Adobe kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Adobe

Közös akciót hirdetett a Panasonic és az Adobe

Közös akciót hirdetett a Panasonic és az Adobe, amelynek keretében azok, akik 2016. december 31-ig Lumix G80-as fényképezőgépet vásárolnak, egy éves Adobe Creative Cloud hozzáférést kapnak, amely tartalmazza a Lightroom és a Photoshop CC használatát is. Az ajánlat a FotoPlus, a Digifénykép.hu, a Video-Part, a Tripont és a 220volt üzleteiben érhető el.

2016. december 8. 15:35

Búcsúznak az Adobe dobozos verziói

Az Adobe új termékpolitikájának értelmében rövid időn belül megszünteti dobozos termékverzióinak értékesítését. A jövőben a professzionális Adobe szoftverek kizárólag licences, illetve felhőalapú szolgáltatás keretében lesznek elérhetők.

Kulcsszavak: multimédia Adobe
2014. február 23. 09:31

Új Toshiba TUM-32PRO1 Ultra HD monitor

A Toshiba bejelentette stílusos, 32 hüvelykes képátlójú, TUM-32PRO1 típusjelű Ultra HD monitorát, melyet kifejezetten kreatív szakemberek számára fejlesztettek ki. Az Adobe színskála 99%-át támogatja, ez kristálytiszta, kiváló minőségű megjelenítést eredményez. A többféle megjelenítési üzemmód és a nagy betekintési szögű 4K-s panel révén a monitor fényképek és videók szerkesztéséhez, tervezési feladatokhoz kiváló.

 

2014. február 6. 14:28

Kibertámadás érte az Adobe-ot

Az Adobe tegnap közölte, hogy hackertámadás áldozata, melynek során mintegy 2,9 millió felhasználó adatait lopták el.

2013. október 4. 12:34

Adobe Creative Cloud: fontos frissítések

Az Adobe Systems fontos frissítést jelentett be az Adobe Creative Cloud kreatív felhőszolgáltatáshoz. A mai napon zajló Create Now internetes rendezvény keretében a vállalat bejelenti, hogy a Creative Cloud tagjai mostantól több mint egy tucat új, exkluzív Adobe Photoshop szolgáltatáshoz férhetnek hozzá.

2012. december 12. 12:00

Frissítések az Adobe médiaoptimalizációs technológiájához

Az Adobe Systems jelentős frissítéseket jelentett be az Adobe AdLens felhőalapú, médiaoptimalizációs technológiájához. Az AdLens, a keresési, vizuális és közösségi hirdetések egységes kampányként történő kezelését és optimalizálását biztosító első integrált platform, mostantól gördülékeny adatintegrálást kínál az Adobe SiteCatalyst termékkel.

2012. október 3. 10:41

Adobe: új felhőszolgáltatásokat tartalmazó Acrobat XI szoftver

Az Adobe bejelentette a felhőszolgáltatásokat biztosító Adobe Acrobat XI szoftvert, amely új és nagy teljesítményű megoldást kínál napjaink összetett dokumentumkezelési kihívásaira. Az iparági szabványnak számító PDF-szoftverben már elérhető a teljes körű PDF-szerkesztés és a Microsoft PowerPoint formátumba történő exportálás, könnyen kezelhető érintőfelületet biztosít a táblagépeken, valamint új, beépített felhőszolgáltatásokat kínál, beleértve a kifinomult internetes szerződéskötésre kifejlesztett Adobe EchoSign szolgáltatást, valamint az űrlapkészítésre, adatgyűjtésre és -elemzésre szolgáló Adobe FormsCentral szolgáltatást.

2012. október 2. 08:36

Adobe Edge Tools & Services szoftvercsalád webfejlesztőknek

Az Adobe Systems Create the Web eseményén bejelentett egy innovatív eszköz- és szolgáltatáskészletet, amelynek segítségével a tervezők és fejlesztők egyszerűbben hozhatnak létre megragadó webhelyeket, digitális tartalmakat és mobilalkalmazásokat a legújabb webes technológiák, többek között a HTML5, a CSS3 és a JavaScript használatával.

Kulcsszavak: Adobe webfejlesztés
2012. szeptember 25. 10:44

Adobe Photoshop Elements 11 és Adobe Premiere Elements 11

Az átdolgozott felhasználói felületek és az innovatív szolgáltatások megkönnyítik a fényképek és a videók szerkesztését, rendszerezését és megosztását.

2012. szeptember 25. 08:41

Nyári Adobe workshopok

Az Adobe Systems 2012. július 25-én és 26-án neves hazai szakemberek közreműködésével, valamint a Telenor és a HP Magyarországgal együttműködésben két interaktív workshop keretében bemutatja a média-előállítás és -megosztás aktuális módszereit, eszközeit és ezek technikai hátterét.

Kulcsszavak: Adobe oktatás Photoshop
2012. július 19. 14:49

Adobe Digital Analytics csomag nagy mennyiségű adat feldolgozásához

Már elérhető a Digital Analytics csomag, amely hat, az Adobe Digital Marketing Suite termékcsomag részét képező terméket tartalmaz. A Digital Analytics csomag segítségével az e-marketing szakemberek a webes elemzéseken túllépve gyorsan hozhatnak létre és oszthatnak meg a gyakorlatban hasznosítható elemzéseket a különböző ügyfél-kommunikációs forrásokból – többek között közösségi oldalakról, video- és mobiltartalmakból, e-mail üzenetekből, online kérdőívekből, CRM-rendszerekből és hirdetési hálózatokból – származó, egyre nagyobb mennyiségű adat felhasználásával.

