Késhet a Vista!

Genda Csongor Zoltán, 2006. október 2. 18:08
Az eredeti ütemtervnek megfelelően a Microsoft jó egy hónap múlva kellene leszállítsa következő generációs operációs rendszerét üzleti partnereinek, azonban elképzelhető, hogy ez nem történik meg az előre meghatározott időben.
A redmondi konszern már szeptember legelején elérhetővé tette a Release Candidate 1-et (a végleges változat előtti utolsó kiadás), azonban ennek ellenére még nem fejeződött be a tesztelési periódus. David Bradshow, az Ovum piackutató intézet egyik vezető elemzője azon véleményének adott hangot ezzel kapcsolatban, miszerint ha további komoly hibákat fedeznek fel a tesztelők vagy fontos kompatibilitási problémák kerülnek napvilágra a közeljövőben, akkor nem biztos, hogy a vállalat időben ki tudja hozni a Vistát.

David Vronay, a Microsoft Windows részlegének egyik vezető fejlesztője elmondta, hogy a kisebb hibák semmi esetre sem vezethetnek csúszáshoz, ugyanis azokat gyorsan lehet orvosolni. Azt viszont már nem tudta megerősíteni a szakember, hogy az RC1 volna a végleges változat előtti utolsó kiadás, ami arra enged következtetni, hogy talán ezt követi még egy újabb tesztverzió is. Ha ez megtörténik, akkor viszont az üzleti felhasználókhoz nem érkezik meg időben az operációs rendszer, ám ez hatással lehet a januári premierre is.
Kulcsszavak: Microsoft Windows Vista

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59