Sanoma-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Sanoma-hu

Új korszakot nyit a Sanoma a hazai e-kereskedelemben

Magyarország második legnagyobb médiavállalata, a Sanoma Media Budapest Zrt. egyedülálló stratégiával segíti mostantól a hazai e-kereskedelem fejlődését.

2014. április 15. 10:56

A Sanoma pályázatot hirdet a Citromail üzemeltetésére

Október 28-ig lehet pályázni a Sanoma Citromail.hu üzemeltetési pályázatára, ahol nem csupán az üzemeltetés a feladat, hanem a modernizálás, rugalmasabbá tétel is.

 

2013. október 8. 15:24

Dedikált vezetőkkel erősít a Sanoma Újmédia-divíziója

Több erőforrást rendel a Sanoma Media az Újmédia-divízió két legdinamikusabban növekvő tranzakciós oldalához, a Szallas.hu-hoz és a Profession.hu-hoz. A menedzsment átszervezésével járó fejlesztésektől a médiacég azt várja, hogy a zászlóshajóknak számító portfólióelemek az elmúlt évek növekedési ütemét a jövőben is tartani fogják.

Kulcsszavak: média CIO Sanoma-hu
2013. május 16. 09:52

Nemzetközi díjat kapott a Füles iPad alkalmazása

A Sanoma Media Budapest alkalmazását, a Füles iPad keresztrejtvényt díjazták a European Digital Media Awards 2013 pályázatán Londonban. A Tablet Publishing kategóriában ért el harmadik helyezést a magyar fejlesztésű applikáció.

2013. április 22. 09:30

Nők Lapja Café mobilalkalmazás az ünnepekre

Mobilalkalmazással készül az ünnepekre a Nők Lapja Café. A piacvezető női portál már iPhone, Android és WindowsPhone alkalmazásként is elérhető.

2012. december 17. 13:30

Különdíjas a Füles iPad keresztrejtvény

A Füles, hazánk egyik legrégibb és legkedveltebb keresztrejtvényének iPadre optimalizált, digitális verziója nyerte el Az Év Honlapja Márkázott digitális megoldások kategória különdíját.

2012. december 3. 08:38

Közelben.hu: A közelben lévő legjobb helyek a Sanoma új közösségi oldalán

A közösség véleményformáló erejére épít a Sanoma Media Budapest Zrt. újdonsága, a Közelben.hu (www.kozelben.hu) nevű oldal. Az oldal közvetlen tapasztalatokon alapuló értékeléseket, véleményeket mutat a legjobb helyek és szolgáltatók megtalálásához és kiválasztásához.

2012. október 25. 08:04

Mobilon is Olimpia

A Sanoma Media Budapest mobilmédia üzletága kifejlesztette a londoni olimpiai játékokkal kapcsolatos app-ot, amely a London Most! nevet viseli.

2012. július 23. 14:42

Német üzleti nagyszótár okostelefonra

Magyarország kereskedelmében Németország és Ausztria kiemelt szerepet tölt be. A német nyelv az üzleti életben szinte elengedhetetlen. Az új iPhone és iPad Német üzleti nagyszótár hasznos segédlet a vállalkozóknak és a kereskedőknek minden helyzetben.

2012. május 31. 15:23

Foci EB 2012 alkalmazás iPhone-ra és Android-ra

A Sanoma kiadó már egy hónappal a kontinensviadal kezdete előtt elérhetővé tette a Foci EB 2012 alkalmazást iPhone és Android okostelefonokra. A Foci VB iPhone-app 2010-es sikere már az első felhasználói visszajelzések és a letöltési adatok alapján is megismétlődni látszik.

2012. május 15. 11:42

A Mozi24 már Windows Phone-on is elérhető

Három nagy sikerű verzió után a Mozi24 alkalmazás a következő nagy esélyesnek tartott mobil operációs rendszerre is megjelent. A Sanoma Media Budapest applikációja ezzel valamennyi hazánkban jelenleg meghatározó mobilplatformon elérhetővé vált.

2012. május 14. 10:33

Füles iPad-re: magyar nyelvű skandi keresztrejtvény

A Sanoma Media Budapest legfrissebb hazai újdonsága a rendkívül népszerű, 55 éves múlttal bíró rejtvénymagazin iPad verziója, a Füles iPad keresztrejtvény. Az új app az első magyar nyelvű skandi keresztrejtvény-alkalmazás, különlegessége, hogy Retina-felbontásban készült el, így az új iPad képernyőjén is tűélesen jelennek meg a feladványok.

