Új otthoni noteszek a Fujitsu Siemenstől

forrás Prim Online, 2007. március 12. 13:16
A Fujitsu Siemens Computers új, stílusos otthoni noteszgépeivel a felhasználók a mobilitás teljes szabadságát élvezhetik munka és játék közben.
AMILO Xi 1554

A legújabb grafikus technológiával felszerelt AMILO Xi 1554 főként a technikai újdonságok kedvelői számára jelent tökéletes választást. Az ATI Mobility Radeon X1900 grafikus kártya és a rendkívül nagy felbontású, 17 hüvelykes LCD CrystalView kijelző által nyújtott élénk, telt színek hihetetlenül valószerűvé teszik a filmnézés és a játék élményét, valamint a fotók megjelenítésére, és a többi számítógépes feladat elvégzésére is tökéletes megoldást jelentenek.

A munkavégzés sebességét Intel Core 2 Duo processzorok és az Intel Centrino Duo mobil technológia fokozzák. Az integrált vezeték nélküli LAN-nak és a beépített Bluetooth 2.0 technológiának köszönhetően a felhasználó vezetékes csatlakozás nélkül is hozzáférhet az internethez, lehívhatja e-mailjeit és elvégezheti adatai szinkronizálását.

A sokféle digitális felülettel rendelkező AMILO Xi 1554 noteszgépet rendkívül könnyű televízióhoz, fényképezőgéphez és más külső multimédiás eszközhöz csatlakoztatni. Az új modell előtelepített Microsoft Windows Vista Premium operációs rendszert tartalmaz és távvezérlővel egyszerűsíti a tárolt multimédiás anyagok elérését.

Az AMILO Xi 1554 rendkívüli teljesítménnyel támogatja valamennyi adathordozó kiváló minőségű lejátszását. A gép Magyarországon 2007 áprilisában kerül piacra, bruttó 400.000.- Ft-os végfelhasználói ártól.

AMILO Xa 1526

A nagy teljesítményű otthoni noteszgépek fejlesztésében új korszakot nyit a Fujitsu Siemens Computers fantasztikus multimédiás erőgépe, az AMILO Xa 1526. A lenyűgözően elegáns, fekete-fémszínű noteszgép felhasználója nagy felbontásban élvezheti a filmeket, játékokat, képeket, és kiváló minőségben játszhatja le zeneszámait.

A 17 hüvelykes CrystalView LCD-kijelző nagyszerű vizuális minőséget nyújt, az nVidia GeForce 7600 Go grafikus vezérlővel pedig hihetetlen élmény a játékfuttatás és a videók megtekintése. A noteszgép könnyen csatlakoztatható bármilyen televíziókészülékhez és a tökéletes mozi-hatás érdekében távvezérlővel is irányítható. Az integrált vezeték nélküli LAN-nal a felhasználó egyszerűen elérheti az internetet, a BluetoothŽ 2.0 technológiával pedig mobiltelefonnal, fejhallgatóval és más eszközökkel is csatlakozást létesíthet.

A stílusos AMILO Xa 1526 egyszerű csomagban kínál kimagasló teljesítményt – tökéletes mindazok számára, akik kevéssé mozognak otthonosan a technológia világában, mégis szívesen vennének igénybe fejlett használati jellemzőket. A készülék áprilistól Magyarországon is megvásárolható lesz, bruttó 300.000.- Ft-os végfelhasználói ártól.

AMILO Si 1848+u

A Fujitsu Siemens Computers a divatrajongók számára alkotta meg szupervékony AMILO Si 1848+u noteszgépét, amely karcsú kialakítása dacára a legújabb technológiákkal dolgozik. Az elegáns, ezüst színű fémházba szerelt, különleges „halk üzemmódban” is működő laptop mindenütt magához vonzza a tekintetet.

Az 5 órára bővített akkumulátor-üzemidejű, IntelŽ CentrinoŽ Duo mobil technológiával ellátott laptop tökéletes a mobil munkavégzéshez és játékhoz. A beágyazott UMTS, BluetoothŽ 2.0 és az integrált vezeték nélküli LAN technológiának köszönhetően egyszerűen csatlakozik az internethez, és támogatja az e-mailek küldését és fogadását. Így gazdája út közben is zavartalanul tarthatja a kapcsolatot barátaival.

A rendszer többféle digitális interfészen keresztül csatlakozhat a digitális fényképezőgépekhez, mobiltelefonokhoz és más multimédia-eszközökhöz. 15,4 hüvelykes CrystalView kijelzője élesen, nagy részletezettséggel jeleníti meg a képeket. Az AMILO Si 1848+u tökéletes partner a mobil munkavégzéshez.
Már hazánkban is kapható, bruttó 350.000.- Ft-os végfelhasználói áron, Intel C2D T5500 CPU, 1GB RAM, 120GB SATA HDD, Windows XP Home konfigurációban.
Kulcsszavak: notebook Fujitsu Siemens

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50