Negyven partner csatlakozott fél év alatt a D-Link Partner+ Programjához

forrás Prim Online, 2006. augusztus 31. 12:37
Negyven hazai hálózatépítő cég csatlakozott a D-Link Magyarország fél éve útjára indított Partner+ Programjához. Az eltelt hat hónapban a rendszeres képzéseknek és az attraktív feltételeknek köszönhetően mind több rendszerintegrátor javasolja nagyvállalati ügyfeleinek a D-Link menedzselhető switch, tűzfal és üzleti vezeték nélküli megoldásait.
2006. február 28-án jelentette be a hálózati piac vezető gyártója, a D-Link, hogy a közelmúltban kifejlesztett nagyvállalati termékcsaládjai értékesítésének támogatására új partnerprogramot indít Partner+ néven. Az érdeklődést jól mutatja, hogy már az első hónapban húsz cég jelentkezett, ez a szám pedig azóta megduplázódott. A partnerek között számos olyan cég is felbukkant, akik korábban más hálózati gyártó termékeivel foglalkoztak, de a D-Link megoldásait megismerve ma már ezeket ajánlják vásárlóiknak.

A partnerek között megtalálhatók a megyeszékhelyek legjelentősebb informatikai cégei –CTS, Navigátor, Zalaszám, Somogy Informatika – mellett az országosan is legjelentősebb rendszerintegrátorok, így például a Siemens Zrt.

„Piaci visszajelzések alapján Partner+ Programunk sikere elsősorban az egyszerű feltételrendszernek és a magas szintű lokális támogatásnak köszönhető. Partnereink számára havi rendszerességgel ingyenes oktatásokat szervezünk, demonstrációs eszközöket biztosítunk önköltségi áron, a vállalt forgalmi tervszámok elérése esetén pedig forgalmi visszatérítést biztosítunk.” – fogalmazta meg a program legfontosabb előnyeit Élő András a D-Link Magyarország ügyvezetője. „Nagyvállalati ügyfeleink nem elégednek meg switcheink, tűzfalaink és más hálózati eszközeink kiváló minőségével és teljesítményével, ugyanezt várják el a szolgáltatási oldalon is, ezért örülünk annak, hogy várakozásainkat meghaladó számú korábbi és új partnerünk csatlakozott a programhoz.”

Partner+ Partnereink listája megtalálható a www.dlink.hu weboldalon a Kereskedőlista megfelelő almenüjére kattintva.
Kulcsszavak: hálózat D-Link-hu

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A BASF a sikeres Ethernet-APL kísérletet követően az ABB-t választotta zöldmezős projektjeihez

A BASF első európai zöldmezős Ethernet Advanced Physical Layer (Ethernet-APL) projektjének részeként az ABB-t választotta az elosztott vezérlőrendszerekhez (DCS).

2024. május 14. 11:40

A MOL nyerte a funkcionális átalakítás nagydíját az SAP Quality Awards versenyen

Az üzleti transzformáció a folyamatosan változó környezetben elengedhetetlen. Az SAP éppen ezért immár tizennegyedik alkalommal díjazza azokat az üzleti átalakítást megvalósító vállalatokat, amelyek élen járnak a változásban, és jó példaként szolgálnak a sikeres bevezetésben. Az SAP Quality Awards egyik nagydíját idén a magyar MOL nyerte el. 

2024. május 13. 17:40

K&H: ismét a legjobb digitális bank Magyarországon

A K&H Csoport az egymást követő második évben, 2024-ben is elnyerte a neves brit pénzügyi szaklap, a Global Banking and Finance Review „Legjobb Digitális Bank Magyarországon” díját. Az indoklásban a K&H innovatív digitális pénzügyek terén játszott úttörő szerepét emelték ki, különös tekintettel a világszínvonalú és könnyen kezelhető mobilbankra, valamint a hozzá kapcsolódó, a szektorban itthon elsőként beszédhanggal is és magyarul kommunikáló digitális pénzügyi asszisztensre, Kate-re. 

2024. május 13. 14:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36