Bang & Olufsen alumínium mobiltelefonos headset

Milkovits Gábor, 2006. február 19. 09:15
A kiváló minőségű és egyedi formatervezésű szórakoztató elektronikai termékeiről ismert dán Bang & Olufsen cég egy egyedi megjelenésű, alumínium és kemény gumi kombinációját felhasználó mobiltelefonos headset-et dobott piacra.
A jobb és bal fülbe való változatban egyaránt készülő eszköz láttán sokan talán fanyalognak, mivel Bluetooth helyett vezetékes kapcsolatot használ. A gyakorlatilag műanyagmentes Earset1 nevű készülék esetében nyilván az ilyen jellegű termékek esetében kivételesnek mondható hangminőségen volt a hangsúly, ami egyelőre kívül esik a Bluetooth korlátain. Így az eszköz használatához mobilunkon 2,5 mm-es headset-csatlakozóra, vagy adapterre van szükség, a vezeték kényelmetlenségét elviselve viszont nemcsak igen jó minőségű hangvisszaadással találkozhatunk, hanem ráadásul még divatosak is lehetünk. Az Earset1-nek Home elnevezésű verziója is van, amely vezetékes telefonokhoz használható.

A kis eszköz gyakorlatilag mindenféle fülmérethez igazítható, emellett pedig könnyűsége is kényelmessé teszi. Akinek a fentiek után kedve támadt megvásárolni a terméket, már csak szerény 250 dollárnak megfelelő összeget kell érte leszurkolnia, amiből egyébként már egy jobbféle mobiltelefont is vehet magának az ember.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14