Ingyenes online angol gyerekeknek a Helen Doron English-től

OTS - Cégvonal, 2012. november 27. 08:06

A Helen Doron English gyerekangol nyelviskola hálózat jelentős fejlesztésekkel Magyarországon is elérhetővé tette online angol játékait, a magyar gyerekek minél teljesebb angoltanulása érdekében. A helendoron.hu weboldalról a Kangi Clubra kattintva hozzáférhetőek az ingyenes szótanító és nyelvhelyességet tanító angol játékok. A teljes online angol játék skála a beiratkozott diákoknak áll rendelkezésére.

A fejlesztés folyamatos nálunk, hiszen a Helen Doron English nyelviskola hálózat mindig az oktatás élvonalához tartozott. - mondta Helen Doron brit nyelvész, a módszer kidolgozója. Az anyanyelvi módon oktató Helen Doron módszer kiegészítéseként a jelentős fejlesztéseket igénylő online angol platform is szükségessé vált. Az új, multimédiás Fun with Flupe Helen Doron tanfolyamot is online angol játékok támogatják. "Önmagában azonban az online angol nem elegendő - hangsúlyozta Helen Doron -, hiszen a gyerekeknek szüksége van arra, hogy a tanfolyamon megtapintsák, megízleljék, mozgással együtt elsajátítsák a tanultakat, közösségben, egy szeretett személy irányításával. Ebben a speciálisan kiképzett Helen Doron tanárok segítik a gyermekeket.

A Helen Doron Angol online közösségi média aktivitásával is elősegíti az angoltanulást: hasznos angol tartalmak megosztásával. Sőt, a 12 év felettieknek készült Teen English program keretében youtube-ról is elérhető angolt tanító pop dalok és Facebook oldal hozza közelebb az angoltanulást a fiatalokhoz.

Bővebb információ a 3 hónapostól 14 éves korig oktatott Helen Doron Early Englishről:

www.helendoron.hu
www.kangiclub.com
http://www.facebook.com/helendoron.gyerekangol.hu
Bővebb információ a Teen English-ről:
http://helendoronenglish.hu/
http://www.facebook.com/HelenDoronTeenEnglish?fref=ts

Kulcsszavak: oktatás

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50