PURE biztonsági szemlélet Check Point rendezvény fókuszában

Kovács Attila, 2007. szeptember 6. 16:56

A Check Point Software Technologies Ltd. 2007. szeptember 4-én és 5-én Münchenben tartotta éves EMEA partner- és ügyféltalálkozóját. A Check Point Experience 2007 (CPX 2007) nevű rendezvény több mint 900 partnert és ügyfelet képviselő résztvevője megismerkedhetett a Check Point PURE (Protected, Unified, Reliable, Extensible, azaz Védett, Egységes, Megbízható, Bővíthető) elnevezésű biztonsági szemléletével, amely lehetővé teszi a szervezetek számára hálózati forrásaik és kritikus érzékenységű adataik nagy teljesítményű, többrétegű biztonsági technológiák alkalmazásával való védelmét.

A CPX 2007 keretében olyan újdonságokat mutattak be, mint a Check Point Open Performance Architecture, amely több gigabites sebességű, mélyreható biztonsági ellenőrzést tesz lehetővé “off-the-shelf” több-magos processzorok használatával, a hálózati teljesítmény befolyásolása nélkül. Ez az új keretmegoldás elérhető a hálózati biztonsági gateway-ek VPN-1 Power termékcsaládján. Továbbá bemutatták a Check Point UTM-1 biztonsági berendezéseivel, valamint a piacvezető Pointsec adatvédelmi termékekkel kapcsolatos legújabb fejlesztéseket is.

“2007 során számos kulcsfontosságú új technológiai megoldással bővítettük a Check Point kínálatát, és kialakítottuk a PURE biztonsági szemléletet. Hálózati biztonsági megoldásaink mellett, Pointsec termékeink révén az iparágban vezető szerepet betöltő adatvédelmet kínálunk a platformok lehető legszélesebb körén. Az idei Check Point Experience során bemutattuk biztonsági szemléletünket, illetve azt, hogy miként elégítjük ki a teljes körű vállalati adatbiztonság folyamatosan növekvő szükségleteit,” - mondta Gil Schwed, a Check Point Software Technologies elnök-vezérigazgatója.

További információ: http://www.checkpoint.com/experience/index.html

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Zyxel Networks fokozza a kiberbiztonságot, hogy megfeleljen a NIS2 irányelvnek

Tekintettel a kiberfenyegetések növekvő gyakoriságára és összetettségére, az EU 2016 óta hatályos NIS-irányelve ma már nem felel meg mindezeknek. Az új iteráció, amely 2024. október 18-án lép életbe, lehetőséget kínál a kiberbiztonsági erőfeszítések fokozására. A Zyxel Networks, a biztonságos, mesterséges intelligencia és felhőalapú hálózati megoldások egyik vezető szolgáltatója olyan termékeket kínál, amelyek megfelelnek az NIS2 irányelv követelményeinek, és hatékony védelmet nyújtanak a fejlett támadásokkal szemben.

2024. április 27. 12:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50