Hegy’ Jézuska igazi fesztiválcsomaggal sokkol

forrás: Prím Online, 2012. december 19. 09:37

A Mikulás csomagból előkerülő fellépők után itt is a Hegy’ Jézuska, hogy az igazi fesztiválcsomaggal sokkoljon. Nyolc fellépővel érkezett, és a karácsonyi csomagban ott lapul a december 31-ig akciós 14.500 forintos Hegy’ bérlet is. A már csak idén felhasználható SZÉP kártyára töltött pénzek és az Üdülési Csekkek december 31-ig még Hegyalja bérletre válthatók.

Sokat kellett várni arra, hogy az ex Pantera vezér, Phil Anselmo szupercsapata, a Down újra ellátogasson hazánkba, de júniusban végre Tokaj felé veszik az irányt, hogy egy hatalmasat zúzzanak a Hegy’ nagyszínpadán. A stoner rock alapegyüttese The Purple című új EP-je anyagát is hozza magával, amelyről a klip verzióban is élvezhető Witchtripper című dal tökéletes aláfestés lehet szaloncukor kötözgetéshez.

A Jézuska természetesen azokra is gondolt, akik parti kedve a legjobb techno, hardcore és trance ütemek hallatán jön meg. A német techno-hardcore legenda, a Scooter sem bírta sokáig Hegy’ nélkül, 2013-ban visszatér, hogy a hegyaljások egy összefüggő, hömpölygő tömeggé alakulva H.P. Baxxterrel együtt üvölthessék: Hyper, hyper!

Egy másik igazi legenda, az Anti-Flag sem hagyja ki Tokajt nyári turnéállomásai közül. A pittsburghi punk rock banda friss The General Strike albumáról zenél a hegyaljásoknak. Aki szeretné, hogy a Gun Star tetoválását Justin Sane is jól lássa, annak érdemes már most lefoglalni a helyét az első sorba.

A Skindred úgy veszi be a Hegyalját, mintha csak haza jönne, a 2012-es emlékezetes koncertje után Benji Webbe csapata hogyan is tudott volna nemet mondani a hegyaljásoknak, akik újra akarják a csapatot. A walesi rock bandát nehéz lenne bekategorizálni, hiszen zenéjükben megtalálhatóak a hardcore, a heavy metal, a punk, a jungle, a reggae, a dancehall, a ska vagy éppen a hip hop stílusjegyei. Aki még nem hallotta, az jól teszi, a Hegyalján 2013. június 25-30. között saját maga teszteli a zenét.

Nem csak a legjobb csajok és legvagányabb pasik, de a finn vikingek is a Hegy’re jönnek melegedni jövő júniusban. A hősies folk metált toló Ensiferum torzított gitárhangok és dallamos szintetizátorszólók kíséretében hozza el Tokajba a finn vikingek legendás mondavilágát. A Petri Lindroos vezette banda megmutatja azt is, hogy a 2012-es Unsung Heroes album milyen jól sikerült.

Egyenesen Brooklynból érkezik a Hegyaljára az ikonikus drum and bass dj Dieselboy. Az igazán komplex és egyedülálló mixjeiről ismert Damian Higgins már közel két évtizede pörgeti a lemezeket.

Új lemezzel jön a tokaji szőlőhegyek közé a Between The Buried And Me is. Az amerikai progresszív metál banda októberi budapesti koncertje után a csapat 2013 júniusában a többi hegyaljás világsztárral együtt érkezik az igazi fesztiválra. Júniusban legújabb, The Parallax II: Future Sequence című albumuk dalaival járul hozzá az igazi Hegyalja hangulathoz.

Akiknek a dubstep adja az ívet igazán, Alex Melia azaz Reso setjét ne hagyják ki. A wobble, a hypercrunk, a breaks, a wonky, a hip-hop és a drum and bass világában is otthonosan mozgó 27 éves brit lemezlovas új Tagram című korongjával készül a magyar közönségnek.

 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új elnökségi tagokat választott a Magyar Marketing Szövetség

A szakma meghatározó szervezete, a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) május 15-én, a Haris Parkban szervezte tisztújító közgyűlését, amelyen a tagok kibővült, immár 18 tagú Elnökséget választottak, amelyben továbbra is a hazai marketing és kommunikációs szakma meghatározó döntéshozói, illetve szereplői kaptak helyet. 

2024. május 17. 09:54

Jön az év legnagyobb innovációs és startup fesztiválja

A 2015-ben indult Startup Safari Budapest hazánk egyik legnagyobb startup konferenciájaként idén ismét megnyitja kapuit, június 11-én 12 helyszínen közel 100 előadással és interaktív programmal várja az érdeklődőket, melynek során számos hazai szakember mellett nemzetközi előadókkal élőben is lehet majd találkozni és kérdezni tőlük. Nemcsak üzleti, hanem mélyebb technológiai és innovációs témákkal foglalkozik az esemény, angol és magyar nyelven egyaránt.

2024. május 16. 19:47

Érkeznek az Arctis Nova termékcsalád legújabb tagjai

A SteelSeries, az úttörő Arctis Nova headsetsorozat megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, és a gaming- és esport-perifériák világelső gyártója kibővítette az Arctis Nova termékcsaládot az Arctis Nova 5 sorozatú headsetek és a Nova 5 Companion App bevezetésével.

2024. május 16. 18:01

Ezekkel a gumikkal télen is biztosan célba ér a fuvar!

A Bridgestone, a prémium gumiabroncsok és fenntartható mobilitási megoldások globális vezetője bejelentette új prémium téli gumiabroncsát kisteherautók számára. A Bridgestone a Duravis Van Winter ENLITEN-nel a kisteherautó-flották tulajdonosait támogatja a mindennapi téli felhasználás közben, amellett, hogy segít csökkenteni a teljes tulajdonosi költségüket (azt, hogy a termék a teljes élettartama alatt mennyibe kerül a vállalkozásnak).

2024. május 16. 16:22

Teljes mértékben napenergiával működtethető a Lenovo üllői gyárának innovációs központja

Új, a nagy teljesítményű számítástechnikai (HPC) innovációkat ellátó napelemeket telepített a Lenovo üllői gyártóüzeme. A vállalat 2023 októberében átadott létesítményében működő globális innovációs központja ezáltal azt is biztosítja, hogy az ügyfelek 100%-ban napenergiával tesztelhessék a HPC-munkaterhelést.

2024. május 16. 14:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38