A második negyedévben a Check Point vezet a tűzfal-berendezések piacán

forrás: Prím Online, 2013. november 28. 10:16

Az internetbiztonság világelső vállalata, a Check PointŸ Software Technologies Ltd. a Gartner felmérése szerint 2013 második negyedévében a tűzfal-berendezések világpiacán vezető pozíciót töltött be.

A Gartner szerint "a nagyvállalati hálózatok és a külső fenyegetések közti első védelmi vonalnak, a tűzfalaknak folyamatosan fejldőniük kell a hatékonyság megőrzése érdekében, hogy reagálni tudjanak az egyre újabb fenyegetésekre, illetve a nagyvállalati hálózatok sebességének és komplexitásának a változására."

 

"Nagyon örülünk annak, hogy a Gartner a Check Pointot az első helyre tette a tűzfal-berendezések piacának vizsgálatakor. Növekedésünk a vevőink, a partnereink, illetve termékeink folyamatos innovációja és technikai kiválósága iránti elkötelezettségünket tükrözi." - mondta Gabi Reish, a Check Point Software Technologies termékfejlesztésért felelős elnök-helyettese.

 

A Gartner Market Share: Enterprise Network Equipment (Piaci részesedés:nagyvállalati hálózati berendezések) kutatásának megállapításai:

 

- 2013 második negyedévében a Check Point 22,4%-os világpiaci részesedéssel vezette a tűzfal-berendezések piacát.

 

- A tűzfal-berendezések piacán elért 2013. második negyedéves eredmények alapján a Check Point 7,7%-kal előzi meg a listán utána következő versenytársát.

 

- A Check Point 2013 első negyedévéről a másodikra 0,8%-kal növelte a piaci részesedését.

 

A Check Point díjnyertes biztonsági megoldásai a legkülönbözőbb méretű éskomplexitású hálózatokkal rendelkező nagyvállalatok széles körének avédelmét biztosítják, köztük a Fortune és a Global 100 vállalatok 100%-át.A rugalmasság érdekében a Check Point biztonsági berendezéseit úgy tervezik, hogy az adott vállalat Software Blade Architektúrájának, bármely kombinációját képesek legyenek támogatni, köztük négy előzetesen összeállított biztonsági csomagot: Next Generation Firewall, NextGeneration Threat Prevention, Next Generation Data Protection és Next Generation Secure-Web Gateway.

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2500 oldalnyi Google dokumentum, köztük rengeteg rangsorolási szignál szivárgott ki!

Mintegy 2500 oldalnyi Google dokumentum került nyilvánosságra, melyekben rengeteg rangsorolásra vonatkozó konkrét információi is megtalálható. Sose volt hasonló adatszivárgás a Google-nál. Szuhi Attila, az ITE.hu alapítója és főszerkesztője mutatja a részleteket.

2024. május 29. 16:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52