja a 3.350 Ft-os járulékot, a munkavállaló pedig kb. 5.000 Ft többletértékhez jut.

A munkáltató megtakarítása tehát 33,5%, a munkavállaló pedig több mint kétszer akkora értékű juttatást kap. Így összesen 80-85%-os értékelőnyhöz jutnak.

A cég távoli munkaállomásai – így pl. a dolgozói ADSL-hozzáféréssel rendelkező, otthon dolgozó munkatársak az Invitel IPSec szolgáltatásának segítségével költségkímélő és egyúttal biztonságos módon tudnak kapcsolódni a cég hálózatához.

Mivel a szolgáltatás a már meglévő internethálózatot használja, költséghatékony, a megfelelő szintű automatikus titkosítás révén pedig biztonságos adatátvitelt tesz lehetővé, akár asztali, akár mobil számítógépekkel való kapcsolódással.


Kulcsszavak: adatátvitel ADSL Invitel

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Vodafone országos hálózatfejlesztési programja újabb mérföldkőhöz érkezett

A Vodafone Magyarország hálózatfejlesztési stratégiájának részeként 2024 végéig országosan az állomások 40 százalékán végez kapacitásbővítést, ami a hívásminőséget és a letöltési sebességet is jelentősen javítja. A hálózatfejlesztési programnak köszönhetően többek között Debrecenben, Miskolcon, Veszprémben, Székesfehérváron és Nyíregyházán élvezhetik a szolgáltató ügyfelei a gyorsabb mobilinternetet. 

2024. május 15. 20:44

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Újgenerációs, sajátmárkás készülékek a Telekomnál

A Telekom május 23-án piacra dobja az újgenerációs, saját márkás készülékeit, a T Phone 2 5G-t és T Phone 2 Pro 5G-t. A telefonok nagyobb teljesítményű processzorral, fejlett kamerarendszerrel és kiváló minőségű kijelzővel érkeznek, hogy optimalizált játék- és streaming-élményt nyújtsanak felhasználóiknak.

2024. május 14. 20:58

Telefonunk biztonsága a személyes biztonságunk

Az okostelefonok óriási segítséget jelentenek a hétköznapokban, és a munkától kezdve a szórakozáson át a pénzügyekig mindent intézhetünk rajtuk. Ezzel együtt azonban komoly veszélynek is kitehetjük magunkat – már ha nem figyelünk arra, hogy óvjuk a személyes adatainkat, és illetéktelenek ne férhessenek hozzá készülékünkhöz. Az alábbiak figyelembevételével nemcsak eszközünktől, hanem személyes adatainktól is távol tarthatunk másokat.

2024. május 11. 17:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59