Snoop Dogg is jön a Szigetre

forrás Prim Online, 2012. június 23. 08:04

Sorra érkeznek még a visszajelzések a jubileumi Szigetre. A napokban a gangsta rap királya, Snoop Dogg, az új pop-punk generáció példaképeként aposztrofált Sum 41, a klasszikus brit partikultúra egyik legnépszerűbb alakulata, a Leftfield, valamint a kortárs francia electro house jeles képviselője, SebastiAn is jelezte, hogy jön a Szigetre.

Még javában, de már csak egy hónapig tart a jubileumi Sziget rendkívüli akciója. Féláron vásárolhat hetijegyet a fesztiválra, aki a www.mienkasziget.hu oldalra feltölt bizonyítékot arra, hogy az elmúlt majd’ két évtizedben minimum három Szigeten részt vett.

Ifjabb Calvin Cordozar Broadus biztos nem tudna ilyen bizonyítékokkal szolgálni, hiszen először jön a Szigetre. Snoop Dogg néven viszont járt a Soundon, ahol a Balaton-parti rendezvény legsikeresebb koncertjét adta. A tavalyi fergeteges siker okán a szervezők visszatapsolták a botrányhős, nőcsábász, filmsztár, életművész, gangsta rap királyt. Snoop Dogg többtucat fős stábbal érkezik augusztusban hozzánk, a tavalyi show-nál is nagyobb durranást ígérve, hisz a hírek szerint az elnyűhetetlen nyugati-parti férfi megint nagy dobásra készül, és saját újjászületésének dokumentumait mutatja majd be híveinek a 2012 második felében megjelenő Reincarneted albumon.

Sum 41 pedig a VOLT vendégeként tolt tavaly egy fergeteges bulit, s már akkor sokan visszakívánták. Hát most tessék! Idén a Szigeten lép fel Deryck Whibley Sum 41-ja a legfrissebb és legfiatalosabb punk zenékre fogékony magyar rajongók nagy örömére. Avril Lavigne ex-férje Steve Jocz dobossal 1996-ban, a nyár 41-ik napján alapította meg a kanadai Ajaxban a népszerű együttest, amely a Blink 182-val együtt a kétezres évek elején az pop-punk generáció példaképévé vált.

A Party Arénába landol közös produkcióként a kétezres évek egyik legfelkapottabb trance DJ-je, Lange és napjaink egyik legismertebb trance énekesnője, dalszerzője és előadója, Betsie Larkin. Szintén ezen a helyszínen pörgeti a közönséget az egyiptomi trance páros, Aly & Fila is.

És érkezik az A38 helyszín Meduza Night sávjába SebastiAn, a francia elektronikus zenész, DJ és producer, a kortárs gall electro house jeles képviselője. Ebben a sávban – mint az már ismeretes – a Sziget korábbi Meduza helyszínének szerelmesei hallhatják kedvenceiket. Ugyanitt fellép még az öt nap alatt a már korábban bejelentett DJ Fresh és Tiga, a rajongók örömére itt lesz a The Agony & the Ecstasy featuring Jessy Allen & Dynamite MC a High Contrast prezentálásában, és lesz továbbá Dirthyphonics live és Netsky.

Neil Barnes és Paul Daley legendás formációja, a Leftfield szintén a Szigeten vendégeskedik idén. A csapat kétségtelenül a kilencvenes években fénykorát élő klasszikus brit partikultúra egyik legnépszerűbb alakulata. Fennállásuk során időtlenül értékes anyagokkal gazdagították az elektronikus zenét. 2002-ben hosszú időre felfüggesztették működésüket, azonban nemrégiben visszatértek és azóta a világ legnagyobb fellépő helyszínein tartanak exkluzív e-zenetörténeti bemutatókat. Idei Szigetes fellépésük ajándék mind a tapasztalt, mind a kezdő elektronikus zenerajongók számára
 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egy új tévé színt visz a mindennapokba

Ma már nemcsak azért vásárolunk televíziót, mert a sugárzott műsorokat szeretnénk nézni, hanem mert a forradalmian új készülékek számtalan lenyűgöző funkcióval lettek ellátva. Hozzájárulnak ahhoz, hogy magasabb szintre emeljük a tévézés élményét.

2024. április 28. 22:16

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14