Már 400 millióan vannak a hatéves Facebookon

MTI Sajtóadatbank, 2010. február 8. 09:12

Weboldalának egyszerűsítésével és új szoftverek maratoni éjszakájával ünnepelte hatodik születésnapját a Facebook közösségi portál, amely immár 400 millió tagot számlál.

"Hogy megünnepeljük a hatéves Facebookot és annak 400 millió felhasználóját, azt tesszük, amit a leggyakrabban: szolgáltatásokat építünk és indítunk a tagok számára" - olvasható Mark Zuckerbergnek, a közösségi oldal alapítójának a blogbejegyzésében.

 "Öröm látni, hogy miként növekedett a Facebook, hogy az emberek világszerte kisebb-nagyobb eseményekről szóló információk megosztására használják, ezzel tartva a kapcsolatot mindazokkal, akikkel törődnek" - fogalmazott Zuckerberg.

 A születésnapi újítások keretében változtattak a főmenün, ami által könnyebb észrevenni az új üzeneteket, értesítéseket és bejegyzéseket. Az alkalmazások terén a felhasználók megtekinthetik az általuk és az ismerőseik által legutóbb használt programokat, és ezentúl egy külön "játékszekció" is várja a tagokat.

 "Legyen szó akár tragédiáról vagy örömről, az emberek meg akarják osztani életüket másokkal és segíteni akarnak. Ez az a szükséglet, amely az újítások és a könnyű kapcsolattartás építésének további fejlesztésére sarkall minket" - mondta Zuckerberg.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50