Canon IXUS 300 HS 240 kép/mp szuperlassítás videó móddal

Kiss Ádám Zoltán, 2010. május 19. 14:22

A nagysebességű gép mutatós rozsdamentes acél váza 10 megapixeles, nagy érzékenységű, 240 kép/mp szuperlassítás videó módot kínáló CMOS érzékelőt és f/2,0 objektívet rejt modern formába öltöztetve.

A külső
Az IXUS 300 HS a jó minőségű képkészítést eleganciával ötvözi. A gép sportos külseje minőségi, rozsdamentes acélból készült, matt fekete és acélszürke színben kapható. Az IXUS mindenütt magára vonja a figyelmet.

Nagy érzékenységű, 10,0 megapixeles CMOS érzékelő
A nagy érzékenységű, háttérvilágítású CMOS érzékelő a legkülönfélébb megvilágítási viszonyok között is jó képminőséget ad. Még a nagy ISO-érzékenység mellett készített képek zajszintje is alacsony és dinamikatartománya nagy.

Nagy-látószögű, fényes objektív
A nagy fényerejű f/2,0 objektív sokoldalúsága gyenge fényben, illetve gyorsan mozgó tárgyak nagy zársebességgel történő fényképezését is lehetővé teszi. A 28 mm-es nagy-látószögű lefedettséggel többet rögzíthetünk egy képkockán, közben a fejlett optikai képstabilizátor csökkenti a fényképezőgép remegése által okozott életlenséget.

HS rendszer
Az új HS rendszer jelentősen javítja a képminőséget, a rendszer a DIGIC 4 feldolgozás és a nagy érzékenységű érzékelő hatékony kombinációja révén ISO 3200 (10MP) vagy Gyenge fény módban (2,5 MP) ISO 6400 felbontásig teszi lehetővé a fényképezést.

Nagy sebesség vagy lassú mozgás
A CMOS érzékelővel kombinált HS rendszer max. 3,7 felvétel/mp sebességgel biztosít folyamatos fényképezést 10 MP felbontással, illetve 8,4 felvétel/mp sebességgel 2,5 MP mellett. Ez ideális a gyors mozgáson alapuló sportesemények pillanatainak rögzítéséhez, de elérhető 240 kép/mp szuperlassítás videó mód is.
 
7,5 cm-es (3,0”) PureColor II G LCD
A 16:9 képméretarányú, 7,5 cm-es (3,0”) PureColor II G LCD ideális, ha széles formátumú HD videókat szeretnnénk készíteni vagy lejátszani. A temperált üvegréteg erőteljesebb ellenálló felületet képez, és javítja a láthatóságot erős fényben.

Egyszerű felvételkészítés
A Smart automata mód jelenetérzékelő technológia segítségével határozza meg a jelenet típusát a fényerő, a kontraszt, a távolság és a színárnyalat alapján. A gép kiválasztja a megfelelő jelenetet a 22 lehetőség közül, és az optimális beállításokat alkalmazza.

High Definition videók
A gép képes rögzíteni kisebb felbontású  HD 720p videókat sztereó hangzással és optikai zoommal. Ezután a beépített HDMI-porton keresztül csatlakozhatunk a funkcióval kompatibilis HDTV-készülékre.

Manuális beállítások
Az Av vagy Tv módba váltással nem vagyunk teljes mértékben az automatika ügyességére bízva: beállíthatjuk a mélységélességet, vagy megállíthatjuk a mozgást. A kreatív módok közé tartozik a halszemhatás, a miniatűrhatás és a gyenge megvilágítás mód is.

Funkciók:


10,0 MP CMOS
f/2,0, 28 mm-es, 3,8-szoros objektív képstabilizátorral
HS rendszer, DIGIC 4
240 kép/mp-es videó. 8,4 felvétel/mp-es állóképek (2,5 MP)
7,5 cm (3,0”) PureColor II G LCD
Smart automatka, intelligens vaku-expozíció
HD videók. HDMI
A rekesznyílás és a záridő szabályzása
Intelligens zár

 

 

 

 

 

 

 

 



 

Kulcsszavak: kamkorder kamera Canon

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A SteelSeries bemutatja a fehér színű Arctis Nova Pro sorozatot

A SteelSeries, a gaming kategóriában legtöbbet díjazott Arctis audiótermékek megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, ma bemutatta a díjnyertes Arctis Nova Pro sorozatú headset vadonatúj fehér változatát.

2024. május 2. 14:33

Nagy hatótáv, nagy lehetőségek

A GreenGo, Budapest máig egyetlen teljesen elektromos autómegosztója olyan, nagy hatótávú autókkal bővítette flottáját, amik még egy lépéssel közelebb visznek ahhoz, hogy búcsút mondhassunk a saját autónak.

2024. május 1. 12:03

Stratégiai partnerséget kötött a Continental a DeepDrive-val

A Continental technológiai vállalat stratégiai partnerséget kötött a müncheni székhelyű DeepDrive-val az elektromos járművekhez szükséges alapvető technológiák továbbfejlesztése érdekében. 

2024. május 1. 10:21

A CineBeam Q-val újra megkezdi a projektorok forgalmazását Magyarországon az LG

Az LG az elmúlt években nem értékesített projektorokat a magyar piacon, 2024-ben azonban újra visszatérnek a cég otthoni vetítői. Az első modell, ami újra nálunk is kapható, rögtön egy újdonság: a januári CES-en bemutatott LG CineBeam Q, ami egy kompakt, szinte műtárgyként is értelmezhető 4K projektor. A készülék egyelőre kizárólag az LG webáruházában kapható, itt viszont 15% kedvezményt kapnak azok, akik elsőként megrendelik a terméket.

2024. április 30. 16:17

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55