felhszoft kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: felhszoft

"Terroristafigyelő" szoftvert tesztel a francia vasút

A terroristák kiszűrésére alkalmas viselkedéselemző szoftvert tesztel a francia vasúttársaság. Ha beválik a rendszer, az SNCF mind a negyvenezer biztonsági kamerájára telepíthetik a rendszert.

Kulcsszavak: terror felhszoft
2015. december 18. 13:23

Legyőzhetetlen pókerprogramot fejlesztettek

Legyőzhetetlen pókerprogramot fejlesztettek kanadai kutatók. A tudósok szerint az algoritmus úgy játssza a póker népszerű verzióját, a Texas Hold'emet, hogy sosem hibázik. A szinte tökéletes stratégia hasznos lehet többek között a biztonsági berendezéseknél.

Kulcsszavak: felhszoft póker
2015. január 11. 14:46

Adóelkerülést kiszűrő szoftvert kínál Közép-Európának a BAE Systems

A szlovák kormány márciusban elkezdte alkalmazni a BAE Systems felderítő szoftverjét, amely már az első hónapban behozta az árát, a következő hat hónapban pedig több mint 500 millió euróval növelte az adóbevételeket.

2015. január 3. 09:55

Nem látnak rá többé a monitorra

Elég csak pár percre őrizetlenül hagyni a számítógépet, laptopot és a túl kíváncsi kollégák, ismerősök, vagy az információkra vadászó hackerek máris kutakodhatnak a gépben. Készült megoldás.

2014. november 12. 14:27

A hatékonyságot javítják a Dell PC-piaci újdonságai

„A vállalatok nem jobb asztali számítógépeket vagy szoftveralkalmazásokat várnak tőlünk, inkább azt, hogy segítsünk a hatékonyságuk javításában, a problémáik megoldásában és a még jobb üzleti eredmények elérésében. Éppen ezen a területen fejleszt a Dell.”

2014. november 10. 17:11

Építőipari tervdokumentációs szoftvert fejleszt a Bifarma Kft.

A nemzetközi szinten is újdonságnak számító projekt célja egyrészt egy tervelemzési szoftver fejlesztése, amely egyebek között képes az építőipari tervek és szöveges dokumentumok grafikus megjelenítésére. Létrehoznak egy úgynevezett SaaS szolgáltató központot is...

2014. február 15. 08:38

Karácsonyi tippek a Microsofttól

Habár a karácsony mindig sok feladattal és felkészüléssel jár, mégis számos család életének központi eseménye. Az elmúlt néhány évben már a technológia is sokat segít abban, hogy a karácsony minél kevésbé az idegeskedésről, és minél inkább az örömről, a boldog együttlétről szóljon. A Microsoft ezért számos programot ajánl a felhasználók figyelmébe, amelyek valamilyen módon szebbé tehetik a szeretet ünnepét.
 

2013. november 23. 08:23

Jelentős megtakarítást hozott a SkyCourt építésénél a magyar fejlesztésű statikai szoftver

A magyar fejlesztésű ConSteel statikai szoftvernek köszönhetően a Budapest Airport új utasforgalmi csarnoka, a SkyCourt tervezésénél, megépítésénél 750 tonna acélt, 1800 munkaórát és 2 millió forint értékű energiát takarítottak meg - mondta Pintyőke Marcell, a Magyar Termék Nagydíjat nyert épület tervezését és kivitelezését is végző Kész Holding Zrt. marketing igazgatója szerdán sajtótájékoztatón Budapesten.

Kulcsszavak: felhszoft
2013. szeptember 5. 08:39

Az összes információ egy ingyenes alkalmazással az Olimpiákról

Az olimpiára készített ingyenes alkalmazást a világ vezető üzleti intelligencia fejlesztője, a QlikView. A Global Games App nevű ingyenes szoftverből gyakorlatilag bármit megtudhatunk az újkori Olimpiák történelméről, és egyéni érdeklődésünknek megfelelően saját statisztikákat, újszerű összefüggéseket is vizsgálhatunk. Kiderül például, előnyben van-e a vendéglátó ország, kik az esélyesek az egyes sportágakban, vagy milyen csúcsok születnek.

2012. július 26. 10:28

400 millió génkiolvasó szoftverfejlesztésre az Euroventures-től

„Dolgozni csak pontosan és szépen” lehetne a mottója annak a magyar szoftvermegoldásnak, amely nagyobb precizitással képes megmondani mit rejtenek a vizsgált emberi gének.

2012. június 1. 09:01

Füles iPad-re: magyar nyelvű skandi keresztrejtvény

A Sanoma Media Budapest legfrissebb hazai újdonsága a rendkívül népszerű, 55 éves múlttal bíró rejtvénymagazin iPad verziója, a Füles iPad keresztrejtvény. Az új app az első magyar nyelvű skandi keresztrejtvény-alkalmazás, különlegessége, hogy Retina-felbontásban készült el, így az új iPad képernyőjén is tűélesen jelennek meg a feladványok.

2012. április 27. 08:23

Sortpad: fotórendező lett az év alkalmazása

A Sanoma Media Budapest ismét kitüntette az Év Alkalmazását. A Smartmobil konferencián jelentették be, hogy az elmúlt év hazai alkalmazásterméséből a Genio Studio Kft. Sortpad nevű fotórendező alkalmazása a legjobb.

