Új Becker készülékek iGO My way navigációs szoftverrel

Kiss Ádám Zoltán, 2010. november 25. 19:10

Megjelent a Becker felsőkategóriás navigációs termékcsaládja, amelyeken az iGO My way navigációs szoftver testre szabott verziója fut. A minden készülékben megtalálható tulajdonságok között szerepel a továbbfejlesztett TTS, a környezetbarát útvonaltervezés és az Alternate Routes funkció is.

Intelligens útvonaltervezés
A technikai újítások közül kiemelkedik a SDS hangvezérlés és az észrevehetően lerövidült tervezési idő, a megfelelő útvonal kiválasztását pedig számos hasznos és egyedi funkció támogatja. A mindegyik készülékben megtalálható Alternate Routes tulajdonság segítségével a felhasználó az utazás során bármikor választhat a készülék által javasolt optimális útvonal, illetve további három alternatíva közül. Arra is van lehetőség, hogy a legkevesebb üzemanyagot igénylő, ezáltal a környezetet leginkább kímélő útvonalat válasszuk. Az útvonal megadásakor a SmartGuess funkció a korábban megtett útvonalak, valamint a tartózkodási hely és az adott napszak figyelembe vételével automatikusan felkínálja a két legvalószínűbb úti célt.

Három készülékcsalád, hat különböző megoldás

A Becker három legújabb készülékcsaládja több verzióban is elérhető. A Becker R43 Ready család jó választás lehet azon felhasználók számára, akik egész Európát szeretnék bejárni, hiszen a készülék 43 európai ország térképét tartalmazza. A Becker Ready 43 Traffic változata 19 ország térképét tárolja, rendelkezik beépített TMC vevővel és TTS funkcióval, mely bemondja az utcaneveket is.

A Becker Active 43 Traffic verzió specialitása a forgalmi dugók elkerülése: a TMC szolgáltatás és az időérzékelő funkció (Time-dependent routing) révén a szoftver az adott napszaknak megfelelő aktuális forgalmi viszonyok alapján tervez Európa 43 országának térképén. A forgalmi dugókban való könnyebb eligazodást a jó minőségű 3D megjelenítés segíti. A Becker Active 43 Talk változata a hangvezérlő funkciókkal emelkedik ki. Az SDS funkció révén képes értelmezni a szóban adott utasításokat, a célállomás pontos neve így akár egyben is megadható. A Becker Active 43 Transit verziója buszokra és más nehézgépjárművekre, például teher- és lakóautókra optimalizált. Az érintés nélküli kezelhetőséget lehetővé tévő Bluetooth és a megerősített külső felület a professzionális használatot segítik. Az Active modellekhez tartozó EasyClick tartóval a készülékek egyetlen mozdulattal fel- és leszerelhetők.

A Becker Professional 43 Control  a professzionális felhasználóknak kínál megoldást: a TTS, az SDS, az időérzékelő és a figyelmeztető funkciók mind megtalálhatóak benne. Ezeken kívül prémium 3D csomag, prémium TMC és távirányító is hozzájárul a kényelmesebb használathoz.

 

Kulcsszavak: GPS navigáció Becker

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Az LG OLED evo televíziók már a negyedik egymást követő évben kapják meg a környezetbarát minősítést

Az LG 2024-es OLED evo televíziói megkapták a Carbon Trust*  szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséről**  és szén-dioxid méréséről***  szóló tanúsítványait, valamint a Société Générale de Surveillance (SGS) környezetvédelmi védjegyét****, amellyel az LG folyamatos ESG-kezdeményezéseit immár negyedik egymást követő évben ismerték el. Az LG legújabb OLED tévéi továbbá kiérdemelték az Intertek újrahasznosítási tanúsítványát*****, amely immár második éve bizonyítja ezen a téren is az LG környezetvédelmi felelősségvállalását.

2024. április 25. 14:53

A Samsung legújabb képernyői az AI TV-k új korszakát hozzák el

A Samsung az Unbox & Discover eseményen mutatta be 2024-es Neo QLED 8K és 4K, valamint OLED televíziókból és hangprojektorokból álló portfólióját. A világ egyik élvonalbeli televíziógyártójaként elismert Samsung idén bevezetett készülékei olyan hatékony, mesterségesintelligencia (AI)-alapú funkciókkal rendelkeznek, amelyek minőségibb otthoni szórakozást kínálhatnak.

2024. április 25. 11:38

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14