Minden egyben tárolórendszer a HP-től

Széll Zoltán, 2007. április 22. 13:39
A HP két új vezetőt nevezett ki a kis- és közepes vállalkozások (kkv) piacért felelős csapatába, valamint bemutatott egy, a kkv-piacra szánt AiO (All-in One = minden egyben) tárolórendszert és tárolófelügyelő szoftvert, amelyek segítik az ügyfeleket a tároló környezeteik költségének és bonyolultságának a csökkentésében.
A HP Technology Solutions Group részlegének a kkv-piaci tevékenységéért felelős igazgatójaként Urs Renggli (42) fogja koordinálni a tároló, szerver, szoftver és szolgáltatás üzleti egységeket, annak érdekében, hogy megbízható, megfizethető és egyszerűen kezelhető megoldásokat kínáljanak az ügyfeleknek.

A StorageWorks üzleti egységen belül igazgatóként Harry Baeverstad (54) lesz a felelős a kkv-termékstratégiáért és a piacra lépési programokért.

A HP StrorageWorks 1200 All-in-One Storage System (HP AiO 1200, minden egyben) a legújabb tagja a HP egyszerűen kezelhető, kkv-knak kínált tárolórendszer-családjának. Az integrált rendszert olyan informatikai szakemberek által kezelhetőnek tervezték, akik nem rendelkeznek speciális tárolóismeretekkel.

A HP Storage Essentials Standard Edition Storage Resource Management (SRM) szoftver, amely egyetlen, biztonságos webfelületen keresztül kezelhető, automatikussá teszi a bonyolult, manuális feladatok végrehajtását és javítja az informatikai erőforrások kihasználását.

HP StorageWorks 1200 All-in-One (minden egyben) tárolórendszer

A HP AiO1200 segíti az ügyfeleket abban, hogy megosszák, menedzseljék és védjék a gyorsan növekvő számú állományaikat és alkalmazásaikat. Problémamentesen egyesíti a fájlszerver, a megosztott tárolótömb és az adatvédelem funkcióit.

A HP AiO1200 tárolószerver 2U (88 mm) magas készülékháza a korábbiaknál nagyobb tárolókapacitást kínál a felhasználóknak. A 12 meghajtót befogadó tömb nagy teljesítményű vezérlője révén a tárolóhely lefoglalása nagymértékben alkalmazkodik az üzleti igényekhez. Az AiO Storage Manager támogatja a különböző típusú meghajtók egyidejű használatát, így az ügyfelek kihasználhatják a soros ATA (SATA) meghajtók költséghatékonyságát és a SAS (soros csatolású SCSI) meghajtók sebességét és megbízhatóságát.

Az All-in-One Storage Manager a Microsoft Exchange 2007 felhasználókat egy varázslóval támogatja az üzembe helyezésben és a migrációban, így a közvetlenül a kiszolgálókhoz illeszkedő tárolásról a hálózati tárolásra való átálláshoz csupán 10 egérkattintás kell. A 32 és 64 bites Windows Server 2003 szerverek környezetében felkészíthető az iSCSI protokoll alapú tárolásra. Az üzembe helyezést és a migrációt támogató varázslók segítik az adminisztrátorokat abban, hogy rugalmasan az egyedi alkalmazások tárolási igényeinek megfelelően elegyítsék a meghajtótechnológiákat.

Ezen kívül az ügyfelek teljes tároló infrastruktúráját menedzselhetik az All-in-One Sotarage Manager-rel a HP StorageWorks Modular Smart Array tárolókra kiterjesztett támogatásnak köszönhetően.

A HP AiO1200 tárolóba legfeljebb 12 SATA vagy SAS meghajtó dugaszolható, maximum 9 TB összkapacitással. Az új tárolót elsősorban a HP világszerte több mint 145 ezer viszonteladóból álló partnerhálózatán keresztül fogja értékesíteni. Az AiO1200 a Microsoft Windows Strorage Server 2003 R2-vel és a Microsoft iSCSI Software Target szoftverrel dolgozik, elősegítve, hogy a kis- és közepes méretű szervezetek is nagyvállalati kategóriájú tárolótechnológia alkalmazásával növeljék a termelékenységüket és hatékonyságukat.
Kulcsszavak: tároló szerver HP

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Zyxel Networks fokozza a kiberbiztonságot, hogy megfeleljen a NIS2 irányelvnek

Tekintettel a kiberfenyegetések növekvő gyakoriságára és összetettségére, az EU 2016 óta hatályos NIS-irányelve ma már nem felel meg mindezeknek. Az új iteráció, amely 2024. október 18-án lép életbe, lehetőséget kínál a kiberbiztonsági erőfeszítések fokozására. A Zyxel Networks, a biztonságos, mesterséges intelligencia és felhőalapú hálózati megoldások egyik vezető szolgáltatója olyan termékeket kínál, amelyek megfelelnek az NIS2 irányelv követelményeinek, és hatékony védelmet nyújtanak a fejlett támadásokkal szemben.

2024. április 27. 12:10

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

A Thermaltake bemutatja a háromféle GPU-elrendezést támogató közepes toronyházát

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkájának, CTE E600 MX közepes toronyháza fekete, hófehér és hortenziakék változatban is elérhető. A CTE E600 MX a CTE-sorozat legújabb kiegészítése, egy kétkamrás közepes toronyház, amely a Thermaltake innovatív CTE-kialakítását örökölte, ami a központi hűtési hatékonyság (Centralized Thermal Efficiency) rövidítése, és a kritikus alkatrészek magas szintű hűtési teljesítményének biztosítására összpontosít. Ráadásul a CTE E600 MX háromféle GPU-elrendezési lehetőséggel és cserélhető, kettős előlapi kialakítással rendelkezik, maximális rugalmasságot kínálva a felhasználóknak gépük testreszabásához.

2024. április 23. 13:06

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50