2012. április 2. 14:35

Skillage: program fiatalok infokommunikációs készségének mérésére

A Telecentre-Europe a Get Online Week 2012 kampány alkalmából egy új, fiataloknak szóló programot mutatott be. A Skillage egy online alkalmazás, mely a felhasználók munkaerő-piaci követelményekre való infokommunikációs felkészültségét méri fel egy rövid teszt segítségével.

2012. március 27. 08:45

Új programok látássérült emberek számára

Megjelent a JAWS 11.0 képernyőolvasó program és a MAGic 11.0 képernyőnagyító program 64 bites változata.

Kulcsszavak: felhszoft fogyatékosok
2011. november 28. 17:04

Megdöbbentő eredmények az illegális szoftverhasználatról

November 17-én tartja a Microsoft globális fogyasztóvédelmi napját, amely az illegális szoftverhasználat veszélyeire hívja fel a figyelmet immáron harmadik éve. A Harrison Group és a Lionbridge kutatásainak fókuszában az állt, hogy milyen veszélyekkel és hatékonyságvesztéssel járhat, ha valaki kalózszoftvert telepít a számítógépére. Magyarországon továbbra is magas az illegális szoftverek aránya, ám a jogtiszta beszerzés előnyeit egyre több felhasználó ismeri fel.

Kulcsszavak: felhszoft Microsoft
2011. november 17. 12:52

Automatikusan letölti és futtatja a szükséges alkalmazásokat a Fujitsu új alkalmazása

A Fujitsu olyan új platformtechnológiát fejleszt információs eszközök (PC-k, okostelefonok és táblagépek) felhasználóinak, amely automatikusan letölti, futtatja, majd törli az adott helyen és időben szükséges alkalmazásokat és adatokat.

2011. október 24. 12:25

Akár 80%-os kedvezmény Microsoft és Adobe szoftverekre

Az illegális másolás helyett megéri a törvényes utat választani: a szoftvergyártókkal együttesen létrehozott www.legalo.eu oldalon most minden eddiginél olcsóbban lehet szoftvereket vásárolni.

Kulcsszavak: felhszoft Adobe Microsoft
2011. szeptember 20. 12:10

Magyar szoftver Európa legígéretesebb start-upjai között

Nemzetközi versenyeken mérkőzik meg Európa legígéretesebbnek ítélt start-up vállalkozásaival a hazai fejlesztésű Mixgar. A berlini székhelyű, HackFwd inkubátorház versenye után, Bécsben, majd Kijevben is bemutatkozik a zenehallgatást forradalmasító szoftver.

2011. szeptember 16. 08:45

Csak egy városi legenda a szoftverek adásvételi tilalma

A SECOND HAND IT = Több mint alternatíva! címmel rendezett szakmai bemutatón Magyarország használtszoftver kereskedelmi piacának első szereplője, a magyar tulajdonú Licence Professional Kft. (LicencePro) üzleti partnereivel közösen mutatta be azokat a lehetőségeket, amelyekkel jelentős mértékben, akár 30-50 százalékkal
is csökkenthetők a vállalatok informatikai célú kiadásai.  

Kulcsszavak: felhszoft
2011. június 17. 14:12

Tervezze meg 3D-ben saját kertjét

Több mint 140 térburkolat-típus és különböző tereptárgy illeszthető be a Leier online kerttervező programmal, amellyel egyszerűen, gyorsan és kényelmesen el­ készíthető a kert, az udvar vagy egy köztér díszburkolatának terve, és mindez 3D-ben. Többféle mintakert, térkövek, virágtartók, rézsű- és szegélykövek tekinthetők meg, ki­ nyomtatható anyagkimutatással, és tovább­ küldési lehetőséggel is.

Kulcsszavak: felhszoft
2011. május 31. 16:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

A kvantumtechnológia áttörést hozhat a járműiparban és az orvostudományban is. A kvantumos jelenségek elsősorban az anyag legkisebb építőköveinek viselkedésében jelentkeznek. Ezek a parányi részecskék teljesen máshogy viselkednek, mint ahogy azt a hétköznapi életben megszoktuk. A kvantumos jelenségekre épülő kvantumtechnológia forradalmi változásokat hozhat a környezetünk érzékelésében és az információfeldolgozásban. A Bosch jelenleg a kvantumtechnológián alapuló első termékeinek fejlesztésén dolgozik, melyek az orvosi és a mobilitási területeken lesznek alkalmazhatók.

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

Ikonikus sporteseményekből – mint például az olimpia vagy a foci bajnokságok – idén nyáron sem lesz hiány. A szurkolók alig várják ezeket az eseményeket – nincsenek ezzel másként a kiberbűnözők sem, bár őket a versenyszellem vagy a közösség érzése a legkevésbé sem érdekli. A Foci EB és a 2024-es párizsi olimpiai játékok közeledtével az ESET biztonsági szakértői mutatnak 9+1 olyan esetet, amelyekben a kibertámadások áldozatai sportegyesületek, -események vagy a szurkolók voltak.

2024. június 12. 11:43