Cisco Magyarország: nyolctagú új menedzsment

Kovács Attila, 2006. szeptember 5. 13:46
2007-es pénzügyi évének évnyitó sajtótájékoztatóját tartotta a mai napon a Cisco Systems Magyarország. A rendezvényen Papp István, a Cisco Systems Magyarország új ügyvezető igazgatója ismertettea BellResearch a napokban közzé tett Magyar Infokommunikációs Jelentéséhez kapcsolódó Cisco piaci stratégiát, illetve bemutatta a vállalat nyolc tagú új menedzsmentjét.
Papp István, aki  (34) hét éve dolgozik a Cisco magyarországi leányvállalatánál és aki a regionális vezetői feladatokat kapott Budafoki Róbert helyébe lépett, örömmel számolt be, hogy a cégnél az elmúlt 12 hónap alatt 30%-kal növelték a létszámot. Az új menedzsment csapatban a korábbi vezetésből mindössze Tázló József, műszaki igazgatót találjuk. A nagyvállalati üzletágat Rékasi Tibor, a szolgátatói üzletágat (a Magyar Telekom kapcsolatokért felelve) Dalos Ottó vezeti, az értékesítési partnerekért Englóner Gyula, a marketing tevékenység irányításáért Vass Gábor felel, az államigazgatási üzletág kereskedelmi igazgatója György László, míg a kkv-szektor ügyeinek az irányítását Sallai Attila látja el a vezetésben.

Papp István a Cisco által követett négy megatrendet emelt ki: digitalizálódást, virtualizálódást, mobilitást és a digitális tartalom személyessé válását. Tázló József megemlítette, hogy a vezeték nélküli internet költséghatékony kiépítésére a Cisco rendelkezik olyan alkalmas (Cisco Mesh Network) megoldással, amelyet rövidesen a szolgáltatóknak és a kkv szektor részére is felajánl a vállalat.

A Prím Online új, költséghatékony pénzügyi konstrukciók megteremtésére/meglétére vonatkozó kérdésére válaszolva, Papp István és Sallai Attila elmondták, hogy a Cisco kidolgozott a magyar kkv és lakossági szektorokban is alkalmazható, előnyös pénzügyi megoldást, továbbá belső szervezetüket is arra ösztönzik, minél nagyobb számú ügyfélhez, minél gyorsabban jussanak el erről szóló üzeneteik. A korszerű internetes megoldások a jelenleginél jóval szélesebb körű elterjesztése céljából a kkv szektorban  menedzselt szolgáltatásokkal is a felhasználók rendelkezésére áll a cég. 
Kulcsszavak: Cisco-hu

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új eszközt kínál az épületek dekarbonizációjához a Schneider Electric

Több millió dolláros megtakarítás, az energiahatékonysági és szén-dioxid-kibocsátás csökkentését célzó beruházások megtérülésének még pontosabb kiszámítása az épületek felújítása során – többek között ezt kínálja a Schneider Electric új megoldása. A „Building Decarbonization Calculator” elkészítéséhez közel félmillió épület adatait használták fel. 

2024. szeptember 28. 16:59

Az európaiak csupán 15%-a tudja, hogyan fordíthatja az AI-t a mindennapi élet javára

A Samsung legfrissebb kutatása* rámutat, hogy az európaiaknak csak töredéke érzi magát biztosnak abban, hogy képes használni az AI-t a mindennapokban. A tíz európai országban, több mint 11 000 résztvevő megkérdezésével végzett felmérés szerint a válaszadók több mint fele szeretné, ha az AI egyszerűsítené az életét (53%), fokozná a szórakozási lehetőségeket és javítaná az életminőséget: a takarítás és az időmegtakarítás a prioritások közé tartozik. A válaszadók 42 százaléka örülne, ha az AI segítené az intelligens otthoni eszközök hatékony összekapcsolódását.

2024. szeptember 28. 15:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Éppen most robban a hazai előfizetéses e-kereskedelem

2024. szeptember 24. 15:10

Ezek a MI legnagyobb veszélyei az oktatásban

2024. szeptember 17. 11:37

Techóriások özönlöttek a Városligetbe

2024. szeptember 13. 17:00

Belföldön az elmúlt 2 évben megduplázódott a nyári adatforgalom

2024. szeptember 9. 13:10