A Microsoft bemutatta Microsoft Dynamics AX 4.0 megoldását

forrás Prim Online, 2006. március 29. 12:21
A Microsoft Business Solutions Group éves ügyfél-konferenciája, a Convergence 2006 keretében bemutatta idén nyáron piacra kerülő Microsoft Dynamics AX 4.0 integrált vállalatirányítási megoldását. A Microsoft Dynamics AX 4.0 jelentős új előnyöket kínál az ügyfelek és a partnerek számára: szorosabb integrációt valósít meg a Microsoft technológiai architektúrájával, javítja a produktivitást és csökkenti a teljes életciklusra vetített költséget (TCO).
"A Microsoft Dynamics 4.0 stabil alapot teremt a felhasználók számára az ügyfelekkel, partnerekkel, dolgozókkal és beszállítókkal folytatott sikeresebb kommunikációhoz a különböző ágazatokban" - nyilatkozta Mark Jensen, a Microsoft Business Solutions Microsoft Dynamics AX megoldásért felelős vezetője. "Az új verzió még jobban az embereket állítja az IT funkcionalitás középpontjába, akik így mindig könnyen hozzáférhetnek a konkrét üzleti szükségleteiket kielégítő információkhoz."

A Microsoft Technology Adoption Program (TAP -Technológiai Elfogadói Program) keretében a Microsoft Dynamics AX 4.0 tesztelésébe bevont ügyfelek és partnerek elmondása szerint egyszerű az átállás a Microsoft Business Solutions - Axapta 3.0 rendszerről, és minden vertikumban jól lehet alkalmazni az új funkcionalitást.

A Microsoft amerikai fejlesztő központja Kelet-Európából egyedüliként az XAPT Hungary Kft-t választotta ki a Microsoft Dynamics termékcsalád TAP projektjébe. A program keretében az XAPT szakemberei a redmondi központban, illetve a dániai Dynamics fejlesztő központban a Microsoft vezető fejlesztőivel közösen dolgoznak az Axapta 4.0 új verziójának a Microsoft Dynamics AX rendszernek a fejlesztésén és implementálásán.

"Rendkívül megtisztelő és nagy elismerés számunkra ez a meghívás" - hangsúlyozta Énekes Dániel az XAPT üzletfejlesztési és szolgáltatási igazgatója. "A Dynamics AX-ot világszerte 1800-an forgalmazzák, melyek közül 10 partnert választott a programba a Microsoft. Megerősítést ad számunkra, hogy nemzetközi viszonylatban is elismerésre méltó munkát végzünk az Axapta implementálásában és fejlesztésében. Számunkra és ügyfeleink számára is rendkívül hasznos ez az együttműködés a Microsofttal. A program keretében a Microsoft Dynamics AX bevezetésre kerül egy ügyfelünknél még a nagyközönség számára elérhető piacra kibocsátás előtt, így a kibocsátás pillanatában felkészülten tudjuk piacra vinni a rendszert, valamint a korábbi verziókról való átállásokat is nagy szakértelemmel és hatékonysággal tudjuk elvégezni.

A Microsoft Dynamics megoldásait több mint 300 kis, közép és nagyvállalat használja Magyarországon. A termékcsalád a legdinamikusabb piaci növekedést mutató vállalatirányítási rendszerek közé tartozik, amely évi 100% növekedést ért el az elmúlt 3 esztendőben.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Rákapcsolt az Euronics: már aznap megérkezhet a grill vagy a hűtő

Egyre népszerűbb a vásárlók körében az aznapi kiszállítással vagy áruházi átvétellel történő rendelés az Euronicsnél. A megrendelés napjára házhoz szállítást ígérő szolgáltatás tavaly nyáron indult, idén pedig még szélesebb időablakkal lehet már rendelni Budapesten belül. Az online leadott rendeléseket pedig az áruházakban is át lehet venni akár még aznap, ez a szolgáltatás már országszerte elérhető ingyenesen. Az ilyen módon rendelt termékek toplistáján ott vannak a ventilátorok, a kávék, a mosószerek, és az állateledelek, de rendeltek már asztali grillt is így.

2024. május 9. 16:20

Elérhetővé válik az automatikus munkabérelőleg

Automatikus Munkabérelőleg Rendszer (AMBER) néven biztosít új szolgáltatást a MagNet Faktor a Kulcs-Soft-tal partnerségben. Az új megoldás segítségével a bérszámfejtő szoftvert használó cégek alkalmazottai gyorsan és egyszerűen juthatnak a már ledolgozott munkanapok után járó fizetésükhöz. A munkavállalók mellett a vállalkozásoknak is kedvező ez a lehetőség: az adminisztratív terheik csökkennek, a bérfizetés pedig rugalmassá válik.

2024. május 9. 14:28

Üzembe állt a Siemens e-kamion töltője

A világon elsőként a felső-ausztriai Laakirchenben, az autópálya melletti OMV-töltőállómáson helyezték mindennapos üzembe a Siemens e-kamionok tankolására is alkalmas új csúcstöltőjét.

2024. május 9. 12:59

Ezeket a munkaköröket válthatja ki a magyar cégeknél a mesterséges intelligencia

Az elmúlt években figyelemreméltó fejlődésen ment át a mesterséges intelligencia, ami mára valamilyen formában szinte minden felhasználóhoz eljutott. Persze, ahogy az a nagy technológiai áttörések esetében lenni szokott, az MI megítélése is meglehetősen vegyes, valamint arról is megoszlanak a vélemények, hogy milyen gazdasági következményeket hoz magával és milyen hatással lesz a munkára. 

2024. május 9. 11:27

Új pályázatok segítik a hazai innovációk szellemitulajdon-védelmét

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal vissza nem térítendő támogatás formájában 500 millió forint keretösszeggel hirdet felhívásokat hazai vállalkozások, kutatóhelyek, illetve magánszemélyek számára szellemi alkotásaik levédetésére, elősegítve azok hatékony hasznosulását akár a nemzetközi piacokon is. 

2024. május 9. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36