Helyszínen digitalizálhatók a dokumentumok az Epson megoldásával

forrás Prim Online, 2011. december 8. 17:29

A WorkForce DS-30 hordozható A4-es szkenner az új termékcsalád első tagja, amely lehetővé teszi, hogy a kis irodák és a nagyvállalatok utazó alkalmazottai egyszerűen és gyorsan digitalizálhassanak bármely papíralapú dokumentumot az irodában vagy akár az irodán kívül is.

A DS-30 az egyik legkönnyebb készülékként csupán 325 grammot nyom; kis méreteivel kiváló hordozhatóságot biztosít. Könnyű súlya mellett a készülék USB 2.0 csatlakozóval is rendelkezik.

A DS-30 emellett dokumentumkezelő-csomaggal is rendelkezik, mely speciális funkciókat kínál. Az EpsonScan szoftver olyan széleskörű funkciókat biztosít, mint a kereshető PDF, RGB színes dropout, automatikus dőléskorrekció, automatikus lapméret-érzékelés, védett PDF, szövegjavítás, automatikus területfelosztás és lyukfoltok eltávolítása. Az Abbyy Fine Reader szoftver optikai karakterfelismerést és Presto! szoftvert is kínál. A BizCard 5 pedig a névjegykártya kezelést könnyíti meg.

 



A weboldalról ingyenesen letölthető Epson Document Capture Pro szoftverrel a DS-30 zökkenőmentesen beilleszthető a vállalkozások munkafolyamataiba a Windows operációs rendszert használó leggyakoribb dokumentumkezelő rendszereken keresztül. A felhasználók a készüléket nemcsak szkennelésre használhatják. A Document Capture Pro szoftvernek köszönhetően a DS-30 több funkciót is kínál, beleértve a szkennelés felhőbe vagy e-mailbe, szkennelés SharePointba funkciókat, valamint több dokumentum / képkezelő funkciót, mint a vonalkódfelismerés és a zónák szerinti OCR-A / B támogatást.

A WorkForce DS-30 2012. januártól lesz elérhető 69.900 Ft-os ajánlott bruttó fogyasztói áron.

Jellemzők:

·         A4-es hordozható lapadagolós szkenner üzleti használatra

·         276 x 50 x 36,5 mm-es kompakt méret

·         Az egyik legkönnyebb szkenner, amely 325 grammot nyom

·         USB 2.0 csatlakozás

·         Akár 600dpi szkennelési felbontás

·         Egyszerű szkennelési folyamat és áttekinthető felhasználói felület

·         Az Epson szkenner olyan hatékony képkezelői funkciókkal rendelkezik, mint az automatikus méretezés, forgatás és dőléskorrekció, kereshető PDF

·         Extra költségek nélküli integrációs és dokumentum képkezelés Epson Document Capture Pro szoftverrel, Windows felhasználók számára ingyenes letöltéssel

·         Document Capture Pro közvetlen szkennelési opciókkal: felhő, e-mail, SharePoint, FTP, internet, nyomtatás, stb.

·         Abbyy Fine Reader sprint Plus szoftver az optikai karakterfelismeréshez

·         Presto! BizCard 5 a névjegykártya-kezeléshez

·         Névjegykártya- és igazolvány-támogatás

·         Twain és WIA meghajtótámogatás

·         ENERGY STAR-minősítés az alacsonyabb áramfogyasztás érdekében

·         PC és Mac-kompatibilis

Kulcsszavak: Epson szkenner

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Form 4: új, villámgyors 3D nyomtató a Formlabs-tól

A Formlabs bemutatta a Form 4-et, a következő generációs műgyanta 3D nyomtatóját. A Form 4 és biokompatibilis változata, a Form 4B rendkívül gyors additív gyártást ígér nagy precizitással a választott alapanyag típusától függetlenül. A Formlabs legújabb fejlesztése már megtekinthető és tesztelhető a FreeDee Kft. budapesti irodájában.

2024. április 21. 14:03

Mammográfiához tervezett diagnosztikai monitort mutat be az LG

Tovább bővíti B2B orvostechnikai kínálatát az LG Electronics (LG). A portfólió új tagja, a 21HQ613D-t értékesítését nemrégiben engedélyezte az Egyesült Államokban az FDA. A kifejezetten digitális mammográfiához és emlő tomoszintézishez tervezett 21HQ613D egy 21,3 hüvelykes, 5 megapixeles (MP) IPS diagnosztikai monitor, amely nagyfelbontásban jeleníti meg a röntgenfelvételeket, és kalibrációs érzékelője, illetve szoftvere révén stabil képminőséget biztosít.

2024. április 21. 12:17

Nagy teljesítményű számítógépet mutatott be az Emerson

A Movicon szoftverrel és a PACEdge IIoT platformot előre telepítve tartalmazó PACSystems IPC 2010 nagy teljesítményű számítástechnikát biztosít az ipari edge adatvizualizációs alkalmazásokhoz.

2024. április 12. 13:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50