Illinois állam az Adobe LiveCycle ES mellett döntött

forrás Prim Online, 2007. július 15. 08:43

Az állampolgárok érdekeit szem előtt tartva Illinois kormányzata az Adobe LiveCycle ES alkalmazást választotta az állami hivatalok munkafolyamatainak automatizálására.

Az Adobe bejelentette, hogy az egyesült államokbeli Illinois állam szabványosította az Adobe LiveCycle ES megoldást, amelynek következtében több mint 60 állami hivatal és 3800 megyei, önkormányzati, valamint oktatási intézmény automatizálhatja papíralapú munkafolyamatait. Az illetékes minisztérium által bevezetett alkalmazás nagymértékben leegyszerűsíti a központi és helyi hivatalok mindennapos rutinfeladatait. A költségek csökkentése mellett az állampolgárok kiszolgálása a jövőben magasabb színvonalú és gördülékenyebb lesz.

Az állami hivatalok az elektronikus űrlapok segítségével akár olyan nagyobb kaliberű projekteket is lebonyolíthatnak, mint a közbeszerzési eljárások, amelyek összértéke Illinois-ban megközelíti a 10 milliárd dollárt. Az adminisztráció visszaszorítása lehetővé teszi, hogy mindenki a projekt lényegi elemére koncentráljon, legyen szó akár közbiztonságról, oktatásról, egészségügyről vagy szociális ellátásról.

Az állami intézmények által kibocsátott Adobe PDF űrlapok elektronikus úton kitölthetők és aláírhatók az ingyenes Adobe Reader szoftverrel, majd online visszajuttathatók a hivatalhoz. Ahogy Maureen O’Donnell, az illinois-i CMS igazgatója is elmondta, mindez időt, energiát és pénzt spórol meg az állami szerveknek és az állampolgároknak.


szoftver.hu

Kulcsszavak: e-government Adobe pdf

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36