Kulcsszavak: marketing Adobe
2012. május 16. 12:47

Creative Cloud szolgáltatást indít az Adobe

Az Adobe bemutatta az Adobe Creative Cloud szolgáltatást, mely a kreatív alkotások elkészítésének, megosztásának és eljuttatásának központi eleme, amely a hatékony Adobe Creative Suite 6 szoftverekre, és az iparág meghatározó tervezési, webes, videó és digitális képalkotási eszközeit kínálja.

2012. április 23. 08:59

Adobe Photoshop CS6 és CS6 Extended

Az Adobe bejelentette az Adobe Photoshop CS6 és Photoshop CS6 Extended szoftvereket, a professzionális digitális képfeldolgozás egyértelmű mércéjének számító alkalmazások új főverzióit. A Photoshop CS6 Extended a Photoshop CS6 korszerű szerkesztési, elrendezési és grafikai tervezési képességei mellett fejlett 3D tervezőeszközöket, kép- és videoszerkesztési, illetve mennyiségi elemzési szolgáltatásokat is biztosít.

2012. április 23. 08:50

A Photoshop CS6 béta már elérhető

Az első jelentős kiadás 2010. április óta, számos új szolgáltatással és jelentős teljesítménybeli fejlesztésekkel.

2012. március 22. 09:49

Megjelent az Adobe Photoshop Lightroom 4

A Lightroom 4 kifinomult technológiákat vezet be, amelyekkel a felhasználók jobb minőségű árnyék- és csúcsfényfeldolgozást érhetnek el, fotókönyveket készíthetnek, további helyi korrekciós vezérlőelemeket használhatnak, és kihasználhatják a továbbfejlesztett videotámogatás előnyeit.

Kulcsszavak: Photoshop Adobe
2012. március 6. 14:35

Adobe Photoshop Lightroom 4 nyilvános bétaverzió

A bétaverzió kifinomult technológiája az árnyékok és csúcsfények kiváló feldolgozását biztosítja, kibővített kezelési képességeket kínál, beleértve a továbbfejlesztett DSLR videotámogatást, valamint gyönyörű fotókönyvek készítését teszi lehetővé közvetlenül a Lightroom szoftveren belül.

2012. január 10. 10:40

Akár 80%-os kedvezmény Microsoft és Adobe szoftverekre

Az illegális másolás helyett megéri a törvényes utat választani: a szoftvergyártókkal együttesen létrehozott www.legalo.eu oldalon most minden eddiginél olcsóbban lehet szoftvereket vásárolni.

Kulcsszavak: felhszoft Adobe Microsoft
2011. szeptember 20. 12:10

Photoshop Elements különleges kiadása a Mac App Store-ban

Az Adobe Systems bejelentette az Adobe Photoshop Elements 9 Editor megjelenését a Mac App Store áruházban, így a Mac felhasználók mostantól ezzel a hatékony, ugyanakkor könnyen használható fényképszerkesztővel készíthetnek lenyűgöző képeket.

Kulcsszavak: Mac Photoshop Adobe
2011. július 21. 08:49

Elektronikus aláírás szolgáltatót vásárolt az Adobe

Az Adobe Systems bejelentette, hogy megvásárolta az EchoSign vállalatot, amely az elektronikus aláírások és az aláírás-automatizálás egyik vezető, webes alapú szolgáltatója. Az EchoSign egy úttörő megoldás az elektronikus aláírások kezelése terén, amely az Adobe dokumentum-megosztási szolgáltatásokat kínáló platformjának egyik fő alkotóelemévé válik, hogy biztonságosan oszthasson meg dokumentumokat általános hozzáféréshez, ellenőrzéshez vagy jóváhagyáshoz.

Kulcsszavak: e-signo +céginfo Adobe
2011. július 19. 13:30

MWC: Az Adobe a Flash Player és az AIR széleskörű mobil alkalmazásáról számolt be

Barcelonában, a Mobile World Congress rendezvényen az Adobe bemutatta a Flash Player 10.2-t és bejelentette, hogy a fejlesztők és a tartalomszolgáltatók mostantól telepíthetik az Adobe AIT alkalmazásokat  Android és iOS rendszerű intelligens telefonra és táblaszámítógépre. 

2011. február 14. 14:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

Az IKEA Magyarország elindította az IKEA Kreativ elnevezésű új eszközt, amely a legmodernebb technológiát használja a lakberendezési tervezéshez. Az eszköz minden vásárló számára elérhető mobilalkalmazásban és az IKEA.hu weboldalon. Az IKEA Kreativ rendkívül egyszerűen használható, és arra ösztönzi a vásárlókat, hogy használják ki kreativitásukat. Valósághű interaktív terveken keresztül mutatja meg, hogyan fognak kinézni az egyes bútorok az otthoni környezetben.

2024. május 15. 17:52