Intel Core 2 Duo-s ThinkCentre asztali számítógépek a Lenovo-tól

forrás Prim Online, 2006. október 6. 08:37
A Lenovo bemutatta néhány új asztali számítógépét, köztük az Intel vPro technológiájával érkező ThinkCentre M55p-t, amely az iparág legújabb fejlesztéseit a megbízhatósággal és a funkcionalitással egyesíti egy tartós és időtálló házban. Az új M55p egyike a ThinkCentre gépek azon két családjának, amely először tartalmazza az Intel Core 2 Duo processzorát, hatalmas teljesítményt, a korábbiaknál is nagyobb biztonságot és a menedzselhetőséget segítő automatikus eszközöket nyújtva a vállalati felhasználóknak.
A két, Core 2 Duo-s ThinkCentre gépcsalád tagjai, az M55p, M55, M55e, A55 és az A53 a csúcsot jelentik a jelenlegi processzortechnológiában, grafikában és dizájnban, miközben mindezt a legalacsonyabb költségtényezővel kombinálják. Az M és A jelzésű ThinkCentre gépek nagyfokú stabilitást, iparágvezető szolgáltatási és támogatási hátteret nyújtanak és támogatják a közös szoftver image-et a könnyű menedzselhetőség érdekében.

A felhasználói élmény növelése érdekében az új gépek a felhasználót a rendszer karbantartásában segítő ThinkVantage technológiákkal érkeznek, nagyban csökkentve a költség- és időígényes segélyhívásokat. Az ImageUltra Builder és a  ThinkVantage System Migration Assistant könnyebbé és hatékonyabbá teszi az átállásokat az IT-részleg számára. A ThinkVantage Productivity Center által szolgáltatott rengeteg információ segít beállítani, megérteni, üzemeltetni és bővíteni a ThinkCentre gépeket. Mindegyik M és A szériás ThinkCentre gép rendelkezik azzal a “Rescue and Recovery” rendszerrel, amely minden szoftver meghibásodás esetén segít a gép gyors életre keltésében.

A ThinkCentre M szériába tartozó, Intel vPro platformmal érkező M55p az Intel Active Management és virtualizációs technológiáival a távolról történő PC üzemeltetés magasabb szintjét képviseli. Az M55p ThinkVantage funkcióival az IT-menedzserek távolról is hozzáférhetnek a PC-hez, még abban az esetben is, ha az ki van kapcsolva, vagy a rendszer nem válaszol. Így a cégek teljes mértékben megoldhatják ThinkCentre gépeik menedzselését, ideértve az azonnali rendszerfrissítéseket és a teljes PC parkon átívelő ellenőrzés lehetőségét is.

A ThinkCentre M sorozatának gépei emellett a ThinkVantage Client Security Solution-nal vannak ellátva, amely nagyobb biztonságot nyújt, megvédve a vállalat olyan létfontosságú információit, mint jelszavak, kódkulcsok és elektronikus igazolások. A Rescue and Recovery az Antidote Delivery Manager segítségével lehetővé teszi a biztonsági frissítések azonnali telepítését még kikapcsolt számítógép esetén is.

Mindegyik M- és A-szériás ThinkCentre géphez választható az Intel Core 2 Duo, Pentium D, Pentium 4 vagy Celeron D processzora. A szerszám nélkül cserélhető meghajtók, adapterkártyák és az acél váz tovább növeli az M- és A-szériás ThinkCentre gépek egyszerűségét, hisz lehetővé teszik, hogy gyors javítások vagy bővítések esetén könnyen hozzáférjenek számítógépük alkatrészeihez. Mindkét termékcsalád kompatibilis a Microsoft Vista-val, és úgy tervezték, hogy támogassa a jelen és a jövő szoftvereit a maximális rugalmasság érdekében.
Kulcsszavak: PC Lenovo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50