A magyar piacon is elérhetők a Sonim strapabíró mobiltelefonjai

Kiss Ádám Zoltán, 2010. november 27. 09:00

Magyarországon is elérhetők a Sonim Technologies ipari felhasználásra és extrém körülményekre fejlesztett, ütés- por- és vízálló mobiljai, a hazai forgalmazó biztosítja a készülékekhez tartozó komplett rendszerek kiépítését is, valamint 3 év feltételek nélküli garanciát.

A megállapodás értelmében a PTTSystems kizárólagos hazai nagykereskedője a SONIM márkának. A cég saját képviselettel nem rendelkezik Magyarországon, és eddig közvetlen disztribútora sem volt hazánkban.

A Sonim Technologies kaliforniai székhelyű amerikai távközlési cég, amely a világ legstrapabíróbb telefonjait gyártja elsősorban ipari felhasználásra. A Sonim egyedi szabványt (Rugged Performance Standards) fejlesztett ki telefonjaira, ezzel speciális piaci szegmenseket szolgál ki olyan munka- és egyéb különleges felhasználási területeket célozva, ahol a vízzel, ütéssel, porral vagy magas hőmérséklettel szembeni ellenállás nélkülözhetetlen tulajdonsága a készülékeknek. Általában zord környezeti hatásoknak kitett, vagy nem szokványos körülmények között - veszélyes üzemben, vegyiparban (ATEX zona1 és zona2 minősítéssel), erdőgazdaságban és építőiparban - dolgozóknak, illetve pl. extrém sportokat űző felhasználóknak érdemes megfontolni a készülék beszerzését.
A Sonim összes telefonjára jellemző, hogy kifejezetten extrém felhasználási körülményekre tervezték őket. A fél métertől több méterig tökéletesen víz-, de ezen kívül por-, hő- és ütésálló készülékek, tükröződés- és karcmentes LCD, illetve speciálisan erős „Gorilla Glass”- kijelzővel rendelkeznek. A készülékek mérete, valamint a speciális burkolat egyenetlen felülete lehetővé teszi, hogy akár kesztyűben is biztonságosan és precízen lehessen használni. A zajos, ipari körülmények között történő alkalmazás során fontos szerepet játszik a hangerő, ami széles skálán szabályozható és ipari felhasználási környezethez kialakított ezért lényegesen erősebb, mint az átlagos telefonoké. A készülékek megfelelnek a kiemelt IP57 – IP68 és a MIL-810G- 810F katonai szabványoknak is.

A PTTSystems kínálatában a Sonim teljes termékpalettája megtalálható és a termékek megvásárolhatók a disztribútor új

webáruházában.

A gyártó 3 év feltétel nélküli garanciát vállal minden készülékért. A Sonim hatékonyabb munkaerő-szervezéshez és biztonságos munkavégzéshez szükséges szolgáltatásokat is biztosít a telefonokhoz, ilyen a Push-To-Talk, és a veszélyes körülmények között egyedül dolgozók számára kifejlesztett biztonsági riasztó rendszer (XP3 Sentinel - Lone Worker). Ezeket a komplett megoldásokat és a Push-To-Talk szolgáltatás diszpécser rendszerét a Sonim készülékekhez szintén a PTT Systems üzemelteti Magyarországon.

Jelenleg a következő készülékek szerepelnek a hazai választékban:

·    XP1300 Core (új készülék az XP1 és az XP3 Enduro utódja)
·    XP3.2 Quest Pro
·    XP3 Land Rover edition
·    XP2.1 Spirit
·    XP3 Sentinel (lone Worker)
·    XP3 ATEX zóna1 és zóna 2

 

Kulcsszavak: mobiltelefon Sonim

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ezért egyre erősebb a felújított mobilok piaca

Erősödő újkészülék-eladások, a termékek hosszabbodó szoftveres támogatása és életciklusa, valamint a bevizsgált készülékek iránti növekvő bizalom is segíti Magyarországon a felújított okostelefonok piacának bővülését. A Rejoy.hu a távközlési világnap alkalmából gyűjtötte össze az aktuális trendjeit.

2024. május 18. 15:27

A Vodafone országos hálózatfejlesztési programja újabb mérföldkőhöz érkezett

A Vodafone Magyarország hálózatfejlesztési stratégiájának részeként 2024 végéig országosan az állomások 40 százalékán végez kapacitásbővítést, ami a hívásminőséget és a letöltési sebességet is jelentősen javítja. A hálózatfejlesztési programnak köszönhetően többek között Debrecenben, Miskolcon, Veszprémben, Székesfehérváron és Nyíregyházán élvezhetik a szolgáltató ügyfelei a gyorsabb mobilinternetet. 

2024. május 15. 20:44

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Újgenerációs, sajátmárkás készülékek a Telekomnál

A Telekom május 23-án piacra dobja az újgenerációs, saját márkás készülékeit, a T Phone 2 5G-t és T Phone 2 Pro 5G-t. A telefonok nagyobb teljesítményű processzorral, fejlett kamerarendszerrel és kiváló minőségű kijelzővel érkeznek, hogy optimalizált játék- és streaming-élményt nyújtsanak felhasználóiknak.

2024. május 14. 20:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59