2012. április 27. 08:23

Sortpad: fotórendező lett az év alkalmazása

A Sanoma Media Budapest ismét kitüntette az Év Alkalmazását. A Smartmobil konferencián jelentették be, hogy az elmúlt év hazai alkalmazásterméséből a Genio Studio Kft. Sortpad nevű fotórendező alkalmazása a legjobb.

2012. április 2. 14:35

Y Magazin: iPad-férfimagazint indít a Sanoma

A most megjelent magazin azon férfiakhoz szól, akik érdeklődnek a csúcstechnika, az autók, a sport, a stílus, a pénzügyek, a jó zenék és minőségi italok iránt.

Kulcsszavak: média iPad Sanoma-hu
2012. február 20. 09:10

IMAGES: iPad-fotóalkalmazás és album a Sanomától

Megjelent az IMAGES iPad alkalmazás, amely páratlan fotósorozattal lepi meg az érdeklődőket.

Kulcsszavak: fotó Sanoma-hu iPad
2012. február 18. 14:17

Új vezető a Kirakat.hu és az Olcsobbat.hu élén

Jenei Péter a Kirakat.hu és az Olcsóbbat.hu vásárlást segítő portálok új vezetője. A szakember két és fél év után tért vissza a Sanoma Media Budapesthez.

Kulcsszavak: CIO Sanoma-hu
2011. november 9. 09:29

Webit-díjas lett a Story magazin iPad-es digitális kiadása

22 ország munkáit 12 kategóriában díjazta az idei Webit kongresszus. A Webit-díj a digitális hatékonyságot ismeri el. A Média kategória díját a Sanoma Media Budapest Story magazinjának iPad-re készített digitális kiadása nyerte el. A díj odaítélésével egyidőben már megjelent a magazin őszi iPad-es kiadása.

Kulcsszavak: média iPad Sanoma-hu
2011. november 6. 11:34

Egyre megbízhatóbbak a webshopok

Nem a karácsonyi árukészletek növekedését, hanem a honlapján keresztül elérhető webshopok minőségét, színvonalát tesztelte próbavásárlással az Olcsóbbat.hu ár-összehasonlító portál. Az eredmények meggyőzőek, egyben megnyugtatóak: a shopok többsége, komolyan véve a kutatás alapján tett év eleji javaslatokat, fejleszti szolgáltatásait. Ezt mutatják az eredmények is: majdnem egyharmadával nőtt az „Olcsóbbat 100% megbízható bolt” elismerést kivívó internetes áruházak száma.

Kulcsszavak: webshop Sanoma-hu
2011. október 17. 17:07

Kövesdi Péter a Hír24 új főszerkesztője

Kövesdi Pétert, a Független Hírügynökség egykori alapító-főszerkesztőjét nevezte ki csütörtöktől a Hír24 főszerkesztőjévé a Sanoma Media Budapest Zrt.

Kulcsszavak: Sanoma-hu média
2011. szeptember 14. 08:30

1 millió aktív Közösségi mappa a CitroMailen

Indulását követően mára több mint 1 millió felhasználó használja a CitroMail levelező rendszer Közösségi Mappa nevű szolgáltatását. A szolgáltatás lényege, hogy a felhasználók a beérkező levelei között automatikusan elkülönítve jelennek meg a különböző közösségi oldalak, fórumok értesítőüzenetei.

2011. szeptember 8. 09:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

Exkluzív budapesti esemény keretében mutatták be a hazai szakmai közönségnek május 23-án, az Everguest Intelligence-t. A mesterséges intelligencia a szemünk előtt alakítja át és forgatja fel a turizmus és a vendéglátás mindennapjait. Az Everguest legújabb fejlesztése pedig már a piaci bevezetése előtt jelentős figyelmet kapott, mostanra pedig már több mint 250 szálláshely iratkozott fel a várólistára. Azóta a szoftvert már nemzetközi környezetben, Bécsben, Barcelonában és Amszterdamban is bemutatták, mindenhol kitörő sikert aratva. Az eseményen szó esett az AI emberi vonatkozásairól is.

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37